Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hat erre en is gondoltam... :-\
Thez,mit hasznalsz most helyette? Benned bizom... ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lizardskins, majdnem teljesen körbeér, 16-17 e, de ugy bebüdösödik néha, hogy csak na. lévén nem szellõzik.....
még jó h már széttörtem az enyém ;)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Olyan terdvedot keresek,ami korbeer a vadlinal,azt is vedi. Tudtok ilyet? Azt hiszem a Ritchey gyart ilyet,de lehet,hogy mas is.
MaTT, 661 Racelite vedod van neked? 7900?

bye

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
vagyis a dainese protektor inkabb 60 ezer,
de sztem is fasza a 661is.
a fullface-re is csak ezt tudom mondani.
a troy lee-t meg felejtsd el hacsak nem vagy nagyon penzes ;) ugyanis azok az FFek 100kornyeken mozognak, es inkabb folfele...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

hi all

ollan kérdésem lenne hogy 661-nek a protektora ár-minõség arányban mennyire yo, vagy minõségben mennyire van elmaradva a dainesetõl, tehát elég ha 661et veszek vagy érdemes lenne-e daineset.

a 661 az 30ezer,a dainese meg 80 ( mellkas protektro nélkül).
a dainese persze,hogy jobb,de ennyi pénz....hûha.
nekem 661 van,nincs vele sok bajom,már rég behozta az árát.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy!
Nem tudná valaki megmondani, hogy mikor lesz legközelebb bécs mellett motorosvásár, mivel ott minden védõcucc rohadt olcsó!

hege23

hege23

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
hi all

ollan kérdésem lenne hogy 661-nek a protektora ár-minõség arányban mennyire yo, vagy minõségben mennyire van elmaradva a dainesetõl, tehát elég ha 661et veszek vagy érdemes lenne-e daineset. esetleg ha van valami link dainesre azt megköszönném..vagy bolt cim vagy ár vagy valami illesmi.....thanx

a másik a full face bukó: 661 vagy inkább valami mást ajánlanátok...szintén árminöség....troy lee des. milyen árban van és merre lehet kapni???? vagy millen full facek vannak még ??
elõre is thanx

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Hi

Szerintem ilyen kissebb cuccokat mint sípcsontvédõ bicajos boltban vegyél/sixsixone/, ne motorosban.Mert a motorosok felvesznek még egy csizmát is hozzá.Tehát nem érne végig a bokádig.
Mellvértet Én az RMC-motor boltban vettem http://www.rmcmotor.hu/ itt meg is nézheted.
20E ft ért. Fekete-hálós, és egészen jól lehet benne mozogni.Nagyon melegben még nem volt rajtam, de nyáron amugy is beleizzadok mindenbe :P

Bocs a reklámért, csak tanács.

csöcs

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
a racelite az jó azt én is néztem de van a 661-nek elméletileg valami raceelit cuccos amit a katalógusban láttam az is jó és szerintem max 12!Olyasmi mint a dienese ;D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
661ok jók.
most a race litehoz hozzá tucc jutni 7900ér ha jól tudom.
info: vsportgroup.com

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
MA sikerült olyan sebet csinálni a pedállal a sípcsontomra hogy az beszarás.: ::)

Vennék sípcsontvédõt ami esetleg még a térdem is védi max.10ért

Vmi elképzelés?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
661-nek vannak ilyesmi cuccai és azt hiszem lehet is nálunk kapni. Nézz körül !

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
nemtudjátok melyik gyártónak vannak valami boka védõi?Sajna ma ráestem a lábamra és duplájára feldagadt és nem birok ráálni!Nem akarom hogy mégegyszer elõ forduljon!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

kösz az infokat!

az a 661-es szivacsos alsót meg a giro sisakot is a bikediszkontban láttam, ott nagyon olcsók.
megnézem még az axot is, milyen cuccaik vannak.

t

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kényelem szempontjából képrõl nem naon lehet megmondani szerintem :) nekem tavalyi race knee/shin van amin csak 3pánt van és kényelmes.. ezeken meg alul/fülül zárt ha jól látom, szóval elvileg ott jobban tart.
a sima race szerintem kicsit jobban védheti a térdedet (oldalról,hátulról) a racelite viszont a vádlidat takarja be..no meg ez utóbbi könnyebb szal lehet hogy amiatt is kényelmesebb..

ha eheted próbáld fel mindkettõt és ugy dönts

j.david

j.david

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Halihó

Lenne egy kérdésem: szerintetek melyik térdsípcsontvédõ a jobb (kényelem, védelem szempontjából)

http://www.vsportgro...s_raceknee.html

http://www.vsportgro...s_racelite.html

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Vole mondja a frankót!!! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

12 e re gondoltam.
a beyondbikes-nál 39 USD-ért nagyon jó kis azonik gatyók

Az a vedo gatya amire te gondolsz, az csak also, es mindent ved, arra kell meg egy short. Ha jol emlekszem, akkor 10e korul van a 661.
Az Axo -t es a 661-0t ugyanaz forgalmazza, es a Superpole a forgalmazo kisker boltja, a Margit hid budai labatol nemmessze.

A beyondbikes-nal valoban ennyi az Azonic gatya, csak kb. 30$ a postakoltseg, es csak bankkartyat fogadnak el, ok vonjak le a penzt. Olcsobb ha itthon veszel ilyesmit.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az Axo-t a Superpole forgalmazza. +36 1 336 09 58, superpole@axelero.hu

Giro jó, szentem megéri 27-ért, sokkal masszívabb, mint amilyennek kinéz, plusz könnyû, bár sokan tartanak tõle, a pattintós kivitel miatt.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Egy igazi fullface-t nem helyettesít, de a semminél jobb. Igazán annyi az elõnye, hogy szét lehet szedni, de ha hasalsz, akkor más szempontok válnak döntõvé. Persze ez szubjektív.