Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
hm... ::) ::)
hát ha itt mindenki azt mondja hogy a 661 kesztyûk 1 rakász xarok akkor én sem veszek azt.
és az edge az jó???
milyen árba vannak azok mostanság???
zoogie-t próbált már valaki???
a plati pedáljuk jó...
altrix hardcoreról van valakinek tapasztalata???
a personal az elég gagyi. kezd szétszállasodni és nincs semmi kényelem benne. viszont a csúszásgátló pontocskák jók rajta.

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
De jó, hogy nem azt a 661-et vettem. Gondoltam jobb, mert jobbnak néz ki. Most utólag belegondolva, a haver is vette egy 661 kesztyût, és egy év alatt meghalt neki is. Majd meglátjuk milyen az Edge.
Van lábszárvédõm, kesztyûm, meg bringatuning is volt. Tiszta májernak érzem magam, már csak bringázni kéne megtanulni hozzá. ;D

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hát igen kesztyûbõl 661 elég felejtõs. Két haverom is vett, de az egyiknek már szanaszét szakadt és a másiké is elég gázos állapotban van. Egyidõben vettem velük egy Answer Team2-t és szinte teljesen új állapotban van úgy, h estem is már vele párszor

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
661 kesztyû: élt egy hónapot, temethetõ darab, vagy csak nem kompatibils a megterheléssel, mert hát a markolat alaposan elbánt vele.. >:(
661 üzem-kéne egy jobbat csinálnotok, mert ez volt a csúcs modell, milyen lehet a többi?....

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
race az tényleg jó!
kesztyûbõl answer!A 661 legjobb kesztyûje 2 hónap után szétszakatt és beleizadt a kezem!Most answer team2 van és eléggé jó!Edge is elég jó csak a team 2 volt pirosba ;D

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
jah aham
ok!
sok sikert a közöshöz!

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Nem a Race Lite. Csak a Race. A csúcsmodell. A kesztyû meg nemtom milyen, mert eddig fél órára volt rajtam :). Most tanulok, mert közöst írok. :(Csütörtökön viszont zúzok. ;D :o :D ;D

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
RACE LITE knee/shin???????????????? :o :o :o :o
az edge-t én 4900-ért láttam itt nyíregyen :P
és jó az edge???

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Azt hittem, már leírtam, de rájöttem, hogy nem. Tehát: 9900 forintocska. Ez a Race. Megnéztem ott a kesztyûket is. A 8300 forintos csúcskesztyû az jónak tûnt, tele volt protektorral, jól meg vot varrva. Viszont végül egy Answer Edge-t vettem 6500-ért máshol.

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
de mennyiért???

a 661 kesztyûk mennyire jók???
én azt halottam hogy annyi pénzért már inkább +éri venni 1 answertet.
van valakinek 661 kesztyûje???
kiváncsi lennék rá hogy mennyire izzad bele a keze az embernek

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
A Bem-térnél, a Fõ utcában (amerre a 60-as megy) a Sixsixone boltban. Ott a legolcsóbb, asszem. És a bolt is király.

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
tesómnak is pont ilyen van.
most vette õ is az után hogy kinyílt a térde :( :( :-\
én is most akarok venni...
te mennyiért vetted kolbee???

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Na, ma vettem egy hatategy race térd- és sípcsontvédõt. A havernak egy ilyen már kétszer mentette meg a térdét. Szerintem és szerinte is faszás.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, nekem a full bravo 2-esem van,, és race lite-om..

az ár-teljesítmény miatt , a legtöbbször a 661 került elõtérbe,de azért szerintem még lehetne mit fejleszteni rajtuk..

pl. a Race- Lite- szerintem kényelmetlen, nekem gyakran elcsúszik- hiába az 5 rögzítési pont, én úgy tuningoltam , mivel a térdénél nem hajlott(ott egy mûanyag darabbal össze van kötve a térdet véddõ mûanyag a sípcsontot védõ mûanyaggal)na azt én bevágtam két oldalt, és lekerekítettem, mert így kisebb felületû mûanyagot kell tekerés közben hajtogatni, bár nem értem hogy miért kell ezt az egy modellt így megoldani ??? (az a tavajira értendõ) az idei nemtom milyen, de ha azzal segítek akkor én nem a liteot venném meg mégegyszer, hanem a normál verziót:9900 körül mozog.

A full face király!! semmi gond..

A protektora szerintem vaccak,, legalábbis a gerinc-véddõjét nem tartom sokra... nem meggyözõ darab :( :-\ ha megrázom még csilingellnek is a lamellák.

Nekem egy ufom , mondhatni már megvédte a gerincem a töréstõl, (az orvos szerint is az mentette meg) azóta bízok benne, de kinézetre is sokkal meggyözõbb a teljesítménye..

Az abszolút jó, akkor lenne ha lenne benne valami jobb gerinc véddõ, én lehet hogy majd átvarom az ufomat a 661be,, még nemtom..

Kolbee

Kolbee

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Tudnátok ajánlani egy boltot, ahol térd- és sípcsontvédõt, illetve kesztyût tudok venni. Választék és jó ár elõny. És akkor jöhetnek az ajánlatok, hogy mit is érdemes... ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
csak,h dicsekedjek;
http://www.bikemag.h...album12&id=giro
õ van mostan nekem
16 ezresért szereztem
1 órát tököltem a pontos beállításával,de végre van egy bukóm,ami nem csúszkál a fejemen:)

hege23

hege23

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
tehát akkor nyugodtan megvehetem 661böl a full facet és a protektort is.....full faceböl melyiket ajánlanátok...??
thanx a segítséget...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jah, az még eszembejutott, hogy biczó az övébõl a térdnél lefaragott kicsit mer' azt mondta hogy úgy kényelmetlen volt benne a tekerés..
ennek ellenére sztem 661nál nincs jobb ár/érték arányban.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Ok,akkor megnézem Hulp-ét! Meg megkérdezem,mennyire mocorog menet közben,mert ez az UFO elég rakoncátlan.. >:(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hi!
Nem, nekem a sima Race Knee/Shin Guard van, amin három tépõzár van és tavaly 9.900 volt. az idei racelite az olyan hogy körbeér a vádlidnál,nem? amilyet hulp is vett, nem olyat keresel? az 7.900. dainese is gyárt ilyet ha jól tudom, csak hát az is 20e közelében van már. :-\