Hi, nekem a full bravo 2-esem van,, és race lite-om..
az ár-teljesítmény miatt , a legtöbbször a 661 került elõtérbe,de azért szerintem még lehetne mit fejleszteni rajtuk..
pl. a Race- Lite- szerintem kényelmetlen, nekem gyakran elcsúszik- hiába az 5 rögzítési pont, én úgy tuningoltam , mivel a térdénél nem hajlott(ott egy mûanyag darabbal össze van kötve a térdet véddõ mûanyag a sípcsontot védõ mûanyaggal)na azt én bevágtam két oldalt, és lekerekítettem, mert így kisebb felületû mûanyagot kell tekerés közben hajtogatni, bár nem értem hogy miért kell ezt az egy modellt így megoldani ??? (az a tavajira értendõ) az idei nemtom milyen, de ha azzal segítek akkor én nem a liteot venném meg mégegyszer, hanem a normál verziót:9900 körül mozog.
A full face király!! semmi gond..
A protektora szerintem vaccak,, legalábbis a gerinc-véddõjét nem tartom sokra... nem meggyözõ darab

:-\ ha megrázom még csilingellnek is a lamellák.
Nekem egy ufom , mondhatni már megvédte a gerincem a töréstõl, (az orvos szerint is az mentette meg) azóta bízok benne, de kinézetre is sokkal meggyözõbb a teljesítménye..
Az abszolút jó, akkor lenne ha lenne benne valami jobb gerinc véddõ, én lehet hogy majd átvarom az ufomat a 661be,, még nemtom..