Szevasztok!
Na tegnap estem egy jó nagyot....a könyököm eléggé szétment :-\ Tudtok valami jó könyökvédõt ajánlani? ???
én a 661 race elbowra gondoltam, van vkinek?
ja a kesztyûm is szétment...sajnos nem hosszúujjas volt, ugyhogy az ujjaim is megsérültek :-\
Lehet még tavalyi answer team 2-t valahol kapni jóónagy méretben?
Vagy van valami jobb az answereknél?
köszi a válaszokat elõre is
Conor
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Protektorok
Started by
llacee
, 2002. July 30. 12:38
Posted 2004. July 05. - 14:34
Posted 2004. June 30. - 23:54
a dainese,ami nem mellakas védõs azt hiszem 70e....a mellkas védõs meg egy 20-assal drágább.
de jobban megéri,mert mindenféle ûrtechnika van benne.
de jobban megéri,mert mindenféle ûrtechnika van benne.
Posted 2004. June 30. - 18:44
Engem a kinézete nem igen gyõz meg, ??? talán más márkákéhoz viszínyatva tûnik kevésnek, -de ha azt mondjátok jó, akkor azt veszek.. nagyoon izzadós??(én az idei modellre gondoltam és nem a feketére-hanem a kék-feketére, a pontos megnevezése most nem jut eszembe..)
Dainese nincs valahol olcsóbban arról nem tudtok?
Dainese nincs valahol olcsóbban arról nem tudtok?
Posted 2004. June 30. - 13:35
661-gerincvédõje nem nudli,nekem is olyan van,és már jól jött egyszer:) (bár nekem a régi)
A dainese tényleg húzós,de szerintem megérné,mert nem nylonból készül,és nem annyira izzadsz bele,viszont kevesebbet fogsz fogyni.
A dainese tényleg húzós,de szerintem megérné,mert nem nylonból készül,és nem annyira izzadsz bele,viszont kevesebbet fogsz fogyni.
Posted 2004. June 30. - 13:27
hi..
Most készülök protektort venni, de nemtom milyen legyen....kikérném a véleményetek..!
A 661 jól néz ki de szerintem a gerincvéddõje nudli..
Dainese,, egy picit húzós, de ha szerintetek megéri-akkor azt veszek..hol érdemes megnézni??
Most készülök protektort venni, de nemtom milyen legyen....kikérném a véleményetek..!
A 661 jól néz ki de szerintem a gerincvéddõje nudli..
Dainese,, egy picit húzós, de ha szerintetek megéri-akkor azt veszek..hol érdemes megnézni??
vendég__*
Posted 2004. June 19. - 20:38
vendég__*
nekem hosszúujjas zoggie-m van. Zsír. Occsó, meg belerothad a kezem, ja, meg a hüvelyk-mutatóujj között szokott megindulni a szakadás. Nade kétezeröté mit várjon az ember?
Posted 2004. June 18. - 22:10
kesztyûtéma: nekem egy fox pawtector van. 3éve használom, nagyon jó darab és faszán is néz ki! látott már mindent... semmi baja
Posted 2004. June 18. - 10:55
Posted 2004. June 17. - 09:24
Posted 2004. June 16. - 22:58
hi, sly! a viper -nem cratoni bukó-hanem casco..
- a tavaji cratoni -interceptor 89900 pénz de az idei is kb ennyibe kerülhet
- szerintem nézegess körbe 661-oldalán !!már 27ért is jót kapsz..
- a tavaji cratoni -interceptor 89900 pénz de az idei is kb ennyibe kerülhet
- szerintem nézegess körbe 661-oldalán !!már 27ért is jót kapsz..
Posted 2004. June 16. - 16:05
Cratoni sisakbol levehetõ állvédõs csak egyfajta van.A Viper Mx asszem. És a Ridebike Rákóczi úti boltjában mintha láttam volna egyet. 30E Ft kb.
De annál van jobb is, persze drágább is. Giro Switchblade: majdnem 50E Ft Ja és ritkább is.
Nekem is van 661 Comp kesztyüm.Az igaz, hogy az ujjam hegyénél és a hüvelyik-mutató ujj közötti résznél, ahol szorítom a markolatot, ott kikopik./kb 1 év alatt nálam/
De ha rászánsz 10 percet, és van egy kevés bõrdarabod, rávarrod /varratod/ és kész.
Haveromnak valami full extra Fox van.3. Nap levált róla a müanyag.
És a külömbség kb 661:3500Ft Fox:10000Ft
Tehát Én megvagyok elégedve vele.
De annál van jobb is, persze drágább is. Giro Switchblade: majdnem 50E Ft Ja és ritkább is.
Nekem is van 661 Comp kesztyüm.Az igaz, hogy az ujjam hegyénél és a hüvelyik-mutató ujj közötti résznél, ahol szorítom a markolatot, ott kikopik./kb 1 év alatt nálam/
De ha rászánsz 10 percet, és van egy kevés bõrdarabod, rávarrod /varratod/ és kész.
Haveromnak valami full extra Fox van.3. Nap levált róla a müanyag.
És a külömbség kb 661:3500Ft Fox:10000Ft
Tehát Én megvagyok elégedve vele.
Posted 2004. June 16. - 15:36
sikerült vennem kesztyût...
a boltban nem volt altrix hardcore és inkább mivel csak az volt vettem 1 answer edge-t.
hát mit ne mondjak ettõl jobb nem is lehetne...
nem izzad bele a kezem a 30° os melegben sem.
az anyagok nagyon jól össze vannak válogatva rajta.
és qrva jól néz ki! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ;D
a boltban nem volt altrix hardcore és inkább mivel csak az volt vettem 1 answer edge-t.
hát mit ne mondjak ettõl jobb nem is lehetne...
nem izzad bele a kezem a 30° os melegben sem.
az anyagok nagyon jól össze vannak válogatva rajta.
és qrva jól néz ki! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ;D
Posted 2004. June 11. - 06:50
Tegnap a koszegi DH palyan estem egy kiralyat,hattal neki egy fanak,az allitott meg kb 30rol. A nagy sarban kicsusztam,es szerencsetlensegemre egy fanak.. >
A mavic 519 ugy meghajlott,mint egy kifli,nekem semmi bajom nem esett,egy horzsolason kivul,ott,ahol a pancel nem vedett. Hallottam a gerincvedo csattanasat,orulok,hogyvolt rajtam pancel... Nem gondolok bele,mi lett volna,ha egy szal poloban csinalom meg ugyanezt... :-X 661 rulez!!
Posted 2004. June 08. - 17:15
Én is 661-et akartam venni, de engem lebeszéltek, ezért Oakley-t vettem. Eddig még birja. Csak ne lenne ilyen drága!
Posted 2004. June 08. - 13:21
bazz de látogatott ez a topic! ;D ;D
na mind1!
majd csak lesz valaki aki tud segíteni!
érdekelne engem hogy hol lehet magyarországon cratoni állvédõs sisakot venni és hogy milyen árbewn vannak ezek!
ha jól tom nem 1 fél van... ???
na mind1!
majd csak lesz valaki aki tud segíteni!
érdekelne engem hogy hol lehet magyarországon cratoni állvédõs sisakot venni és hogy milyen árbewn vannak ezek!
ha jól tom nem 1 fél van... ???
Posted 2004. May 29. - 11:53
tudna valaki bõvebb információt adni a FOX 911 lábszárvédõkrõl???
érdekelne az aktuális ára, mennyire jó, szellõzés,mennyire csúszkál a lábon,stb...
érdekelne az aktuális ára, mennyire jó, szellõzés,mennyire csúszkál a lábon,stb...
Posted 2004. May 23. - 17:51
nekem 661 descend kesztyûm van, sztem nagyon jól néz ki, kényelmes, szeretem is. de tény, hogy az anyaga szétmállott/szakadt a tenyerén és még nem nagyon van 1 éves. mondjuk pont egy kõre tenyerelés után vettem észre a szakadást, szóval lehet, hogy ez "segitett". egyébként is elég sokat estem... sztem ettõl a szakadástól függetlenül még birja egy jó ideig.
Posted 2004. May 23. - 14:57
ha van kulcscsontvédõs protektorod,és ráesel,akkor is el fog törni....ez egy ilyen csont...
Posted 2004. May 23. - 14:19
Fox kesztyüt nem néztél?
A 661 páncélra visszatérve:
Külföldön full elismerik,az 1ik legjobb a piacon. Estem vele hanyatt lépcsõre,de semmit sem ereztem! ( nem azert,mert lebénultam..
)
Bocika is apritott vele nem is olyan regen, karcolas nélkül megúszta! 8) Igaz,hogy az Ufo kulcscsontvédõs,de kényelmetlen eséskor,mert merev..
A bukó király,csak azért nem egy szellõs darab... :-X
A 661 páncélra visszatérve:
Külföldön full elismerik,az 1ik legjobb a piacon. Estem vele hanyatt lépcsõre,de semmit sem ereztem! ( nem azert,mert lebénultam..
Bocika is apritott vele nem is olyan regen, karcolas nélkül megúszta! 8) Igaz,hogy az Ufo kulcscsontvédõs,de kényelmetlen eséskor,mert merev..
A bukó király,csak azért nem egy szellõs darab... :-X
Posted 2004. May 21. - 11:00
Az altrixról tudok véleményt mondani, mert próbáltam: extra sok párna, nem volt drága, de nyáron bizony meleg, a szellõzése nem a legjobb!

Sign In
Create Account

Back to top