Motoros Dainese van de ott nincs elöl semmi és picit a védõk, gyorsasági motorra van ruha de utáncsa az a szar van;)
Bringára jobb a védõ mint motorra(a túrás cumót értem ezalatt)
Bringára hordanám a régi 661-es védõt ha a Dobermannt veszem csak kérdés hogy egy hibrid protektor jobb e mint egy ruha..jobban szellõzik mert nem rá öltözök hátul rendes gerincvédõ elöl meg brutál páncél csak ugye kell még egy könyök alkar védõ..
?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Protektorok
Indította
llacee
, 2002. július 30. 12:38
Írta 2005. január 28. - 12:34
Írta 2005. január 28. - 12:24
dobermann: szvsz a kemény héjú cuccok állati kényelmetlenek bringához, úgyhogy felejtõs, de motorra biztos jó
a protector meg a standerd hálós felõtestvédõ, ránézésre pont olyan mint az ufo, esetleg anyagában lehet más.
Túl drága a motoros dainesse? azt hiszem olyan 35 körül volt amikor én néztem de az tényleg kényelmes és jó is.
a protector meg a standerd hálós felõtestvédõ, ránézésre pont olyan mint az ufo, esetleg anyagában lehet más.
Túl drága a motoros dainesse? azt hiszem olyan 35 körül volt amikor én néztem de az tényleg kényelmes és jó is.
Írta 2005. január 28. - 12:05
Hát igen, én is ezt vallom..
Még dög melegben is minden rajtam van..az utcán sem veszem le persze mert jöhet egy kóbor metrószerelvény és ki tudja mi lenne ha.
www.axosport.it oldalon nézzétek meg a Dobermann és a Protector Jacket H védõket mit válasszak?
Még dög melegben is minden rajtam van..az utcán sem veszem le persze mert jöhet egy kóbor metrószerelvény és ki tudja mi lenne ha.
www.axosport.it oldalon nézzétek meg a Dobermann és a Protector Jacket H védõket mit válasszak?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. január 28. - 12:04
Tetszik, hogy széles a gerincvédõ és van a lapockánál is védelem.
Ehhh, ha ilyen lett volna rajtam szombaton... Akkor nem lenne most 19 darab bordám a szokásos 12 helyett. Mondjuk legalább a 661 FF megmentette a fejem.
szóval MINDIG HÚZZATOK ÁLLVÉDÕSBUKÓT, meg protektort ha lefelé orientálódtok
Ehhh, ha ilyen lett volna rajtam szombaton... Akkor nem lenne most 19 darab bordám a szokásos 12 helyett. Mondjuk legalább a 661 FF megmentette a fejem.
szóval MINDIG HÚZZATOK ÁLLVÉDÕSBUKÓT, meg protektort ha lefelé orientálódtok
Aktuális civil
Írta 2005. január 28. - 11:53
Semennyire;) kis esésnél jó de ha már fúródsz semmi sem véd, mármint a kulccsontál, mert pl ha bukfencelez párat akkor hasznos minden kis szir szar..
Írta 2005. január 28. - 11:11
Az UFO Scorpion elvileg védi a kulccscsontot is úgy, hogy a mellrész és hátrész egyben van. Azt nem tudom mennyire hatékony egy komolyabb esésnél, mikor pl. vállal a földbe fúrodsz.
Írta 2005. január 28. - 09:48
Már néztem de ez nem bizalomgerjesztõ valamiért..meg én nem vagyok Góré
Írta 2005. január 28. - 09:19
http://www.rmcmotor.hu/
Cikkszám: 7861403
Név: Protektoring B.O.S 7861403
Kiszerelés: db
Protektoring a maximális biztonság érdekében. Ruházat alatt hordható. A lazábbak nyáron ebben motoroznak. :-) (Pl: a Góré)
Nettó ár:
15992 Ft+áfa
Bruttó ár:
19990 Ft
http://www.uzletsor....op/kep/11/54293
Cikkszám: 7861403
Név: Protektoring B.O.S 7861403
Kiszerelés: db
Protektoring a maximális biztonság érdekében. Ruházat alatt hordható. A lazábbak nyáron ebben motoroznak. :-) (Pl: a Góré)
Nettó ár:
15992 Ft+áfa
Bruttó ár:
19990 Ft
http://www.uzletsor....op/kep/11/54293
Írta 2005. január 27. - 21:35
Csabilc4, melyik UFO védi már a kulcscsontot is? Ezek mekkora eséstõl (váll, gerinc)védenek meg?
Írta 2005. január 27. - 20:41
Én is most ezt néztem ki de még meglátom mi lesz..
olyat szeretnék ami jól véd, az izzadás mellékes úgyis mindig csorog rólam a víz..
olyat szeretnék ami jól véd, az izzadás mellékes úgyis mindig csorog rólam a víz..
Írta 2005. január 27. - 19:36
Sziasztok!
Nekem UFO protektor ingem volt, de sajnos ellopták.
A régebbi típus volt, amelyiknek még nem volt kulccsontvédõje.
Tapasztalat:
- én endurózásra használtam, a protektorok sosem fordultak el ha jól be voltak állítva
- hiába hálós anyag, rendesen bele lehet izzadni és büdös lesz mint a kotla - ne az öltönyök mellett tárold
- nekem egy esésnél kiszakadt a hálós rész az alkaron, de aztán nem szakadt tovább késõbb
- a vesevédõje elég gagyi volt, kb. 2 hónap után már nem ragadt a tépõzár, kénytelen voltam plusz vesevédõt felvenni
- kb. 1 év után kiszakadt a mellrészt és vállat összekötõ heveder a mellrészbõl
Most akarok venni újat, de már az új típust, amin kulccsontvédõ van.
Azért akarok ilyet, mert félek, hogy a többinek (axo, 661 stb) is kiszakad a pántja a mellrészbõl. Baj, hogy 40 ropi körülvan az UFO.
CsabiLC4
Nekem UFO protektor ingem volt, de sajnos ellopták.
A régebbi típus volt, amelyiknek még nem volt kulccsontvédõje.
Tapasztalat:
- én endurózásra használtam, a protektorok sosem fordultak el ha jól be voltak állítva
- hiába hálós anyag, rendesen bele lehet izzadni és büdös lesz mint a kotla - ne az öltönyök mellett tárold
- nekem egy esésnél kiszakadt a hálós rész az alkaron, de aztán nem szakadt tovább késõbb
- a vesevédõje elég gagyi volt, kb. 2 hónap után már nem ragadt a tépõzár, kénytelen voltam plusz vesevédõt felvenni
- kb. 1 év után kiszakadt a mellrészt és vállat összekötõ heveder a mellrészbõl
Most akarok venni újat, de már az új típust, amin kulccsontvédõ van.
Azért akarok ilyet, mert félek, hogy a többinek (axo, 661 stb) is kiszakad a pántja a mellrészbõl. Baj, hogy 40 ropi körülvan az UFO.
CsabiLC4
Írta 2005. január 27. - 18:43
Érdembeli hozzászólásokat köszönöm;)
Endroo:Persze, meg mobil a nyakba és nonfi tetkó a karomra..
Egyébként soha nem értettem hogy miért hiszik azt a "menõ" fox sapkás bõgatyás srácok ilyen ruhában menõ bringázni (ugyanez igaz motorra is) és a védõ ciki mikor egy terminátor sokkal menõbb mint egy rap-sztár;)
Endroo:Persze, meg mobil a nyakba és nonfi tetkó a karomra..
Egyébként soha nem értettem hogy miért hiszik azt a "menõ" fox sapkás bõgatyás srácok ilyen ruhában menõ bringázni (ugyanez igaz motorra is) és a védõ ciki mikor egy terminátor sokkal menõbb mint egy rap-sztár;)
Írta 2005. január 27. - 15:54
dig: protektor meg bõrruha ? minek ?
strandpapucs + rövidgatya + izompóló + bukó szigorúan feltolva a homlokra (ez is csak azért kell, nehogy beszóljon a fakabát) azt lehet menni a balcsira, meg visegrádra.
strandpapucs + rövidgatya + izompóló + bukó szigorúan feltolva a homlokra (ez is csak azért kell, nehogy beszóljon a fakabát) azt lehet menni a balcsira, meg visegrádra.
Írta 2005. január 27. - 15:30
Írta 2005. január 27. - 15:30
Írta 2005. január 27. - 15:27
Krossz gép lesz;)
Aszfalton csak pötyögnék..majd ha lesz SM kerékszett veszek mellé bõrruhát és akkor megy ott is a harc..
Aszfalton csak pötyögnék..majd ha lesz SM kerékszett veszek mellé bõrruhát és akkor megy ott is a harc..
Írta 2005. január 27. - 15:22
Bocsi a beleszólásért, de ha mocira akarod venni, akkor nézd meg, hogy arra készült-e. Százharminccal az aszfalton csúszni egy másik világ, és ott nem csak a protektor terhelõdik, hanem a közte levõ anyag is. Ha az elereszt, akkor szép kis csíkot húzol.
"always look on the bike side of life"
Írta 2005. január 27. - 15:09
tudom hogy az van meg iljics-ét már tapiztam is;)
De nem tudom elég e motorra..bár emlékeim szerint elég jó mûanyagok vannak rajta...
De ez egy tizessel drágább mint az AXO viszont trendi meg van benne kokain tartó zseb és egyébként;)
Hülyeség lenne egy ilyen?
De nem tudom elég e motorra..bár emlékeim szerint elég jó mûanyagok vannak rajta...
De ez egy tizessel drágább mint az AXO viszont trendi meg van benne kokain tartó zseb és egyébként;)
Hülyeség lenne egy ilyen?
Írta 2005. január 27. - 14:46
Vegyél RockGardn-t. Nekem is az van, és tök kényelmes. Meg van 4XL-esig mindenféle méretben.
Emigyen fest vala:
Emigyen fest vala:
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 26. - 10:00
Kona nem.
661 van és nincs az elején mellkasvédõ.
És inkább motorozásra kell de ugyanezt fogom bringázásra is hordani..
Dainese nekem kiesik mert nem tudok olcsón szerezni;)
661 van és nincs az elején mellkasvédõ.
És inkább motorozásra kell de ugyanezt fogom bringázásra is hordani..
Dainese nekem kiesik mert nem tudok olcsón szerezni;)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére