Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
sztem kérdezd meg a bukósisakos topicban: http://www.forum.bik...hread.php?t=252

de ha már ide postoltam, akkor leírom: full comp sztem jobb, de nekem baromi kényelmetlen volt még xl-es méretben is...
nekem a full bravo volt egyedül kényelmes
Autist Team:)

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Szerinted szarabb mint a 661 Full Comp?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
próbáld fel és rájössz magadtól is;)
pl speedmetalban

(sztem elég kaksi)

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Tervezem egy Cratoni Ramp fullface bukósisak vásárlását. A 2005-ös Velotrade katalógusból néztem ki, szerintetek ez jó cucc lehet? Vajon jobb mint egy 662 Comp? Elég könnyû, mindösszesen 510g és az ára is nagyon baráti: 16.500Ft
Mi a véleményetek?

Link: http://www.cratoni.com/ramp.php?l=en

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szvsz a szemuvegnek olyan alaptartozeknak kene lennie, mint a kesztyunek.

A szemüveg az alapabb, mint a kesztyû, mert bringázáson kivül is tudod használni ;)
dioptriás megoldás van az RP-nél is.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Femkeretes szemuveggel elvileg nem szabad sportolni. Balesetveszelyes. Dioptrias megoldasa eleg sok gyartonak van, van ahol kulon lencse, van ahol belecsiszoljak a lencsebe a dioptriat ( Oakley - Gizmonak is rossz a szeme ;- )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Renben dzsotti mester, megfogadám tanácsaid.

A 661lite saját tapasztalat amúgy, vagy olvastad?

saját tapasztalat mert tesómnak ilyen van és én is hordtam 1 ideig míg +nem vettem a 911-et.

:)Máté(:

:)Máté(:

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
HI!

Jó-jó a napszemcsi csak nekem személy szerint van 1.5 dioptriám távollátásból és a dioptriás napszemû elég drágás...

A gondom a "hagyományos" optikával meg az hogy egy esetleges esésnél izgalmas lesz (meg nemutolsó sorban drága) ha felcsavarodik a fejemre a fémkeret...

Hát hol itt az igazság???? Feltöltött kép

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

ha pedig hardcorosan bicózol és félted a szemed világát végy 1 "síszemcsit" vagy napszemcsit mert szem nélkül necces bicajozni

Szemuveget szerintem mindenkinek kene hordania, mivel az allando menetszel nem tesz jot, emellett ropkodnek a bogarak ( ha lenyeled nem baj ;- ), erdoben agak / levelek is veszelyeztetnek.
Nem olyan draga egy szemuveg, hogy ne erje meg. Ha pedig veszel valamit akkor erdemes jot, mert a 4-5e -es szemcsik lencseje altalaban torzit, es szetcseszheti a szemed hosszutavon. Mivel altalaban nyaron bringaznak az emberek, ezert a sugarzas ellen is kell vedelem.
Szvsz a szemuvegnek olyan alaptartozeknak kene lennie, mint a kesztyunek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Markkk

Markkk

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hi!
Én egy 661 4X4 Knee/Shin védõ vételét tervezem. Van valakinek tapasztalata vele? mtbr.com on elég jóra értékelték...:)
üdv

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Renben dzsotti mester, megfogadám tanácsaid.

A 661lite saját tapasztalat amúgy, vagy olvastad?

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
pá!

nos sztem a 661 race lite 1 rakás hzad ne mondjam mi.
igaz véd rendesen körbe + minden de kényelmetlen vágnak a pántok és ha esel ha nem mindenképp kopik a mûanyag rajta.
nekem FOX 911 van igaz ez pont 2x olyan drága de sokkal jobban szellõzik és kényelmes nem csúszkál viszont nem véd körben...

szerintem még a leg lightosabb CC hez is kell kesztyû és ha az ember nem csak aszfalton nyomja hanem terepen is esetleg hegyen akkor vegyen lábszárvédõt magának.
FR-re DH-ra DJ-re pedig mindenképpen vegyetek fel bukót (fullfece) mert az véd rendesen kesztyût answer EDGE-t és lábszárvégõt minimum.
a mellvért bokatámasz alkarvédõ pedig már csak az igazi állatkodóknak vagy a versenyzõknek muszáj.
ha pedig hardcorosan bicózol és félted a szemed világát végy 1 "síszemcsit" vagy napszemcsit mert szem nélkül necces bicajozni.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
húsevõ:
661 race lite jó.
nyugodtan vedd meg, ha még kapsz egyáltalán:)
annyiért nincs jobb, és német bikemagban is a legjobb volt a tesztben.
szóval megéri.
(nekem race knee van, de ahhoz meg le kell venni a cipõt mert belebújós...)

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
A 661 kesztyûk tényleg nem túl jó minõségûek. Pl: a mostani kb 3 hónapja van meg és már kezd teljesen szétmenni!!!
A lábszárvédõ viszont nagyon príma, nem egy dainese, de az árához képes igen jó...
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
okés csak a praktikusságról akartam érdeklõdni

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor vedd azt.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Rákerestem a ventilatorra már láttam boltban is csak névrõl nem ugrott be.Õszintén szólva a 661 nagyságrendekkel jobban néz ki.Szerintem.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Igen a kesztyûkrõl én szarokat hallottam.Bár elég sok olyan alkatrész van a gépemen amit le se mernk írni, mert még fikázni sem fikázná senki.És nekem jók.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe tényleg full gyorsan porrá mállót az a kesztyûm...
bár neked más színû is van...

jó a 661 lábszárvédõje.
vagy fox ventilátor
nem drága és jóó is sokáig használtam

most egy fox north shore van...
áállat nagyon :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem régi déjnííízem van, aminél még nem láttam jobbat, de olyat meg régóta nem lehet kapni. Sajnos. 661-rõl meg nincs adat...

És Albertfish-sel ellentétben, nekem semmi bajom a 661 kesztyûmmel... Bár meg kell hogy jegyezzem, nekem mindig mindenem 3-szo addig bírja, mint neki... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D