Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Please log in to reply
717 replies to this topic

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Paul, a szakaszok kijelölése úgy fog történni a terepen, mint egy egynapos maratonon (nyilak, szalagok), de mi is szeretnénk haladni a korral, ezért ha engedélyünk lesz rá, publikussá tesszük majd a GPS-adatokat is.

Krisz, nem tartom elképzelhetõnek, hogy külön szakaszokra is lehet majd nevezni, mégpedig elsõsorban azért, amit a többiek is írtak, ez egy négy napos etapverseny, másodsorban meg azért, mert valószínûleg sokkal több szervezési nehézséget róna ránk, mint amennyi haszna lenne. No, persze isten útjai kifürkészhetetlenek! :-)

Robi

Igen, maximálisan igazad van, a gond akkor lenne, ha pl. elõzetesen nevezne a 4 napra cirka 500 ember, ha esetleg szakaszonként is lehetne nevezni akkor meg akár 1500 is, anyagilag nem mindegy szerintem. Bár kíváncsi lennék mi a minimum nevezési szám amitõl meg lesz tartva a verseny. Én mindenképp megyek, csak felvetés volt, ki nem hagynék egy ilyen versenyt. A szervezõknek meg sok sikert és kitartást! :-)

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Szerintem a 24 órás maradjon 24 órás... ; ) Így is szinte telt ház szokott lenni,fölösleges egy 12 órás mezõnyt belevegyíteni...

Igen?! ha Csillebérbõl indulunk ki akkor maximálisan igazad van, csakhogy idén változtak a dolgok, mint tudod, így már nem olyan biztos, hogy nem férne bele ez, ahogy azt kint a jobbak csinálják. Bár megjegyzem technikailag mindent ki lehet vitelezni, ezt is.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Szerintem nem kell ezen agyalni,simán végig lehet rajta menni,hiszen nincsenek extrém szintek extrém távok...nem kell az elsõ két napot "megrakni"...mármint aki nem az elsõ 3 helyre hajt! Aki nem tud felkészülni addigra rendesen az meg ne induljon és kész,vagy túrázza végig....
Team Heavy Pedál Szeged

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts

Ilyen kicsinységeken nem akadunk fent, a Trans Germany még rövidebb, ráadásul még Ausztriába is átmegy - bár lehet, úgy gondolják, az még hozzájuk tartozik. Majd mi is nyitunk a Felvidék felé... :-)

Robi

Azt hiszem mi bármely égtáj felé nyugodtan nyithatunk... ez a népmesébõl is jól ismert hetedhét ország :) (és tényleg)

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

...egy 384es THM :) de vállalható, ha csak egy kicsi hiányzik :)

Ilyen kicsinységeken nem akadunk fent, a Trans Germany még rövidebb, ráadásul még Ausztriába is átmegy - bár lehet, úgy gondolják, az még hozzájuk tartozik. Majd mi is nyitunk a Felvidék felé... :-)

Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 posts
...egy 384es THM :) de vállalható, ha csak egy kicsi hiányzik :)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts

Krisz!
Szerintem akit érdekel egy ilyen verseny, akár verseny, akár túra - csak teljesíteni szeretném - jelleggel, az nem fog problémázni a két nap szabadságon, itt a szûk keresztmetszet az , hogy le tudod-e tekerni a távot a negyedik napon is. Mondjuk lehet, hogy ezen meg fogunk lepõdni egypáran, én legalábbis még nem mentem négy ilyen napot egymás után.

Kikell próbálni magadat,edzés jelleggel, menni 3-4 napot hasonló kilométerekkel,és kiderül hogy fog-e menni.Én is igy készültem/készülök/ fel a többnapos versenyekre.Szépen nyugisan saját tempóban, fog az menni egy kis kitartással.Hajrá mindenkinek aki elindul majd, legyen az egyéni, páros, vagy csapat.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

A nevezési díjba foglalt szolgáltatásokat addigra pontosítjuk, mikor elindul a jelentkezés, de a verseny oldalán (Sportaktv) már most is szerepel a következõ:

"Szolgáltatások:A verseny egyes szakaszain a maratonokon megszokott szinvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk, természetsen kiegészítve egy két extrával-csomagszállítás, napi eredményhirdetés, négyszeri reggeli és vacsora, ingyenes sátorozási lehetõség, kiépített versenyközponttal, fürdési-zuhanyzási lehetõséggel, õrzött csomag- és bringatárolóval, masszázs szolgáltatással és ingyenes szervízzel."

Robi

Köszönöm. -és bocs a vakságomért. :)

togo

togo

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
És lesz sár?
Ha lesz milyen gumit érdemes feltenni? És ha nem lesz? jajjjj...
:confused:

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Kérdés. Az indulóknak viszik a-ból b-be a motyóit vagy az egyéni megoldás?
Szerintem ezt nem árt tudatni.

A nevezési díjba foglalt szolgáltatásokat addigra pontosítjuk, mikor elindul a jelentkezés, de a verseny oldalán (Sportaktv) már most is szerepel a következõ:

"Szolgáltatások:A verseny egyes szakaszain a maratonokon megszokott szinvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk, természetsen kiegészítve egy két extrával-csomagszállítás, napi eredményhirdetés, négyszeri reggeli és vacsora, ingyenes sátorozási lehetõség, kiépített versenyközponttal, fürdési-zuhanyzási lehetõséggel, õrzött csomag- és bringatárolóval, masszázs szolgáltatással és ingyenes szervízzel."

Robi
www.szekszard.hu

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Szerintem ezt nem árt tudatni. Mert én spec. lehet el tudom intézni a csajommal de nem hiszem, hogy
mindenkinek menne plussz egy ember.

Elkerülte a figyelmemet pedig itt volt a válasz:

"Szolgáltatások:

A verseny egyes szakaszain a maratonokon megszokott szinvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk, természetsen kiegészítve egy két extrával-csomagszállítás, napi eredményhirdetés, négyszeri reggeli és vacsora, ingyenes sátorozási lehetõség, kiépített versenyközponttal, fürdési-zuhanyzási lehetõséggel, õrzött csomag- és bringatárolóval, masszázs szolgáltatással és ingyenes szervízzel."

Szerintem alap egy ilyen versenyen a csomagszallitas, es ezt a rendezok is tudjak.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts
Szerintem ezt nem árt tudatni. Mert én spec. lehet el tudom intézni a csajommal de nem hiszem, hogy
mindenkinek menne plussz egy ember.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Krisz!
Szerintem akit érdekel egy ilyen verseny, akár verseny, akár túra - csak teljesíteni szeretném - jelleggel, az nem fog problémázni a két nap szabadságon, itt a szûk keresztmetszet az , hogy le tudod-e tekerni a távot a negyedik napon is. Mondjuk lehet, hogy ezen meg fogunk lepõdni egypáran, én legalábbis még nem mentem négy ilyen napot egymás után.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Egyetértek, ne keverjünk már bele ide egynaposokat. Nincs annál rosszabb, mint amikor harmadik napon, már félig meghalva, egy éves vagy több éves felkészülés után, hogy jön valaki melletted mondjuk a legkönnyebb nyolcvanas etapon, bevált és otthagy, mert neki nincs a lábában semmi, te meg harmadik napja ott szenvedsz, versenyzés szempontjából kicsit demoralizáló tud lenni.

ez sz@r érv :D
ez megvan középtávon is, hogy utolérsz valakit aztán kikerülöd, mert máshogy osztottad be az erõdet.
nehogy már pszichológus kelljen a versenyrendezéshez, hogy mindenki lelkivilága rendben legyen :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Paul, a szakaszok kijelölése úgy fog történni a terepen, mint egy egynapos maratonon (nyilak, szalagok), de mi is szeretnénk haladni a korral, ezért ha engedélyünk lesz rá, publikussá tesszük majd a GPS-adatokat is.

Krisz, nem tartom elképzelhetõnek, hogy külön szakaszokra is lehet majd nevezni, mégpedig elsõsorban azért, amit a többiek is írtak, ez egy négy napos etapverseny, másodsorban meg azért, mert valószínûleg sokkal több szervezési nehézséget róna ránk, mint amennyi haszna lenne. No, persze isten útjai kifürkészhetetlenek! :-)

Robi
www.szekszard.hu

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Szerintem azért ne lehessen szakaszokon indulni mert ez egy 4!napos verseny. Ennyi és pont.

Egyetértek, ne keverjünk már bele ide egynaposokat. Nincs annál rosszabb, mint amikor harmadik napon, már félig meghalva, egy éves vagy több éves felkészülés után, hogy jön valaki melletted mondjuk a legkönnyebb nyolcvanas etapon, bevált és otthagy, mert neki nincs a lábában semmi, te meg harmadik napja ott szenvedsz, versenyzés szempontjából kicsit demoralizáló tud lenni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
igen igen
sõt ne csak szakaszonként lehessen indulni, legyen minden napi etapban, rövid, közép és hosszú táv is
sõt gyerekverseny is meg családi túra

b...meg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szerintem azért ne lehessen szakaszokon indulni mert ez egy 4!napos verseny. Ennyi és pont.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Egy többnaposon nem fair, ha szakaszokon is lehet indulni. Hogy miért? Talán mert egy naygobb csapat megtehetné, hogy a "többnaposmenõje" mellé minden nap új "húzóembert" állít, aki csak az aznapit küldi végig. Visz 4 kulacsot, átadja, diktálja a tempót., rengeteget számít. Nem beszélve arról, hogy mi van, ha valaki befog egy friss "egynapos" bolyt, s ezzel dönti el a 4napos eredményt. Egyedül úgy tartanám elképzelhetõnek, ha jóval, akár 1 órával is késõbb indítják a szakasztávot.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Szerintem a 24 órás maradjon 24 órás... ; ) Így is szinte telt ház szokott lenni,fölösleges egy 12 órás mezõnyt belevegyíteni...
Team Heavy Pedál Szeged