zsíííír lesz. Addig talán el is jutok olyan szintre hogy tartsam a tempót. Kéztörés, térdreccsenés, ezek jellemezték a telet, nem pedig a sok edzés. De nem sírok :-)
térd problémával nem vagy egyedül nálunk is leharcolt egy társaság van:D
zsíííír lesz. Addig talán el is jutok olyan szintre hogy tartsam a tempót. Kéztörés, térdreccsenés, ezek jellemezték a telet, nem pedig a sok edzés. De nem sírok :-)
Okés akkor majd írok amint odáig jutottunk hogy megyünk!
május környéke elöreláthatólag és az esõzéseket sem árt nézni
Garmin gaps van bringára utvonalat megtervezük rátöltöm és mehetünk!
Hali, jó ötlet
Mennék, ha lehet. Meg szólnék pár havernak
Sziasztok!
Haverokal beszélgetem és a trans távját le szeretnénk tekerni a verseny elöt minden hétvégén 1 szakaszt.
Én részemröl májustól lesz aktuális kb srácokal egyeztetek ha valakit érdekel szóljon majd. Többen megyünk jóbb a hangulat is
Na igen, remélem, hogy lesz is alkalmam tolni, mert hát munka az nincs. (ennek a kellemetlen vonzataival, például pénz SE)
A mai spining órám volt az eddigi legkeményebb kb 12-15percet tekertem csukott szemmel mert már arra se nagyon jutott energiám hogy kinyissam ami erre volt félre téve azt elvitte a vicsorgás:)
Szevasz Csaba, látom már eljutottál a tolós lefelékhez...
Neveztem (regisztráltam) én is! :-)
Természetesen Solo-ban...
Tegnap B.Marcival tekertem egy 100-ast Elhiheted,hogy nem fáztam
1.Hideg van
2. 170km van már idén de nem kell rohangálnom a sportkorházba a hidashoz mint egyeseknek;)
3. Tekerjél te ilyen idõbe 80-90km meg is érdemled barátom:D
4. Nem szeretek görgözni
Még valami kérdésed?
1.Hideg van
2. 170km van már idén de nem kell rohangálnom a sportkorházba a hidashoz mint egyeseknek;)
3. Tekerjél te ilyen idõbe 80-90km meg is érdemled barátom:D
4. Nem szeretek görgözni
Még valami kérdésed?