Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
717 hozzászólás a témában

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

zsíííír lesz. Addig talán el is jutok olyan szintre hogy tartsam a tempót. Kéztörés, térdreccsenés, ezek jellemezték a telet, nem pedig a sok edzés. De nem sírok :-)

térd problémával nem vagy egyedül nálunk is leharcolt egy társaság van:D

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Okés akkor majd írok amint odáig jutottunk hogy megyünk!
május környéke elöreláthatólag és az esõzéseket sem árt nézni
Garmin gaps van bringára utvonalat megtervezük rátöltöm és mehetünk!:D

zsíííír lesz. Addig talán el is jutok olyan szintre hogy tartsam a tempót. Kéztörés, térdreccsenés, ezek jellemezték a telet, nem pedig a sok edzés. De nem sírok :-)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Hali, jó ötlet

Mennék, ha lehet. Meg szólnék pár havernak

Okés akkor majd írok amint odáig jutottunk hogy megyünk!
május környéke elöreláthatólag és az esõzéseket sem árt nézni
Garmin gaps van bringára utvonalat megtervezük rátöltöm és mehetünk!:D

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Sziasztok!

Haverokal beszélgetem és a trans távját le szeretnénk tekerni a verseny elöt minden hétvégén 1 szakaszt.
Én részemröl májustól lesz aktuális kb srácokal egyeztetek ha valakit érdekel szóljon majd. Többen megyünk jóbb a hangulat is :D

Hali, jó ötlet

Mennék, ha lehet. Meg szólnék pár havernak

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Sziasztok!

Haverokal beszélgetem és a trans távját le szeretnénk tekerni a verseny elöt minden hétvégén 1 szakaszt.
Én részemröl májustól lesz aktuális kb srácokal egyeztetek ha valakit érdekel szóljon majd. Többen megyünk jóbb a hangulat is :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Na igen, remélem, hogy lesz is alkalmam tolni, mert hát munka az nincs. :) (ennek a kellemetlen vonzataival, például pénz SE)

Pénz SE? Ez valami új egyesület? :D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Ha a kerékpárom az õrzött helyen megrongálódik, ne adj Isten ellopják, ebben az esetben ki a felelõs? Egyáltalán tartozik ezért valaki felelõséggel? Mert általában ilyenkor fel szokták hívni a figyelmet, mit vállalnak és mit nem.
" A Cube el van vetve! "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez ma így jött össze. nem azon a gépen voltam amin szoktam és az elsõ "hegy" felénél tartottam amikor tudatosult ez bennem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A mai spining órám volt az eddigi legkeményebb kb 12-15percet tekertem csukott szemmel mert már arra se nagyon jutott energiám hogy kinyissam ami erre volt félre téve azt elvitte a vicsorgás:)

Látom te is zónában alapozol...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A mai spining órám volt az eddigi legkeményebb kb 12-15percet tekertem csukott szemmel mert már arra se nagyon jutott energiám hogy kinyissam ami erre volt félre téve azt elvitte a vicsorgás:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szevasz Csaba, látom már eljutottál a tolós lefelékhez...
Neveztem (regisztráltam) én is! :-)
Természetesen Solo-ban...

Na igen, remélem, hogy lesz is alkalmam tolni, mert hát munka az nincs. :) (ennek a kellemetlen vonzataival, például pénz SE)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
Szevasz Csaba, látom már eljutottál a tolós lefelékhez...
Neveztem (regisztráltam) én is! :-)
Természetesen Solo-ban...
kaklac

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Ennyi Kint kell nyomi amikor lehet:D

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Tegnap B.Marcival tekertem egy 100-ast Elhiheted,hogy nem fáztam :D

Görgõzni én sem szeretek, de muszáj, pl tegnap 2 órát ültem rajta, mert az idõ elég gané volt. Ma hegyen kell mennem 6-ig dolgozom és fel fogok menni nem egyszer :D fázni csak lefelé fogok... De utána haza és fürdés, plusz nyújtás, a térdeim bírják rendben vannak, megfázva meg már nem is tudom mikor voltam utoljára...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

1.Hideg van
2. 170km van már idén de nem kell rohangálnom a sportkorházba a hidashoz mint egyeseknek;)
3. Tekerjél te ilyen idõbe 80-90km meg is érdemled barátom:D
4. Nem szeretek görgözni
Még valami kérdésed?:D

Tegnap B.Marcival tekertem egy 100-ast Elhiheted,hogy nem fáztam :D
Team Heavy Pedál Szeged

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

1.Hideg van
2. 170km van már idén de nem kell rohangálnom a sportkorházba a hidashoz mint egyeseknek;)
4. Nem szeretek görgözni

Imike válassz melyik gyógyszert szerezzem be Neked: clozapint, risperidont, olanzapint, quetiapint, ziprasidont és aripiprazolt......?:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Az ingyenes szervíz mit takar tulajdonképp? Gondolom a szervíz munkadíjára értendõ, ha meg pl.: törik a váltóm, akkor azt az alkatrészt fizetem, ez okés. De mi van akkor, ha nekem lesz tartalék alkatrészem, és azt szeretném beépítettni a kihelyezett szervízzel? akkor is ingyenes a szervíz?
" A Cube el van vetve! "

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Kicsit hosszabbra hagyod meglett volna a 10 parancsolat:D:D:D
látom sport teljesitményed csúcsán vagy 170km jobban álsz mint tavaj ilyenkor a kemény 57km del vigyáz nehogy tul edzd magad még a végén olimpikon leszel:D
Sport kórházas téma meg csak egy dolog mindenkinek van rossz éve igaz egymás után 3 kicsit fura de van ez így;)
sókkal több kérdésem nincs ha lesz majd zargatlak:D
vagy te zargas engem:D de ne hajnali fél 2 kór csörges amikor éjeles müszakban épp alszok azt nem szeretem:D
Aktiv pihenés is hozzátartozik az edzéshez;) sõt az egyik legfontosabb dolog a megfelelõ pihenés:D
na Tsá

Imike 1989

Imike 1989

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
1.Hideg van
4. Nem szeretek görgözni

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Inkább hogy itt írogatsz nekem húzzál ki edzeni a Mecsekbe a csába!!!!!!
Ne itt rimánkodjál ha ma én is kibírtam 80km akkor te is kibirsz 40-50 km ne légy maki:D
A sporolásodrol meg anyit hogy kihulik töle a hajam skot népség hozzád képest adakozó életmódot fojtat.
Karbon bringára telik de a nevezésre nem :D fura ;):)
meg ha jól tudom most csak 8 óráztok;) menyit tekertél idén 100-120km?:D max
azzal sem leszel magyar bajnok azt garantálom kicsit tekerj nem sokat napi fél óra görgõ belefér simán, ne legyél troger