Dante!
Légyszíves nyugodj meg, mert teljes mértékben lesz@rom a véleményed.
OFF Köszi, igazán udvarias vagy.
Dante!
Légyszíves nyugodj meg, mert teljes mértékben lesz@rom a véleményed.
Elit-profi kérdést nehéz megmondani én pl elitben megyek XCO-n, meg kb mindenhol, de ezt munka mellett, most elit vagyok vagy hobbista?
Elitben mész,de hobbysta vagy...
Az elitben is vannak különbségek.
Elég az idõeredményeket nézni.
Az eliben szinte csak az elsõ 5 számít...a többi fényévek.
De neked van valamiféle múltad,ami nem engedi meg,hogy totál hobbysta legyél és hobby kategóriában indulj!
Van így még egy pár ember.
A kiírásban nem szerepel semmilyen korlátozás.Fulll !!!....
Ez a transzfer kérdés engem is érdekelne, + a táskák, cuccok (mennyi, mekkora,) gondolok itt sátrakra derékaljakra......
Nem találtam infót.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Sziasztok!
Párt / csapatot keresek a Transhoz. Lehet lány, fiú, csapat, ... - a lényeg az hogy indulhassak (lányok nem indulhatnak egyéniben)
Orosz Anita
OFF Segítek, a hiányzó kategória, amit kerestek, az "amatõr versenyzõ" - õ az, aki tudatosan, áldozathozatallal, munka és család mellett készül, többnyire saját pénzbõl. Én "amatõr" vagyok, nem "hobbista", de nem is "elit". A szívás, hogy ilyen kategória nincs.
Az elitben is vannak különbségek.
Elég az idõeredményeket nézni.
Az eliben szinte csak az elsõ 5 számít...a többi fényévek.
De neked van valamiféle múltad,ami nem engedi meg,hogy totál hobbysta legyél és hobby kategóriában indulj!
Van így még egy pár ember.
Minden vágyam teljesült, "megmondóember" lettem. Mondjuk Jani, amikor kibaktattatok a dobogóra, elég sokan beszóltak rátok a tömegben (esküszöm kussoltam ) - és igazuk is van valamilyen téren. A hibásan meghozott szabályok szerint "hobbisták" vagytok, de a fairplay mégiscsak azt követelné, hogy velünk meccseljetek. (ez az elit-hobbi kérdés minden évben vicces dolgokat szül - de hát ugye a sportszövi sincs a helyzet magaslatán)
ahogy látom megugrott egy kicsit a nevezõk száma, igaz az még nem jelenti azt hogy be is fizették az emberek, ha elõbb tudom hogy ennyien árulják a nevezést, hát lehet hogy vettem volna kedvezményesen....
Sengakov Szerintem a mi brigádunkkal te is elbilleghetsz majd, mindannyiunk számára nagy kihívás lesz