Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Please log in to reply
717 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante!
Légyszíves nyugodj meg, mert teljes mértékben lesz@rom a véleményed.

OFF Köszi, igazán udvarias vagy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Elit-profi kérdést nehéz megmondani én pl elitben megyek XCO-n, meg kb mindenhol, de ezt munka mellett, most elit vagyok vagy hobbista?

Elitben mész,de hobbysta vagy...
Az elitben is vannak különbségek.
Elég az idõeredményeket nézni.
Az eliben szinte csak az elsõ 5 számít...a többi fényévek.
De neked van valamiféle múltad,ami nem engedi meg,hogy totál hobbysta legyél :) és hobby kategóriában indulj!
Van így még egy pár ember.

Ez az Elit - Hobby egy akkora marhaság! Ausztriában egy Hobby hazavágja a Magyar Profi mezõnyt! Igaz Cseri ... Saalbachban, milyen arcok voltak a Hobby VB-n ... hmmmm ... hobby .... :)

Egyébként az Elit az két megközelítésbõl jön. 1.) életkor besorolás 2.) felkészülési lehetõségek azaz PROFI

Magyarországon ezt frankón keverik! 29éves korig mindenkit Felnõtt Férfi azaz ELIT kategóriába sorolnak automatikusan. És jönnek a kivételek, Bogár, Blazsó, Buruczki, Buzsó és néha Szalay akik életkoruk ellenére Elitbe azaz erõsebb kategóriába indulnak

Az ELIT egyébként nemzetközi profi besorolásnak felel meg! Minden egyéb "idõsebb" kategória nemzeti korosztályos szabályozás az országonként változik, de mindenki próbálja követni a trendet.

Ennek megfelelõen, tökmindegy, hogy milyen kategóriába nevezel, úgy is az erõ számít! :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Fulll !!!.... :D

Ez a transzfer kérdés engem is érdekelne, + a táskák, cuccok (mennyi, mekkora,) gondolok itt sátrakra derékaljakra......
Nem találtam infót.

A kiírásban nem szerepel semmilyen korlátozás.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dallas

Dallas

vendég

• fórumtag
  • 19 posts

Sziasztok!
Párt / csapatot keresek a Transhoz. Lehet lány, fiú, csapat, ... - a lényeg az hogy indulhassak (lányok nem indulhatnak egyéniben) :)
Orosz Anita

Sajnos a montis lányok tábora nem túl nagy, de ha tudtok valakit aki hasonló cipõben jár mint Anita, akkor legyszi szóljatok, mert elsõ körben próbáltuk csapaton belül megoldani, de sajnos sérülés, anyagi megfontolásból nem tudtunk neki párt szerezni annak ellenére, hogy Anitával együtt 5 lány is van a Trek SE-ben. Merkaptnál sem jártunk szerencsével, mert Bartos Juditnak meg már van párja, szóval szükség lenne egy kellõen erõs és kitartó lányra Anita mellé. A szervezõknél is próbáltuk kérni, hogy had induljon egyéniben, de sajnos ez nem megengedett.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts
Fulll !!!.... :D

Ez a transzfer kérdés engem is érdekelne, + a táskák, cuccok (mennyi, mekkora,) gondolok itt sátrakra derékaljakra......
Nem találtam infót.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Beszéljünk inkább a THM legkínosabb részérõl - Robi, mesélj, hogy lesz a transzfer? Mert a buszba bedobott millás gépek és a behorpad vázak víziójától egy kissé félünk. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Már nagyon lenyúztuk errõl a bõrt... :D
Team Heavy Pedál Szeged

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

OFF Segítek, a hiányzó kategória, amit kerestek, az "amatõr versenyzõ" - õ az, aki tudatosan, áldozathozatallal, munka és család mellett készül, többnyire saját pénzbõl. Én "amatõr" vagyok, nem "hobbista", de nem is "elit". A szívás, hogy ilyen kategória nincs. :)

És ha valaki évekig "amatõr versenyzõ" elõbb vagy utóbb hobbistává avanzsálódik. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

OFF Segítek, a hiányzó kategória, amit kerestek, az "amatõr versenyzõ" - õ az, aki tudatosan, áldozathozatallal, munka és család mellett készül, többnyire saját pénzbõl. Én "amatõr" vagyok, nem "hobbista", de nem is "elit". A szívás, hogy ilyen kategória nincs. :)

Nita

Nita

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!
Párt / csapatot keresek a Transhoz. Lehet lány, fiú, csapat, ... - a lényeg az hogy indulhassak (lányok nem indulhatnak egyéniben) :)
Orosz Anita

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Ami késik nem múlik!
Team Heavy Pedál Szeged

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

De neked van valamiféle múltad,ami nem engedi meg,hogy totál hobbysta legyél :) és hobby kategóriában indulj!

Majd jövõre akkor már az az 5 is közelebb lesz :D csak kellene valami idõ generátor.

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Menjetek inkább tekerni! :P

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Team Heavy Pedál Szeged

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Minden vágyam teljesült, "megmondóember" lettem. :D Mondjuk Jani, amikor kibaktattatok a dobogóra, elég sokan beszóltak rátok a tömegben (esküszöm kussoltam :D) - és igazuk is van valamilyen téren. A hibásan meghozott szabályok szerint "hobbisták" vagytok, de a fairplay mégiscsak azt követelné, hogy velünk meccseljetek. :P (ez az elit-hobbi kérdés minden évben vicces dolgokat szül - de hát ugye a sportszövi sincs a helyzet magaslatán)

Elit-profi kérdést nehéz megmondani én pl elitben megyek XCO-n, meg kb mindenhol, de ezt munka mellett, most elit vagyok vagy hobbista?

bence.mtbo

bence.mtbo

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Dante!
Légyszíves nyugodj meg, mert teljes mértékben lesz@rom a véleményed. Elmondtad, meghallgattam, köszi! Innentõl nem igazán érdekel.
Persze, van benne igazság, amit mondasz. De ahogy Dani is mondta, hadd döntsem már el én, hogy mit kezdek vele.
Ha az idõpont jó lenne, akkor el is indulnék, ha nem nyerem meg és ráérek akkor viszont 38, ill. 43 ezerért biztos nem!
Inkább örüljetek annak, hogy valaki hozzá juthat sokkal olcsóbban. Igazából lesz@rhatnám, mert úgysem érek rá, kidobhatnám a kukába, de azzal még annyit sem segítettem másoknak, hogy legalább olcsóbban elindulhasson.

Remélem lesz olyan, hogy valami miatt nem tudsz elindulni a benevezett versenyeden, kíváncsian várom, hogy te ingyen felajánlod-e másnak. A kettõ persze nem ugyan az, tudom, nem kell leírnod. De végül is nevezés-nevzés. Mindekettõ esetben valahogy megdolgozott érte az ember!!! És ezt értsed meg!!!

H.Zoli!
Ezt neked is mondom. Más versenyeknél is megy a nevezések eladása. Ez is ugyan az a szituáció, nem kell itt mondani, hogy Harang mekkora jó fej. Kihangsúlyozom: Nevezés-nevezés, ugyan az. Valahogyan megdolgozott érte az ember.
ennyi erõvel te is oda adhatnád a képeidet ingyen, hiszen neked semmibe sem kerül átküldeni, sõt rosszabb se lesz neked tõle, hogy nem csak nálad van meg. De te meg azért dolgoztál meg, így te döntesz fölöttük. DE ÉN EZT EL IS FOGADOM!

És akkor akinek külön nem válaszoltam, az is olvassa ki soraimból a választ. Tovább sajnos nem tudom ragozni, és úgy érzem felesleges is.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

ahogy látom megugrott egy kicsit a nevezõk száma, igaz az még nem jelenti azt hogy be is fizették az emberek, ha elõbb tudom hogy ennyien árulják a nevezést, hát lehet hogy vettem volna kedvezményesen....

A Merkaptos lányok is nyertek hat nevezést. Mi magunk közt ingyen megoldottuk és lesz aki a sajátjával, lesz aki átnevezve indul. Ezúton is köszönjük Harangnak és a lányainknak is!
Eladás: Szerintem ezt is megoldja az élet. Van itt egy pár eladó nevezés és egy idõ után még ennyiért sem fogják tudni szerintem eladni. Aztán az utolsó nap meg elmegy majdnem gratisban, csak pénz legyen belõle. Mondjuk ez is kib.szás azokkal akik teljes áron neveztek.

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Hát ez k. jó. Az ismerõseim itt veszekednek egymással... Én spec. Elajándékoztam az enyémet családon belül, ez pont olyan, mintha eladtam volna, hiszen ennyit nem fizetünk ki. Ha pedig valaki emiatt beszólna, jöjjön ki a sarokra!

Ha valaki nem akar elmenni, szíve joga. Ha eladja, az is. Az övé. Ezt kritizálni, szvsz szimplán irígység. A THM egyébként így sem jár rosszabbul, nekik nevezõ kell, hogy népesebb legyen a rendezvény, tök mindegy, hogy ki az. Az, hogy ezzel valaki pénzt keres... Istenem, fogjátok fel az érintettek támogatásának. Megérdemlik.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Sengakov Szerintem a mi brigádunkkal te is elbilleghetsz majd, mindannyiunk számára nagy kihívás lesz :)

Köszi az invitálást, meajd meglátjuk, tudod ha ti olyan lassan mentek fel a hegyekre mint ahogyan én szoktam... (Itt nem véletlen nemláttál idézõjelet) Majd meglátjuk, jó lesz az, nagy kihívás, de neki megyünk!

5618

5618

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Azt kell mondanom kedves emberek, hogy bizony 8 órában dolgozunk a meló helyen. Van, hogy 24 órás szolgálat is jut + itt a család.. ezek mellett bizony bõven csak hobbiszinten jut idõ edzésre. A szegedi nagy hegyekrõl nem is beszélnék.. amik tökéletes felkészülési lehetõséget adnak egy általában hegyek között megrendezett terepbicaj versenyre.
Akinek nem tetszünk azok ne nézzenek...
Az hogy bennünk esetenként nagyobb a küzdõ szellem és komolyan veszünk minden versenyt arról meg nem tehetünk.. "Bulizni" túrákra járunk.
A megnyert nevezések eladásáról meg annyit, hogy simán elképzelhetõ, hogy valaki addigra már programot tervezett, ami nem visszavonható. Így szerintem jobb, ha elmegy vele valaki más. Én menni fogok! Örültem, hogy ezt megkaptuk, mert nekem nem lett volna rá keret.