Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
717 hozzászólás a témában

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Folyamatosan kerülnek fel az információk a Trans Hungária Maraton honlapra, legújabba a szállással és a szervizzel kapcsolatos tudnivalókat olvashatjátok: Szállás-, szerviz- rajtcsomag- és egyéb információk | Trans Hungária Maraton

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Én sajnos nagyon beteg. Ajjaj...:(

Látod,látod nem kellett volna esküvõi bulira menni...
Meg elõzõ héten az a legénybúcsú...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Igen a kommunikáció nem az erõsségük van hova fejlõdniük.

Sziasztok kedves szervezõk! Kénytelen vagyok megkérdezni, hogy lehet-e még a hazaszállításra jelentkezni? Beférek-e a buszba? Már kérdeztem emailen, facebookon és nem kaptam választ. Tényleg nagyon érdekelne, mert nem szeretnék Tokajban maradni.

Én is érdeklõdtem emilben a visszaszállításról,h'vmelyik autópálya lehajtónál nem állna-e meg a busz Mezõkövesd környékén,de nemleges választ kaptam.
Így ha bírom hazatekerek,ha nem vonatozás lesz...

Srácok!
Azért némi tisztelet kijárna a verseny szervezõinek!
Végülis miattunk güriznek és persze azért, hogy sikeres legyen a rendezvény, de ha még itt csak az osztást kapják, akkor ne várjatok el majd a pályán sokat!
Hagyjuk õket had dolgozzanak! Menjetek edzeni és pakolni, ne parázzatok és paráztassatok másokat! Senkinek sem jó így!
Egyik top versenyzõ sem firkálódik itt a fórumon, pedig fognak indulni õk is.
Az ütemterv megtalálható a trans hungaria honlapján, olvassátok és hagyjátok a szervezöket logisztikázni és készülni
üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Mindent megteszek, elhiheted. De a szénhidrát-feltöltöttség nem fog összejönni, már látom. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Van még pár napod a gyógyulásra.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tisztelt Robi! Tisztelt Szervezõk!

Szerintem sokaknál az lehet a hiba, hogy nagy valószinûséggel az elmúlt hónapban kapcsolódtak be a THM "életébe". Sokaknak július elején-végén tisztázódott, hogy indul, a 24 órás nyereményindulásról nem is beszélve. Így valószinû, hogy a fentebb említett problémák tisztázása kimaradt valahogy náluk. Én kb február óta folyamatosan figyelem az összes neten fellelhetõ elérhetõségeiteket. Személy szerint, akármikor jeleztem felétek bárminemû kérést, problémát, mindig korrekt tájékoztatásban volt részem, és a sok felvetett téma közt a fentebb említett "probléma" is jó párszor szerepelt.
Én csak köszönettel tartozom nektek, már csak azért is, hogy egy ilyenbe belefogtatok, és mindnyájatoknak türelmet, kitartást kívánok, mert a neheze nektek is most jön! HAJRÁÁÁ! :)
" A Cube el van vetve! "

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Kedves Robi!
Elismerjük az eddigi teljesítményeteket, és gratulálunk is hozzá! Én ebben az évben is segítettem egy szó nélkül, és hidd el fogok is, erre Pálos István a tanúm. Most is azon vagyok, hogy médiát is ráhangoljak az eseményre, hogy még nagyobb legyen a hírverés szerda reggelrõl. Sõt, ha jövõre megrendezésre kerül igyekszem jobban besegíteni. Természetesen mivel mi vagyunk a tesztnyulak én szívesen leírom a verseny után nektek az összes tapasztalatomat.

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Igen, tényleg nem erõsségünk a kommunikáció, nem is értem, miért nézem még vasárnap hajnali háromkor a fórumot azután, hogy én két napig, a többiek meg négy napig a pályán voltak a héten, aztán még szombaton is bent voltunk az irodában (mindez persze a mi bajunk, minek csinálunk ilyet), ráadásul még Dávidnak is várnia kellett egy a válaszra egy olyan kérdésben, amit már egy hete lezártunk, de most többek kérésére elõvettünk.

Igyekszünk tanulni, na, mindenkit szeretettel látunk a csapatban, aki segíteni, dolgozni szeretne, vagy már látott ilyet közelrõl, és megmondja nekünk a tutit.

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Én is érdeklõdtem emilben a visszaszállításról,h'vmelyik autópálya lehajtónál nem állna-e meg a busz Mezõkövesd környékén,de nemleges választ kaptam.
Így ha bírom hazatekerek,ha nem vonatozás lesz...
Magellan-os

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
itt is bocsánatot kérek a szervezõktõl az ingerültségem miatt amit a facebookon írtam. azt ígérhetem, ha jó verseny lesz örömódát fogok zengeni :-)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Sziasztok kedves szervezõk! Kénytelen vagyok megkérdezni, hogy lehet-e még a hazaszállításra jelentkezni? Beférek-e a buszba? Már kérdeztem emailen, facebookon és nem kaptam választ. Tényleg nagyon érdekelne, mert nem szeretnék Tokajban maradni.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

+ vazelin és hámosító kenõcsök.

Én mégis a sejhajomat féltem a legjobban bár még nincs ilyen irányú tapasztalatom

Ha nekem is vazelines lenne a seggem, én is félteném.:D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Kíváncsian várom majd a beszámolókat, mivel idén csak fotelbõl figyelhetem az eseményeket. Sok erõt és kitartást nektek!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A harmadik nap már mindened fog fájni, s ezek közül a sehhajod fog a legkevésbé. Mindig a féltáv utáni szakasz a "krízis" - akkor még sok van hátra, de már szarul vagy. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zee nem kell rinyálnod, igaza van Danténak - néha neki is lehet :) - nem az ülepetekkel lesz gond...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Áruljátok már el - ezen mi ad olyan durva pofont a fenekednek, amit nem él át úgy általában? Mikor volt olyan utoljára, hogy "jajj a seggem?". Félre ne értsétek, nem arcoskodni próbálok - itt minden más jobban fog fájni, mint az ülepetek; egyszerûen ez nem lesz téma.

Én mégis a sejhajomat féltem a legjobban bár még nincs ilyen irányú tapasztalatom
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Singlespeeddel kevesebbet fogsz ám ülni mint az átlag! :)

Nagyon más világ, Bakony maratonon utolértem egy szinglist, õ felfelében taposott, lefelében pörgetett, én fölfelében pörgettem, lefelében tapostam.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Áruljátok már el - ezen mi ad olyan durva pofont a fenekednek, amit nem él át úgy általában? Mikor volt olyan utoljára, hogy "jajj a seggem?". Félre ne értsétek, nem arcoskodni próbálok - itt minden más jobban fog fájni, mint az ülepetek; egyszerûen ez nem lesz téma.