Jelentkezz be Regisztrálj
Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.
Írta 2011. augusztus 15. - 02:34
Üdv,
Fetzer Robi
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu
Írta 2011. augusztus 14. - 22:33
Látod,látod nem kellett volna esküvõi bulira menni...Én sajnos nagyon beteg. Ajjaj...
Meg elõzõ héten az a legénybúcsú...
Írta 2011. augusztus 14. - 15:11
Igen a kommunikáció nem az erõsségük van hova fejlõdniük.
Sziasztok kedves szervezõk! Kénytelen vagyok megkérdezni, hogy lehet-e még a hazaszállításra jelentkezni? Beférek-e a buszba? Már kérdeztem emailen, facebookon és nem kaptam választ. Tényleg nagyon érdekelne, mert nem szeretnék Tokajban maradni.
Én is érdeklõdtem emilben a visszaszállításról,h'vmelyik autópálya lehajtónál nem állna-e meg a busz Mezõkövesd környékén,de nemleges választ kaptam.
Így ha bírom hazatekerek,ha nem vonatozás lesz...
Srácok!
Azért némi tisztelet kijárna a verseny szervezõinek!
Végülis miattunk güriznek és persze azért, hogy sikeres legyen a rendezvény, de ha még itt csak az osztást kapják, akkor ne várjatok el majd a pályán sokat!
Hagyjuk õket had dolgozzanak! Menjetek edzeni és pakolni, ne parázzatok és paráztassatok másokat! Senkinek sem jó így!
Egyik top versenyzõ sem firkálódik itt a fórumon, pedig fognak indulni õk is.
Az ütemterv megtalálható a trans hungaria honlapján, olvassátok és hagyjátok a szervezöket logisztikázni és készülni
üdv Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. augusztus 14. - 14:09
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. augusztus 14. - 13:55
Írta 2011. augusztus 14. - 12:44
Írta 2011. augusztus 14. - 09:44
Szerintem sokaknál az lehet a hiba, hogy nagy valószinûséggel az elmúlt hónapban kapcsolódtak be a THM "életébe". Sokaknak július elején-végén tisztázódott, hogy indul, a 24 órás nyereményindulásról nem is beszélve. Így valószinû, hogy a fentebb említett problémák tisztázása kimaradt valahogy náluk. Én kb február óta folyamatosan figyelem az összes neten fellelhetõ elérhetõségeiteket. Személy szerint, akármikor jeleztem felétek bárminemû kérést, problémát, mindig korrekt tájékoztatásban volt részem, és a sok felvetett téma közt a fentebb említett "probléma" is jó párszor szerepelt.
Én csak köszönettel tartozom nektek, már csak azért is, hogy egy ilyenbe belefogtatok, és mindnyájatoknak türelmet, kitartást kívánok, mert a neheze nektek is most jön! HAJRÁÁÁ!
Írta 2011. augusztus 14. - 07:00
Elismerjük az eddigi teljesítményeteket, és gratulálunk is hozzá! Én ebben az évben is segítettem egy szó nélkül, és hidd el fogok is, erre Pálos István a tanúm. Most is azon vagyok, hogy médiát is ráhangoljak az eseményre, hogy még nagyobb legyen a hírverés szerda reggelrõl. Sõt, ha jövõre megrendezésre kerül igyekszem jobban besegíteni. Természetesen mivel mi vagyunk a tesztnyulak én szívesen leírom a verseny után nektek az összes tapasztalatomat.
Írta 2011. augusztus 14. - 03:12
Igen a kommunikáció nem az erõsségük van hova fejlõdniük.
Igen, tényleg nem erõsségünk a kommunikáció, nem is értem, miért nézem még vasárnap hajnali háromkor a fórumot azután, hogy én két napig, a többiek meg négy napig a pályán voltak a héten, aztán még szombaton is bent voltunk az irodában (mindez persze a mi bajunk, minek csinálunk ilyet), ráadásul még Dávidnak is várnia kellett egy a válaszra egy olyan kérdésben, amit már egy hete lezártunk, de most többek kérésére elõvettünk.
Igyekszünk tanulni, na, mindenkit szeretettel látunk a csapatban, aki segíteni, dolgozni szeretne, vagy már látott ilyet közelrõl, és megmondja nekünk a tutit.
Üdv,
Fetzer Robi
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu
Írta 2011. augusztus 13. - 22:02
Így ha bírom hazatekerek,ha nem vonatozás lesz...
Írta 2011. augusztus 13. - 19:43
Írta 2011. augusztus 13. - 08:10
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. augusztus 13. - 06:40
Írta 2011. augusztus 12. - 22:50
+ vazelin és hámosító kenõcsök.
Ha nekem is vazelines lenne a seggem, én is félteném.Én mégis a sejhajomat féltem a legjobban bár még nincs ilyen irányú tapasztalatom
Írta 2011. augusztus 12. - 22:31
Írta 2011. augusztus 12. - 21:54
Írta 2011. augusztus 12. - 21:51
Írta 2011. augusztus 12. - 21:47
Áruljátok már el - ezen mi ad olyan durva pofont a fenekednek, amit nem él át úgy általában? Mikor volt olyan utoljára, hogy "jajj a seggem?". Félre ne értsétek, nem arcoskodni próbálok - itt minden más jobban fog fájni, mint az ülepetek; egyszerûen ez nem lesz téma.
Én mégis a sejhajomat féltem a legjobban bár még nincs ilyen irányú tapasztalatom
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. augusztus 12. - 17:58
Singlespeeddel kevesebbet fogsz ám ülni mint az átlag!
Nagyon más világ, Bakony maratonon utolértem egy szinglist, õ felfelében taposott, lefelében pörgetett, én fölfelében pörgettem, lefelében tapostam.
Írta 2011. augusztus 12. - 17:11