Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
717 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
17h körül beszéltem Dantéval telefonon.
Elég kemény menet volt az elsõ szakasz, Dósa Eszti és Blazsó Marci nyerték a napot. A pálya néhol dzsungelen ment át, de jó és meglehetõsen nehéz volt. Dante szavaival élve - "Minta csak egy Dombságtúrán vettünk volna részt, amit én szerveztem." Aki volt vele, azt sejtheti, hogy milyen.:) Dante persze a végén szokás szerint elkavart (szerintem a Várhegy alatt az alagútban is el tud tévedni) és mászott egy bónusz hegyet is, így mért 90km-en 2500m körüli szintet. Nem sírhatnak, hogy túl könnyû a pálya.:P A szervezés jó, rengeteg rendezõ, segítõ van a versenyen. Apróbb bosszantó hiányosságok vannak Hollókõn (1 zuhanyzó mûködik, a kocsival csak messze lehet megállni a tábortól) de alapvetõen fain a dolog.
Nekem is fáj a szívem, hogy nem vagyok ott fotózni, de ez van.
Talán jövõre, ha máshogy nem, indulóként.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Már alig várom a beszámolókat. Hogy ment az elsõ nap? Jó meleg volt. :)

Sajnálom, hogy nem lehetek én is ott veletek, szóval, írjatok!
Era

Igen. Ingyen laptopot minden befutónak! :-) Eredményeket már látok.
http://www.tempospor...z1_abszolut.pdf

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Már alig várom a beszámolókat. Hogy ment az elsõ nap? Jó meleg volt. :)

Sajnálom, hogy nem lehetek én is ott veletek, szóval, írjatok!
Era

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Hopp-hopp-hopp-hopp! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszönjük és én is ezt kívánom és + azt hogy ne nézzen rá a bringámra:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Dantenak kivanom, hogy most kivetelesen semmit ne tegyen tonkre. :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Indul a nagy kaland sok sikert, jó idõt, kitartást minden résztvevõnek és balesetmentes versenyzést!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Feltöltött kép

én bepakoltam a malaclopózsákomba...

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Aki indul azoknak sok szerencsét a versenyhez

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Bringaõrzés: a facebookon már tárgyaltunk errõl, Bükkszéken megoldott (iskola tornaterme), Hollókõn szintén (mûvelõdési ház nagyterme), Diósgyõrben mi õrizzük, szombaton meg Paul már úgy is hazamegy a busszal.

Kösz a gyors intézkedést.

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Csak címszavakban:

...verseny alatt egy HOT-LINE amit baj esetén a versenyzõk tudnak hívni?

Minden versenyzõ kap a rajtszámátvételnél egy laminált, nyakbaakasztós versenyzõi kártyát, amin rajta lesznek a kajakuponok (ezeket kell hozni és leadni az étkezéseknél), a hátoldalán pedig a legfontosabb telefonszámok (szervezõk, mentõk).

Bringaõrzés: a facebookon már tárgyaltunk errõl, Bükkszéken megoldott (iskola tornaterme), Hollókõn szintén (mûvelõdési ház nagyterme), Diósgyõrben mi õrizzük, szombaton meg Paul már úgy is hazamegy a busszal.

Kísérõkocsi: holnapi nevezésnél minden versenyzõ kap egy nyomtatott lapot, amit a kísérõkocsik szélvédõje mögé kell kirakni, ezzel lehet majd a versenyzõi részhez (kemping, parkoló) a legközelebb megállni.

Frissítõállomások: a maratonokon szokásos, banán, víz, citrom, szõlõcukor az alap, ezen kívül szakaszonként két frissítõnél Isostar izotóniás ital, illetve szakaszonként változóan sós és édes kekszek, csoki, mazsola, pogácsa.

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Tényleg sok munka lehet benne és minden elismerésem a rendezõknek az elõkészületekért . A legutóbb adott infók sok kérédre adtak választ ! de azért maradt egy két kérdésem :
Az itató illetve etetõ- itató pontokon mire lehet számítani etetés és itatás szempontjából ? ilyen távnál ez fontos információ lenne .
A kisérõ autók kapnak -e valamilyen matricát amivel jelezve van hogy a versenyhez tartoznak és az esetleges lezárt helyekre ezzel be tudnak jutni a rendõr vagy a rendezõ nem küldi el és igy nem tud kapcsolatot teremteni az emberével ?!

A kéréseidre tegnap itt a fórumon (is) kaptunk választ: Szállás-, szerviz- rajtcsomag- és egyéb információk | Trans Hungária Maraton

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Tényleg sok munka lehet benne és minden elismerésem a rendezõknek az elõkészületekért . A legutóbb adott infók sok kérédre adtak választ ! de azért maradt egy két kérdésem :
Az itató illetve etetõ- itató pontokon mire lehet számítani etetés és itatás szempontjából ? ilyen távnál ez fontos információ lenne .
A kisérõ autók kapnak -e valamilyen matricát amivel jelezve van hogy a versenyhez tartoznak és az esetleges lezárt helyekre ezzel be tudnak jutni a rendõr vagy a rendezõ nem küldi el és igy nem tud kapcsolatot teremteni az emberével ?!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A rajt/cél területen sem lesz õrzött tároló?
A sportaktiv.hu-n még ez áll:
Nevezési díj tartalmazza: - Õrzött kerékpártároló az állomásokon éjszakára

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen, ez jó kérdés. Nyugatabbra persze meg lehet csinálni, hogy otthagyjuk, a sátornak támasztva, de idehaza ez esélytelen, s minden nap szétlegózni és betenni a derékalj alá darabokban macerás lenne.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Folyamatosan kerülnek fel az információk a Trans Hungária Maraton honlapra, legújabba a szállással és a szervizzel kapcsolatos tudnivalókat olvashatjátok: Szállás-, szerviz- rajtcsomag- és egyéb információk | Trans Hungária Maraton

Üdv,

Fetzer Robi

Szia!

Csak egy kérdés:az infók között olvastam hogy nem lesz kerékpármegõrzõ a kempingben-vagyis a mi felelõsségünk hogy ne tûnjön el. Ha szeretnék elmenni pl. fürödni,strandolni,vacsorázni addig hová teszem a gépet?Kaptunk egy csomó ingyenes szolgáltatást de nem tudjuk majd igénybe venni.
Jó lenne egy zárt,õrzött hely ahová leadhatjuk a gépet és csak a kártyával tudnánk vissza kapni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Haladok, már csak hasmenésem van. :) Nem ki, hanem mi: legénybúcsú. (nem kell megijedni, nem az enyém)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Én sajnos nagyon beteg. Ajjaj...:(

Na ezt meg most, hogy ? Téged KI tudott "elrontani"...??:) Jobbulást mihamarabb!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Én nem panaszkodom,nincs panaszra okom!Örülök,hogy vannak az országban még ilyen vállalkozó kedvû emberek,a több hónapos elõkészületekrõl,szervezésrõl és minden egyébrõl nem is beszélve!Én valóban késõn kapcsolódtam be ebbe a versenybe.
Örülök,hogy ott lehetek!
Magellan-os

grigorow

grigorow

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Kedves Szervezõk!

Nagyon jók az infók és hasznosak! Szuper, hogy egyre tisztább a kép!

Az jutott még eszembe hogy lesz-e a verseny alatt egy HOT-LINE amit baj esetén a versenyzõk tudnak hívni?

Köszönöm!

Grig