Az útvonal kiválasztásában a fõ szempontjaim, hogy maximum 16 napot tudok egyszerre rászánni (szabadság miatt), másrészt szeretnék adott idõ alatt a lehetõ legtöbb szép részt bejárni, valamint a csillagtúrázgatásnál jobban kedvelem az ’A-ból B-be való eljutás’ típusú túrákat, továbbá kicsit teljesítményorientált is vagyok.
Így ezt az útvonalat találtam legideálisabbnak, ami csalinkázások nélkül, a lehetõ legtöbb híres hágót érintve hazavezet Nizzából (illetve az országhatárig).
Az edzettséget tekintve szerintem nem lehet nagy gond, átlag heti 5 napon sportolok, amiben futás/ biciklizés is van nem kis mennyiségben. Csak azt nem tudom, hogy két héten keresztül minden nap 2000 méteres hágók megmászása mennyit vesz ki az emberbõl…De ha azt mondod teljesíthetõ, akkor ok
A szállást tekintve én is elsõsorban vadkempingben gondolkodom, néhány fizetõs szállás beiktatásával, ahol tudok mosni/tisztálkodni. Ebben már elég nagy tapasztalatom van
Én is a 2-3 fõs hosszú túrák híve vagyok inkább, ezért is kezdtem már el most a tervezgetést, hogy nyárig hátha találok valakit, aki szívesen betársulna. Szóva ha valaki olvassa a bejegyzést és felkelti a érdeklõdését az szóljon!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére