Szia Kalaius!
Jól látom, hogy elõkerült a bringa?Remélem beb*szták az illetõt 25 évre a börtönbe,ja és még a kezét is levágták:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2005. June 02. - 12:06

Posted 2005. June 01. - 10:21

1 hónapon át hajtottam/hajtottunk napi 25-75 kilcsit vele
annyi idõ alatt nem le7ett észrevenni lényeges kopást
menettulajdonságokról nem tudok mondani semmit sem,mert ahhoz túl speciális gépben volt...
annyi idõ alatt nem le7ett észrevenni lényeges kopást
menettulajdonságokról nem tudok mondani semmit sem,mert ahhoz túl speciális gépben volt...
Posted 2005. June 01. - 07:32

Ha valakinek van tapasztalata a Schwalbe Fast Fred 2,0 Light-tal kapcsolatban, az írjon! Mennyire kopik ez gyorsan és mennyire használható maratonozásra? Kibír egy év versenyzést, vagy csak egy versenyt???
Posted 2005. May 27. - 13:47

Jó az, ha nem akarsz esõben/terepen menni, és kifizetsz >4000HuF-ot érte. Conti SportContact 1,6-os, kevlárszalagos vagy mi. Nekem az extra védelem nélküli olcsó van 2000ért, de az is sokkal többet bír, mint a schwalbe marathon slick.Ja, ha a végsõ fegyver kell és súly meg ár nem akadály, itt van ez:
http://www.wiggle.co...=0=
Erre aztán tényleg garanciát vállal az Old Spice. Marathon plus
http://www.wiggle.co...=0=
Erre aztán tényleg garanciát vállal az Old Spice. Marathon plus
Posted 2005. May 27. - 13:43

Nem mondtad,h milyen széleset szeretnél!
Mert más az 1.5-ös outi-style surranó mint a nehéz csomagok alá való 2.2-es slick.
Mert más az 1.5-ös outi-style surranó mint a nehéz csomagok alá való 2.2-es slick.
Posted 2005. May 27. - 13:39

a Continak van olyan külsöje, amire garanciát vállalnak, hogy nem kapsz vele szúrásos defektet, mivel a futóélben valami vastag gumibélés, vagy mi van..
de azok ilyen városi surranó külsök, nemtudom jó lenne-e neked túrázni.
de azok ilyen városi surranó külsök, nemtudom jó lenne-e neked túrázni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 27. - 13:34

Esetleg tehetsz a jelenlegi külsõdbe ilyen szalagot. Mindentõl megvéd, amitõl lehet. (jancsiszög ugye mindent visz, de hát ez van): http://ebike.hu/term...efektgatlok/477
Nem olcsó és megvan a maga súlya, viszont ha elkopott a külsõ, csak átrakod az olcsó, defektvédelem nélküli újba.
Sztem ne schwalbét vegyél, nálam sz*rt se ért az állítólagos kevlárszalag, a Conti SportContant jobbnak tûnik, és mástól is ezt hallottam.
Nem olcsó és megvan a maga súlya, viszont ha elkopott a külsõ, csak átrakod az olcsó, defektvédelem nélküli újba.
Sztem ne schwalbét vegyél, nálam sz*rt se ért az állítólagos kevlárszalag, a Conti SportContant jobbnak tûnik, és mástól is ezt hallottam.
Posted 2005. May 27. - 13:10

Sziasztok!
Minden nyaron csinalok egy 2 hetes 1000Km-es turat. A legnagyobb bajom mindig az abroncsokkal van. Olyan fokent aszfaltra valo, vagy teljesen aszfaltra valo kulso kellene 26-os kerekre, amelyik jol viseli az akac tusket, foldon hevero drot darabokat. Perce az ar nagyon lenyeges. Sovany a penztarcam.
Ghosty
Minden nyaron csinalok egy 2 hetes 1000Km-es turat. A legnagyobb bajom mindig az abroncsokkal van. Olyan fokent aszfaltra valo, vagy teljesen aszfaltra valo kulso kellene 26-os kerekre, amelyik jol viseli az akac tusket, foldon hevero drot darabokat. Perce az ar nagyon lenyeges. Sovany a penztarcam.
Ghosty
Posted 2005. May 27. - 12:08

Helló!Azt akarom megkérdezni tõletek hogy pesten hol van "nagy" választékban 24"-es külsõ gumi!?(pl.maxxis,kenda stb.)Köszi
Posted 2005. May 26. - 15:11

Posted 2005. May 26. - 13:19

Üdv!
Maxxis Larsen TT:
Az 1.9-es, drótos verziót használtam eddig, de csak hátsó keréken.
Tapasztalataim:
+: -nagyon alacsony gördülési ellenállás, még alacsony nyomáson is, viszonylag
csendesen fut
-jól mászik
-jól fékezhetõ
-alacsony súly
-jó a defektállósága
-keskenységéhez képest komfortos, nem pattog
-hátsó keréken használva nem volt gondom az oldaltartásával
(vízmosások,rézsútos lejtõk...)
-az egyik legolcsóbb versenygumi
-: -gyorsan kopik, aszfalton nem érdemes használni
-sûrû, agyagos sárban hamar eltömödik a mintázat
-keskenyebb egy átlagos 1.9-es guminál (ez inkább csak a nehezebb bringásoknál
okozhat problémát, de azoknál a vázaknál ahol kicsi a sárférõhely még elõny is
lehet.)
Maxxis Larsen TT:
Az 1.9-es, drótos verziót használtam eddig, de csak hátsó keréken.
Tapasztalataim:
+: -nagyon alacsony gördülési ellenállás, még alacsony nyomáson is, viszonylag
csendesen fut
-jól mászik
-jól fékezhetõ
-alacsony súly
-jó a defektállósága
-keskenységéhez képest komfortos, nem pattog
-hátsó keréken használva nem volt gondom az oldaltartásával
(vízmosások,rézsútos lejtõk...)
-az egyik legolcsóbb versenygumi
-: -gyorsan kopik, aszfalton nem érdemes használni
-sûrû, agyagos sárban hamar eltömödik a mintázat
-keskenyebb egy átlagos 1.9-es guminál (ez inkább csak a nehezebb bringásoknál
okozhat problémát, de azoknál a vázaknál ahol kicsi a sárférõhely még elõny is
lehet.)
Posted 2005. May 26. - 09:55

Üdv!
Tud valaki valami használhatót mondani a Maxxis Larsen TT-rõl?
Akinek ilyen van ossza meg velem a tapasztalatait.(kanyarstabilitás fékezhetõség stb)
Kössz
Ha tudsz angolul: http://www.mtbr.com/...uct_78343.shtml
Ha nem, keress valakit, aki tud. 34 vélemény van róla. Elfogadható, de nem kiugró 3,84es átlag osztályzatot kapott.
Posted 2005. May 26. - 08:59

Üdv!
Akinek ilyen van ossza meg velem a tapasztalatait.(kanyarstabilitás fékezhetõség stb)
Kössz
Kössz
Posted 2005. May 25. - 21:33

Mien gumit használjak városi ill terephasználatra?Fontos lenne , hogy ne csússzon könnyen és ne legyen vastagabb 2,35-nél.Ja és a súlya is legyen elviselhetö, az áre meg megfizethetö.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Posted 2005. May 21. - 14:19

az egyetlen pozitívum, hogy van önkritikád...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Posted 2005. May 21. - 11:50

Üdv emberek!
Kéne nekem valami atom 26"-os 3"-os gumi. Tom hogy fölösleges meg túlszéles egyesek szerint csak azt akarom h ne süllyedjek bele a puha sárba a Kékesrõl lefele... no meg gizda:) vegyetek caprine dual vázak mert abba minden belemegy (80mm széles a guminál) ja és MAGYAR meg baszottul erõs váz (csak nem össztelós)
Kéne nekem valami atom 26"-os 3"-os gumi. Tom hogy fölösleges meg túlszéles egyesek szerint csak azt akarom h ne süllyedjek bele a puha sárba a Kékesrõl lefele... no meg gizda:) vegyetek caprine dual vázak mert abba minden belemegy (80mm széles a guminál) ja és MAGYAR meg baszottul erõs váz (csak nem össztelós)

Posted 2005. May 20. - 21:56

Rájöttem, hogy 1200 Ft-ért az IRC METRO II nagyon megéri 1,5ös méretben...
veszek vagy 3 párat
veszek vagy 3 párat

Posted 2005. May 20. - 18:21

Posted 2005. May 20. - 18:05

Posted 2005. May 20. - 16:57

Lehet, h nekem volt pechem. Az elsõ keréken lévõ bírta, de a hátsó sokkal hamarabb megadta magát, mint az elõdje (Schwalbe city marathon 1,4). Egyébként defektállóságban a Specialized armadillo a király. Van MTB és oúti verzió is, bár itthon aligha. Több helyen olvastam kritikákat róla, írtak olyanokat hogy levált a drótperem, kicsit nehéz meg nem kényelmes(?), de olyat még nem, hogy átszúrta volna bármi. Többen írták, hogy fél év után direkt próbálták kinyírni (üvegcserépen átgurulva), de senkinek nem sikerült. Durva