Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Conti Sportcontactot használ valaki? Városi bicóra lehet hogy ilyet vennék (32-622), esõben naggyon csúszik?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Jimbo

Jimbo

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Létezik egyáltalán tubelles-es slick gumi 26"-ra??? Lécci valaki adjon tippet. Naggyon fontos.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Gúd kvescsön.
A kettõ tök ugyan az, csak az Ignitornak valahogy elnyújtottabb a mintázata. Ha megnézed a gyári meridákat, akkor a 90%-uk elöl Ignitor hátul Dy-No-Mite elrendezéssel jön. Ja.. 2.1"
Nekem elöl-hátul Dy-No-Mite van, 1.95", tapasztalataim:
-döngölt földön, lazább erdei talajon, fûben zseniális
-4.0 bar alatt nagyon sok a defekt
-homokban nagyon észnél kell lenni, az elsõ kerék nagyon rakoncátlan tud lenni
-salakos, apró köves úton jól gyorsul, jól fékez, de kicsit bizonytalanul kanyarodik, sodródik
-sarat beszedi, teljesen telemegy vele a kerék, de viszonylag hamar kidobálja
-1000km alatt a hátsó kerék középsõ bütykei félig elkoptak
-betonon elég gyors tud lenni (nekem 64km/h volt vele a max.)

Most azon gondolkozom nagyon, hogy a hátsó szétkopása miatt mire cseréljem...

Fast Fred 2.35 maratonra? Vélemény? Könnyebb, balonosabb... :)
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Q-Lee

Q-Lee

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Hello
Egy kérdés.
Mi a különbség az Ignitor és a Dy-No-Mite között?
Most szeretnék egy garnitúrát venni, de nem tudom melyiket vegyem.

Kösz

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
hiába dupla szövésû, amúgy kibír egy szezont, de nem tapad!!!!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
nem tudok dönteni :( mennyivel bírná kábé tovább a duplaszövésû 60a-s Minion, mint a szimplaszövésû Tioga? pl.: ??Tioga 4 hónap, Maxxis: 8hónap??
inkább adok 2500-el többet a Minion-ért, és akkor duplaszövésû lesz, meg nem kopik olyan hamar... de nem tudok dönteni :(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én a tiogát venném
maxxis szar, és utálok powerslide-olni ^^"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
tioga állati jó gumi, de állati hamara el is kopik és utána és/vagy közben is állati könnyen defektálódik.

maxxis meg hátul jó, elöl is jó lehet.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
elõl nem kopnak annyira egyébkéntsem. én a maxxis venném.

duplafalú?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Nem tudok dönteni: hátra kéne:
- Tioga Factory DH 2.1: 4 000, nem duplafalú, de olyan jókat hallottam róla, meg jobban is tetszik mint a narancssárga csíkos Maxxis :) 54 mm széles azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos
- Maxxis Minion DH 2.35 2 ply maxxpro 60a: ez duplaszövésû, 6 500. elöl használt duplafalú 60a-s highroller lesz, és talán jobban nézne ki ezzel... meg ez nem kopik el olyan hamar, mint a Tioga, meg duplaszövésû... nem tudom...
Szerintetek?

Kössz.

Jimbo

Jimbo

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Csáó! Tudtok ajánlani valami tubelles-es slick gumit montira?
Köszike

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
nekem is és még 2 ismerõsnek is volt 1-2 éve rubena külsõje.
mindegyik gumiban volt akkora tojás, hogy rendesen zavart.
egyik havernak a marikooban megcsinálták a gumiját. szappanos/tusfürdõs vízzel tették fel a gumit és úgy beugrott a helyére. de azt nem kívánom senkinek levenni.
még egy olyan nyálkás csúszós szart...

ha valakinek kell a 95% rubena 2.00 full slick külsõ akkor ingyen elvihetõ.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
csak olyan konnyunek tunt most igy este az uj post gomb nyomasa aztan amikor mar a harmadikat irtam elgondolkoztam ,hogy ez igy nem az igazi :chin:
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Gui: neked is magyarázni kell még a módosít gombot? ;)
Ma megszemléltem énis közelebrõl a 2.3 as verticalomat és hát a bütykök körül szép kis repedések vannak..
meg egy helyen valami ki vágta és ott van egy jó kis nyílás :cry:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts

há nem tudom, én nem fujkálom az autóét se, a

En a kocsiban csak az ajto koruli tomitoket fujkalom egy helyen nem direkt es 3 ev alatt latszik a kulonbseg a fujt meg most is jo a nem fujt kirepedt.Bar ez nem egy abroncs az is igaz...
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts

Szerinted ;) Elmozdulni nem mozdul, csak 4 centis felnire rohadt nehéz felrakni normálisan a gumit. Csak úgy kérdeztem hátha valaki itt többször rakott már fel gumit mint én :D NEmjött be

nekem az a technikam hogy beraktam a bringaba megforditva ugye. van egy orosz :D kis 12v mukodo autos kompresszorom azzal fujom es kozben porgetem a kereket. igy nekem nem lett bajom :)
Tom Ritchey

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts

ezekkel az új rubena külsõkkel mi a helyzet találkozott már vki ilyenekkel?
egy scyllát bevállalnék tú felhsználás keretében jónak tûnik a mintája. de én 56 tpi-vel is beírném

vettem egy par 1.75 eset rain vagy mi sima van benne par csik aszfalt ra hibatlan ;) 990/db

erdekes a fujkalos dolog hat nem tudom igaz lehet abban hogy amiatt ment szet de szerintem olyan hude baromi sokban nem kulonbozik a bringa abroncsa kocsietol. Lehet csak en vagyok a lama akkor savazatok le nyugodtan ;).

UV erdekes dolog nekem a kulsom felso resze ahol intezivebben kopik mar lassaqn ilyen kaka barna olyan UV kiszivott szine van. Igaz Ching Thing Shung gyari Merdia kulso. Amugy egesz jo de kicsik mar a butykok 2.2e km utan :(
Tom Ritchey

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Szerinted ;) Elmozdulni nem mozdul, csak 4 centis felnire rohadt nehéz felrakni normálisan a gumit. Csak úgy kérdeztem hátha valaki itt többször rakott már fel gumit mint én :D NEmjött be :P

Ride everywhere.

.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
AGA: ha jól értem, csámpásan áll a gumi a felnin. Szerintem csak az a módszer létezik, hogy lassan, fokozatosan fújod fel a kereket, és mindig igazgatod kézzzel a külsõt, hogy egyik perem se legyen lejjebb a másiknál. Nagyon kis nyomáson nagy erõvel be tudod rángatni középre, és késõbb már nem mozdul el.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
há nem tudom, én nem fujkálom az autóét se, a legútobbi garnitura kibirt 200 k-t úgy hogy télre csak le volt b@szva a garázsba....azóta meg a lexarabb (vmi kormoran ) téli gummával járok non stop, azt kész...na jó autós topik end...

de a bringa gumik is csak, fel vannak aggatva egy kampóra és semmi bajuk....igaz nálam nincs ideje kirepedezni mer hamarabb elkopik.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való