A kevlárosnak az árát is meg tudjátok mondani? Hogy legalább az összehasonlítás meglegyen..
Az acélosra azt írja honlap, hogy 27 tpi, az aramidos 126-tal szemben.. Ez mit jelent? Mármint gyakorlati szempontból? Vagy jó az is, ne foglalkozzak vele?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ajánlott kisker ár: 1990,- Ft
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ilyen árban te sem gondolod komolyan, hogy aramidost kapsz?Hol akciós?
Az, hogy piros az oldalfala, az csak disign, vagy jelent is valamit? Csak azért kérdezem, mert a gyártó honlapján azt írják, hogy van aramid, és steel is, ami elég rendesen különbözik..
Szerintem a Biker vagy elírta, vagy most éppen beakciózták. A Zöldpontban és Mounty-ban mindig vannak Paracerek, hívd fel õket.Kéne egy új külsõ, 2.1-es Panaracer Fire XC Pro-t néztem.
Legalábbis eddig nem sok rosszat mondtatok róla..
Viszont nem tudom merre lehet normális áron beszerezni. A biker honlapján ajánlott kisker árnak 1990 jelöltek meg, ha jól emlékszek, de csak 2990-rt láttam a neten..
Ötlet?
Hi!
Vélemény Maxxis Larsen TT-rõl? 1.9-es, Xc-re, terep sok aszfalttal. Erre jó?