figyu én is ismerek (látásból) egy srácot aki egy full merev õsöreg bca-val, valami szutyok szétkopott gumival nyomja és jobban megy felfelé is lefelé is mint az ismerõseim nagyrésze...Ezen a ballonosságon én is sokat hezitáltam...
A MM-on végül is 1,8-as FireXCPro-val mentem 4,0 bar-85 kg összeállításban, de nem sikerült felütni, pedig néha igen elnéztem az optimális nyomvonalat.
Mondjuk, voltak lefelék ahol kilómétereken keresztül nem tudtam leereszkedni a nyeregbe; ez egy ballonosabb és kevésbé felfújt gumikkal lehet hogy kényelmesebb lett volna...
Az 1,95-ös Dy-No-Myte is jól szerepelt nálam, viszont volt 2,1-es Contim oldalfal és (a mintát leszámítva futófelület) nélkül; na ez igencsak kaki volt...
u.i.: a Mátrára visszatérve: haversrác mesélte, hogy (asszem a rövidtávon) volt aki slick/cross-félterep gumival küldte, ami megint nem lehetett valami nagy méret. Persze, lehet hogy a srác sem volt több 50 kg-nál...
én mindenesetre a ballonos gumikat szeretem, abból is azt aminek rendes mintázata van...pedig ráadásul még fullyt is használok...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére