Hát jó, csak a Highroller meg a minion is 7 rugó... de lehet inkább gyûjtök rá...
5e-ért van egy alig használt Nokian NBX DH 2.5 gumim eladó, ezt az életben nem ütöd fel és defektet se kapsz vele az tuti !
Hát jó, csak a Highroller meg a minion is 7 rugó... de lehet inkább gyûjtök rá...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
vendég_nhunor_*
Vagy inkább vmi olcsóbb maxxis? (hard drive, ignitor esetleg mobster ?) space?
Vuelta Excaliburra, elölre milyen gumit ajánlanátok (dh)
én Diesel 2,5 -re gondoltam...
Vagy inkább vmi olcsóbb maxxis? (hard drive, ignitor esetleg mobster ?) space?
vendég_nhunor_*
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
az ust-s single tracknak ugye lényegesen mélyebb a közepe és abba feküdt fel állandóan a gumi perem, szóval mindíg maradt egy kis ütés a gumiban. aztán kapott olyan 5 bárt és minden a helyére került. persze utána vissza 2-re.- próbáljátok túlfújni, ettõl bepattanhat a gumiperem a helyére
ja van nekem is ez a zöld wildgripper virsligumi abba má van 5-6 ezer km és még több mint 50 %-os...ha lesz olyan idõ hogy terepen tekerhetetlen 1-2 hét akkor még a coilerre is fel fogom rakni....de ezek az újak má nem olyanok....ami nem lenne baj ha jó lenne de még sz@r is...pedig hogy vártam má az allmouintaint, tavaly összel láttam a hirdijét vmik germán szennylapban, és vmikor tavasszal jött az elsõ adag..mingyá vettem is, meg is bántam hamar...tök fura mert régen a Mischi gumik bírtak EZER évet + 1 napot,most meg 1 szezon után 3 maratonnal + pár tekerészéssel cserélgetve is széthasználtnak tûnnek :-/
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."