akkor minek válaszolsz ?Az enduro az lényegében hegyen-völgyön, mûúton való túrázgatást jelent...
Én nem ismerem ezt a gumit...
Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Írta 2006. július 21. - 13:22

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 21. - 13:21

Hellosztok,
megrendeltem egy Giant Trance 2-es ami gyarilag Hutschinson Bulldog air light 2,1 vel van felszerelve.
Valakinek tapasztalata vele? Nekem nagyon enduros, vagy jo turazgatni is?
Az enduro az lényegében hegyen-völgyön, mûúton való túrázgatást jelent...
Én nem ismerem ezt a gumit...
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Írta 2006. július 21. - 13:06

megrendeltem egy Giant Trance 2-es ami gyarilag Hutschinson Bulldog air light 2,1 vel van felszerelve.
Valakinek tapasztalata vele? Nekem nagyon enduros, vagy jo turazgatni is?
Írta 2006. július 21. - 00:16

milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen szélesebb 2.35-nél. schwalbe space-t néztem de az kõ nehéz.. valami könyebbecske kéne! pls help nekem!
szerintem mondj még egy maximum árat is...

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. július 20. - 21:42

Írta 2006. július 19. - 19:37

Durung forever!
Írta 2006. július 15. - 22:06

Nem hinném, hogy foglalkoznának valahol is vulkanizálással. Bár igazat megvalva autóra sem ajánlanám. Nekem a Warnyún volt csak futózott téli gumi, mert télen úgyse mentem vele 80-nál többet. Az a baj, hogy a futózott gumi nem bírja úgy a strapát és eléggé nagy gondot okoz, amikor méretes darabokban leválik...
Ha a külsõdön csak kissebb hibát akarsz kijavítani, megpróbálhatod a gumimasszával. Tubusos kiszerelésben kapható. Méllyebb repedésbe beletunkolod és megvárod, még megköt. Nem árt, ha egy kicsit a tunkolást megelõzõen szétfeszíted a repedést és egy megcsiszolod, hogy tiszta felületen kössön (különben kiseik a tömés, mert nem tud a kosztól összeforni a gumival) Szétfeszített állapotban kend bele a masszát a repedésbe így mindenhova bejut a megfelelõ mennyiség, majd elengeded és a fölöst úgyis kinyomja magából.
Hú!
Ez jól hangzik. Igazából nem olyan hatalmas a sérülés.
Szerintem ez az eljárás tökéletes lehet számomra, és remélhetõleg a külsõ számára is.
Hol lehet ezt a gumimasszát beszerezni?
Eddig még nem is hallottam errõl a lehetõségrõl.
Egy próbát megér.
Kösz az infot.
Írta 2006. július 15. - 19:22

a tapadás a legfontosabb, ár, tartósság, súly ebben a sorrendben jön utána
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/3498
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/3499
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/1737
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/1732
http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/3364
Írta 2006. július 15. - 00:20

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 14. - 21:44

Durung forever!
Írta 2006. július 14. - 20:48

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 14. - 20:47

Sziasztok!
Van köztetek olyan egyén, aki javíttatott külsõgumit vulkanizálási eljárással?
Kiváncsi lennék hogy egyáltalán lehetséges-e kerékpár külsõ esetében.
Autóknál tudom h. frankón mûködik.
Tapasztalatokat várnék, ha van.
Meg konkrét helyet, ahol ilyet csinálnak, mert nem minden autógumi javítómûhely csinálja meg. (Már próbálkoztam)
Minden infonak örülnék.
Elõre is kösz!
J.E.Z.S.O
Nem hinném, hogy foglalkoznának valahol is vulkanizálással. Bár igazat megvalva autóra sem ajánlanám. Nekem a Warnyún volt csak futózott téli gumi, mert télen úgyse mentem vele 80-nál többet. Az a baj, hogy a futózott gumi nem bírja úgy a strapát és eléggé nagy gondot okoz, amikor méretes darabokban leválik...
Ha a külsõdön csak kissebb hibát akarsz kijavítani, megpróbálhatod a gumimasszával. Tubusos kiszerelésben kapható. Méllyebb repedésbe beletunkolod és megvárod, még megköt. Nem árt, ha egy kicsit a tunkolást megelõzõen szétfeszíted a repedést és egy megcsiszolod, hogy tiszta felületen kössön (különben kiseik a tömés, mert nem tud a kosztól összeforni a gumival) Szétfeszített állapotban kend bele a masszát a repedésbe így mindenhova bejut a megfelelõ mennyiség, majd elengeded és a fölöst úgyis kinyomja magából.
Durung forever!
Írta 2006. július 14. - 19:14

Sziasztok!
Meg konkrét helyet, ahol ilyet csinálnak, mert nem minden autógumi javítómûhely csinálja meg. (Már próbálkoztam)
Minden infonak örülnék.
Elõre is kösz!
J.E.Z.S.O
Én csinaltam mar meg oldalfalat rendes belsögumi ragasztóval tiptop vagy mi a rák...
Írta 2006. július 14. - 08:08

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 13. - 23:18

a dobozra véletlen nincs ráírva?
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Írta 2006. július 13. - 23:09

hali! meg tudnád nekem mondani, hogy hol és mennyiért vettél defektgátló-szalagot, mert én is azt keresek, de mindenhol elég drágán, 3000ft felett találok csak.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 13. - 21:34

Minden infonak örülnék.
Elõre is kösz!
J.E.Z.S.O
Írta 2006. július 13. - 13:28

hali! meg tudnád nekem mondani, hogy hol és mennyiért vettél defektgátló-szalagot, mert én is azt keresek, de mindenhol elég drágán, 3000ft felett találok csak.
Táton a biciklis boltban

Írta 2006. július 13. - 12:39

Defektgátló szalag már ott van a biciklisnél a kormányomra akasztva, ahogy agyat cserél dobja be elölre, én majd a hátsó berakom - másnem mikor megyek Bükk Maratonra!
Írta 2006. július 13. - 10:37

Amikor még megvolt ez a gumi a régi bicómon, akkor még nem tekertem ennyire intenzíven, na meg túl fiatal voltam... Az elsõ belépõs alkatrészem az egy IRC Mynotaur elsõ-hátsú gumi volt...Állati élmény volt, azóta kerózok intenzíven!
Most, bevállalnám ezt a gumit, de csak edzeni, a versenypályákra nem merészkednék ki vele
Meg nekem a mintája sem tetszik... A Swalbe Black Jak mintájától is hánytam... Sosem vettem meg, csak kipróbáltam, mert rengeteg haverom használta/használja.. és akkor sem jött be...
És igazad van, elõbb magadon könnyíts, aztán a bicón!
De ezek a gumik nem a gumianyagtól nehezek! Nem lesznek akkora tüsketörõk... De a defektvédelem ellen létezik egy olyan hogy defektszalag, amit rányomsz a belsõre, aztán bele a külsõbe.... Ez a cucc NEM 1X használatos valami..! De házilag is megoldhatod ha nem akarsz érte kidobni annyi pénzt! Egy rossz belsõt, amit már ragasztani sem lehet, kettévágsz, amit ráraksz a belsõre, és utána bele a külsõbe az egész......
Ez a Rubena gumi mennyibe kerül? Lehet hogy ennyiért vehetsz vmi jobbat is...
Defektgátló szalag már ott van a biciklisnél a kormányomra akasztva, ahogy agyat cserél dobja be elölre, én majd a hátsó berakom - másnem mikor megyek Bükk Maratonra!

Írtam hogy 1,2-1,5k körül lehet max, scak kíváncsi voltam mert nekem szimpinek tûnt, amire használnám ahhozo közelít, most IRC Freedomcross V-Claw gumim van...