milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen vastagabb 2.35-nél.
offolás és a másik értelmetlen flamelése helyett igazán válaszolhatnátok..
milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen vastagabb 2.35-nél.
1 ébként azt mostanság all mountainnak híják, ha vki nagyon skatulyázni akar /bár nincs sok értelme/ az enduro meg inkább a lájtosabb freeride.....de mindegyazért enduro mert mindenhol helytáll!
hegyen-völgyön, mûúton!
egy igazi mindenes bringa ami mindenhol elmegy!
De a szavaimat ne forgasd ki barátom, mert én nem csak a mûutat említettem!
Biztos mûútra, ahogy te írtad.
Hoppa egy okoska...
a giant trancer 2 volt szo meg a gumirol ami rajta van. Szoval meg 1 x a cajgli nem enduro a gumi meg endurOS!
azért válaszoltam hogy tájékoztassan az enduro fogalmáról...
nem kell csodálkozni ha egy enduro biciklire annak megfelelõ köpenyt raknak...
akkor minek válaszolsz ?Az enduro az lényegében hegyen-völgyön, mûúton való túrázgatást jelent...
Én nem ismerem ezt a gumit...
Hellosztok,
megrendeltem egy Giant Trance 2-es ami gyarilag Hutschinson Bulldog air light 2,1 vel van felszerelve.
Valakinek tapasztalata vele? Nekem nagyon enduros, vagy jo turazgatni is?
milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen szélesebb 2.35-nél. schwalbe space-t néztem de az kõ nehéz.. valami könyebbecske kéne! pls help nekem!
Nem hinném, hogy foglalkoznának valahol is vulkanizálással. Bár igazat megvalva autóra sem ajánlanám. Nekem a Warnyún volt csak futózott téli gumi, mert télen úgyse mentem vele 80-nál többet. Az a baj, hogy a futózott gumi nem bírja úgy a strapát és eléggé nagy gondot okoz, amikor méretes darabokban leválik...
Ha a külsõdön csak kissebb hibát akarsz kijavítani, megpróbálhatod a gumimasszával. Tubusos kiszerelésben kapható. Méllyebb repedésbe beletunkolod és megvárod, még megköt. Nem árt, ha egy kicsit a tunkolást megelõzõen szétfeszíted a repedést és egy megcsiszolod, hogy tiszta felületen kössön (különben kiseik a tömés, mert nem tud a kosztól összeforni a gumival) Szétfeszített állapotban kend bele a masszát a repedésbe így mindenhova bejut a megfelelõ mennyiség, majd elengeded és a fölöst úgyis kinyomja magából.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.