Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2006. July 12. - 22:21
Bocs, de tényleg....
Mindenesetre.... Ez mennyibe kerül?
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Posted 2006. July 12. - 21:48
swamp = mocsár. k*rva annyát annak, aki igy nevezi el, aztán szép különálló (elméletileg jól öntisztuló) bütyköket rak rá.A Swampthing nem sargumi. Laza talajra valo, de nem kifejezetten nagy sarba. A Maxxis sargumija a Wetscream. Rendes sarban a Swampthing nem er sokat.
pite: ezek a rubenák kavicsnehezek, biztos nem zavar? nekem van a padláson 2-3 garnitúra gumi, ami nem vált be....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 12. - 21:17
Rubena, mint kiderült az 52-559 az nem a típusa, a magyar oldalon nem találtam hogy ez melyik, de ha vki kipróbálna egy ilyet és megosztaná tapasztalatai, megköszöném! Hasonló gumi mint a Schwalbe Black Jack... (Ez 1,95ös)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. July 12. - 20:13
Posted 2006. July 12. - 16:40
En sokaig hasznaltam Space -t, nekem bevalt.
Ennyiert szerintem nagyon jo aron van.
Kössz a segítséget
Posted 2006. July 12. - 16:31
Ennyiert szerintem nagyon jo aron van.
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. July 12. - 14:58
De idén újra vásárolható, ismét kedvezõ áron: 3000- HUF/db :spoko:
Nem tudom hogy mit fogok kapni ezért az összegért, de szeretnék egy ilyet!
Esetleg használtatok már valaha ilyen gumit? :chin:
Posted 2006. July 12. - 14:19
Ha nincs nagy sar, vagy csak ritkan, es az is inkabb folyos mint agyagos-tapados, akkor jo a Swamthing.
Sarba Michelin Mud3
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. July 12. - 14:03
vagy, ha sok a sárférõhely és befér a nagyobb gumma is a vázba/telóba, meg nem olyan nagy a dagonya/híg, nem tapadós a sár akkor Michi
Posted 2006. July 12. - 13:55
a swamp thing kifejezetten sárgumi.
Ez tuti
Viszont a 2 Maxxis közül az 1,8as szimpibb mint a 2,1es... (elméletileg nehezebben fog beállnia kerék vele)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2006. July 12. - 13:32
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 12. - 11:57
Csak ami mély nyomott hagyott bennem: Én az amúgy nem tapadós sárban jó gumimmal tolni nem tudtama biciklit, mások sárgumival eltekertek mellettem.
_Az a lényeg hogy következõleg nem agyvérzést szeretnék kapni 2 perc tolás-5perc takarítás-2 perc tolás-5perc takarítás-2 perc tolás-5perc takarítás-2 perc tolás-5perc takarítás- miatt, hanem tekerni!_
Ha tud hozni Medusat, akkor az lesz, ha nem, akkor Explorer Pro Dual valószínû - bár a defekt hajlandóságát nem szeressük... Nem tudom hogy
http://www.mtbr.com/...ct_124337.shtml - reviewok, tényleg elég jókat írnak róla.
Nem tudom melyik lenne jobb a sáros maratonokra, illetve melyik tartósabb, a súlya nem érdekel, de nem kapjak vele azért defektet mert vékony, és ha mégis, ne nyíljon szét - sajna páran erre panaszkodtak a Continál...
Posted 2006. July 12. - 10:45
Posted 2006. July 12. - 10:31
Posted 2006. July 11. - 21:50
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. July 11. - 21:46
Maxxis Medusa 26x1,8
Legszimpibb az 1,8 miatt (1,55 nem megy el a mostani belsõmmel)
Maxxis Swamp Thing 26x2.1
(Jókat írtak róla általában, csak 1 vki mondta hogy összeszedi a sarat, de fenntartással kezelem ezt...)
Schwalbe Jimmy Sport 26x2,1
http://ebike.hu/imag...0001742_001.jpg
husevotelefonfulke: Köszi! Mivel 80kg vagyok és a gép is nehéz, kicsit félek azért a Contiol ahogy olvasgattam defekt szempontjából, ill az agyagos sárgyûjtési tulajdonsága ami legjobban izgat... nem szeretem (nagyon) keményre fújt gumikat (kinek a pap, kinek a papné... nekem inkább a lánya) de úgy náz ki úgy használható.
Ha nem tud ilyen Maxxis-t/Schwalbet hozni amiket most tlaáltam, akkor ez a Conti lesz a nyertes...
Posted 2006. July 11. - 21:44
Sztem sárban sem annyira vészes, Budamaratonon nem viselkedett különösebben rosszul. De nem sárgumi az tény. Könnyû. Felütni azért nem olyan könnyû sztem. Bár én csak 75 kg körül mozgok. Közepes nyomáson nekem soha nem volt problémám. Viszont amire ügyelni kell, hogy a kanyarokban az oldaltartása nem a legjobb alacsony nyomáson. Megpróbál lekenõdni a felnirõl. Mondjuk ez inkább csak akkor jön elõ ha kanyarba ugrassz.
Sztem ezen az áron verhetetlen.
Posted 2006. July 11. - 21:07
Szóval az Explorer Proról amiket olvastam:
-kanyarba jó
-természetesen aszfaltra nem való
-sokan panaszkodnak felütéses defektre, mások szerint csak keméynre kell fújni - van aki 4 barral is felütéses defektet kap...
és a lényeg:
Van aki szerint király sárban, van aki szerint rossz. Pedig engem ez az egy érdekelne... van aki szerint tapad rá a sár -pedig elég ritkának tûnik, van akik szerint meg tök jó. Vagy a kettõ nem zárja ki egymást? (Értsd: Sárban az IRCm is remek, csak agyagban HALÁL, úgy tapad rá a sár...)
Valaki homályosítson fel pls!
Posted 2006. July 11. - 10:37
Sziasztok !
SZeretnék egy 2.1-es XC külsõt a bringámra, csak nem tudom h mi lenne a legmegfelelõbb... mivel aszfalton is használnám rendesenen.
Én olyan 3ezer környékén szeretnék valami idõtálló megoldást.
Tudnátok nekem segíteni ?
Schwalbe Hurricane Sport. Ez egy nagyon jó gumi jól gurul, nem kap defektet elégé ballonos nem kopik, tapad és terepen sem vészes. Hátul használom és ez eddig a lekedveltem gumim.
http://ebike.hu/termekek/gumikopeny/26-felterep/1764