így néz ki felnin, felfújva:
tehát szvsz kisebb bringákra tökéletes gumi.
elöl hátul az van

ill ha kisebb gumit nézel merevgépre, akkor maxxisok közül LOPES BLING BLING DUAL
Nem egyszerûbb, ha felhívod õket? Megkérdezed, és ha nincs megrendeled. Megspórolsz egy sétát ebben a dög melegben.ok, na elvileg probike forgalmaz speci dolgokat, akkor csak bemegyek rendelek 2 speci enduro 2.2-es gumit, vissza megyek 2nap mulva és ok?
húú most nézem a speckó enduro sport csak 3490 ft... aszittem több...
bár csak 2,2 es... hegyre nem kevés az egy picit?
melyik lenne sztetek jobb maxxis minion 2,35 vagy enduro sport 2,2 ?
speckó sokkal jobb?
Például. Illetve minden hazai Specialized forgalmazónál. Nézd meg a hazai honlapot, és megtalálod a neked megfelelõt. Telefonon egyeztess, és akkor tuti a dolog.hát igen
ilyen SPeci Endurot hol tudok kapni? probike?
offolás és a másik értelmetlen flamelése helyett igazán válaszolhatnátok..
Az véleményes. A Speci belefér bõven, a Misi nem, annak darabja majdnem annyi.jó lenne 10alatt megúszni a 2gumit.. :S
ok köszi, utánuk nézek!
attól nyugodtan használhatod, a gyártó szájtján a cc gumik között van, nekem pl tetszik.....Hoppa egy okoska...
a giant trancer 2 volt szo meg a gumirol ami rajta van. Szoval meg 1 x a cajgli nem enduro a gumi meg endurOS!
milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen vastagabb 2.35-nél.
1 ébként azt mostanság all mountainnak híják, ha vki nagyon skatulyázni akar /bár nincs sok értelme/ az enduro meg inkább a lájtosabb freeride.....de mindegyazért enduro mert mindenhol helytáll!
hegyen-völgyön, mûúton!
egy igazi mindenes bringa ami mindenhol elmegy!
De a szavaimat ne forgasd ki barátom, mert én nem csak a mûutat említettem!
Biztos mûútra, ahogy te írtad.
Hoppa egy okoska...
a giant trancer 2 volt szo meg a gumirol ami rajta van. Szoval meg 1 x a cajgli nem enduro a gumi meg endurOS!
azért válaszoltam hogy tájékoztassan az enduro fogalmáról...
nem kell csodálkozni ha egy enduro biciklire annak megfelelõ köpenyt raknak...