Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem, minél vékonyabb a gumi, annál több hely van a váz és a gumi között - ez a sárférõhely.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Hadd ne kérdezzem meg, hogy neked milyen van:)

Nem értem, hogy több a sárférõhely az 1.5-ösön, mint az 1.8-ason. Minél véknyabb, annál jobb? Ezt a csajok sem veszik be:))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Sokat. Akik komolyan nyomják, azok közül sokan az 1,5-s Black Shark Mud-ot használják.:) Így megvan a kellõ sárférõhely.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

A kérdésedet elég egy helyre beírnod, és ennek itt van helye, nem a Megmozdulás rovatban. Mellesleg ott válaszoltam neked.

A Black Jack nem sárgumi, tehát ne várj tõle komoly teljesítményt. Az elérhetõ, és még jó választás a Panaracer Fire XC Mud 1,8 vagy Maxxis Medusa 1,8.

igazad van, bocsánat, de nem vagyok még tisztában vele, hogy milyen gyorsan reagálnak itt az emberek. elég gyorsan:)

a medúzát hallottam, hogy ajánlják, utánajárok annak is. az is ilyesmi árban van (2000-2500)? sárgumiknál menniyre számít a szélesség?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Áhoj!

hétvégére zivataros az elõrejelzés, meg amúgy sem árt, ha van, úgy döntöttem, hogy beszerzek egy pár sárgumit.
olvasgattam a fórumokat, asszem svalbi blackjack lesz belõle, fõleg az ára miatt (2200huf/darab). szerintetek hogy teljesít sárban/esõben/aszfalton/dózerutakon satöbbin?

esetleg más gumi ilyen áron?

ja, rájöttem, hogy a defektvédelem (puncture protectrion) és a kevláros gumi nem ugyanaz. amit néztem, az kevláros. az a jobb, ugye?

A kérdésedet elég egy helyre beírnod, és ennek itt van helye, nem a Megmozdulás rovatban. Mellesleg ott válaszoltam neked.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Áhoj!

hétvégére zivataros az elõrejelzés, meg amúgy sem árt, ha van, úgy döntöttem, hogy beszerzek egy pár sárgumit.
olvasgattam a fórumokat, asszem svalbi blackjack lesz belõle, fõleg az ára miatt (2200huf/darab). szerintetek hogy teljesít sárban/esõben/aszfalton/dózerutakon satöbbin?

esetleg más gumi ilyen áron?

ja, rájöttem, hogy a defektvédelem (puncture protectrion) és a kevláros gumi nem ugyanaz. amit néztem, az kevláros. az a jobb, ugye?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Van valakinek tapasztalata a 2,25"-ös IRC Trailbearrel kapcsolatban? Pl. aszfalton mennyire kopik (viszonyítási alap lehet pl. a Conti Explorer), gördülési ellenállás, kanyarban oldaltartás, milyen terepért nincs oda, stb., szóval a szokásos dolgok amik számítanak egy guminál. Esetleg tényleges szélesség mm-ben is jól jönne.

Tandemen elöl használjuk, iszonyat szélesnek hat. Ballonos, atomstabil magas és alacsony nyomáson is. Kanyarban kapaszkodik, mint állat. Keskenyebb gumival halálfélelmem volt, ez megnyugtatott.
(Most már persze megyünk keskenyebbel is.)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
IRC BackCountry-val kapcsolatban van valakinek tereptapasztalata? Fõleg a kanyartartás érdekel, mert elég ritkás a szélsõ bütyöksor.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Pontosan még nem tudom de egy keskeny sárgumit úgy 2" körül

Aske: köszi de inkább a másik vége érdekel. A 44mm az mekkora? Mármint "-ban.

25,4 mm egy zoll...osszál/ szorozzál
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Mekkorát akarsz rápakolni?

Pontosan még nem tudom de egy keskeny sárgumit úgy 2" körül

Aske: köszi de inkább a másik vége érdekel. A 44mm az mekkora? Mármint "-ban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Van valakinek tapasztalata a 2,25"-ös IRC Trailbearrel kapcsolatban? Pl. aszfalton mennyire kopik (viszonyítási alap lehet pl. a Conti Explorer), gördülési ellenállás, kanyarban oldaltartás, milyen terepért nincs oda, stb., szóval a szokásos dolgok amik számítanak egy guminál. Esetleg tényleges szélesség mm-ben is jól jönne.

iszonyat jó gumi, nem kopik tulzottan, ....gördülési ellenállást annyira nem tudok mert elsõ keréken használtam, de sztem nem vészes.....egyetlen baja hogy kicsit nehéz..../nem emléxem már de asszem 700 g fölött van/ nagy dágványt leszámítva sztem nem lehet zavarba hozni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás

Egy Rigida Disc Bullra mekkora a min-max gumiméret ami rámegy?

http://www.rigida.co.../disk_bull.html

Ezek szerint kb. 2,4"-ost.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

Mekkorát akarsz rápakolni?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

matts90

matts90

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Érdekes, de nekem tetszik a sárgacsík.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nah oktalanul szidtam a gumit. nem felütéses defekt volt, hanem belementen egy retek nagy rajzszögbe.. ennek kb. 0,00234% volt az esélye.. de velem megtötént..:ufo:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem a sárga csík miatt szoktak le róla az emberek, nyugi!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
szvsz sokkan többen vennébek maxxist ha nem lenne ott az a sárga csik..