milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen szélesebb 2.35-nél. schwalbe space-t néztem de az kõ nehéz.. valami könyebbecske kéne! pls help nekem!
szerintem mondj még egy maximum árat is...
milyen gumit ajánlotok dh-ra? ne legyen szélesebb 2.35-nél. schwalbe space-t néztem de az kõ nehéz.. valami könyebbecske kéne! pls help nekem!
Nem hinném, hogy foglalkoznának valahol is vulkanizálással. Bár igazat megvalva autóra sem ajánlanám. Nekem a Warnyún volt csak futózott téli gumi, mert télen úgyse mentem vele 80-nál többet. Az a baj, hogy a futózott gumi nem bírja úgy a strapát és eléggé nagy gondot okoz, amikor méretes darabokban leválik...
Ha a külsõdön csak kissebb hibát akarsz kijavítani, megpróbálhatod a gumimasszával. Tubusos kiszerelésben kapható. Méllyebb repedésbe beletunkolod és megvárod, még megköt. Nem árt, ha egy kicsit a tunkolást megelõzõen szétfeszíted a repedést és egy megcsiszolod, hogy tiszta felületen kössön (különben kiseik a tömés, mert nem tud a kosztól összeforni a gumival) Szétfeszített állapotban kend bele a masszát a repedésbe így mindenhova bejut a megfelelõ mennyiség, majd elengeded és a fölöst úgyis kinyomja magából.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
Van köztetek olyan egyén, aki javíttatott külsõgumit vulkanizálási eljárással?
Kiváncsi lennék hogy egyáltalán lehetséges-e kerékpár külsõ esetében.
Autóknál tudom h. frankón mûködik.
Tapasztalatokat várnék, ha van.
Meg konkrét helyet, ahol ilyet csinálnak, mert nem minden autógumi javítómûhely csinálja meg. (Már próbálkoztam)
Minden infonak örülnék.
Elõre is kösz!
J.E.Z.S.O
Sziasztok!
Van köztetek olyan egyén, aki javíttatott külsõgumit vulkanizálási eljárással?
Kiváncsi lennék hogy egyáltalán lehetséges-e kerékpár külsõ esetében.
Autóknál tudom h. frankón mûködik.
Tapasztalatokat várnék, ha van.
Meg konkrét helyet, ahol ilyet csinálnak, mert nem minden autógumi javítómûhely csinálja meg. (Már próbálkoztam)
Minden infonak örülnék.
Elõre is kösz!
J.E.Z.S.O
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
hali! meg tudnád nekem mondani, hogy hol és mennyiért vettél defektgátló-szalagot, mert én is azt keresek, de mindenhol elég drágán, 3000ft felett találok csak.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
hali! meg tudnád nekem mondani, hogy hol és mennyiért vettél defektgátló-szalagot, mert én is azt keresek, de mindenhol elég drágán, 3000ft felett találok csak.
Defektgátló szalag már ott van a biciklisnél a kormányomra akasztva, ahogy agyat cserél dobja be elölre, én majd a hátsó berakom - másnem mikor megyek Bükk Maratonra!
Amikor még megvolt ez a gumi a régi bicómon, akkor még nem tekertem ennyire intenzíven, na meg túl fiatal voltam... Az elsõ belépõs alkatrészem az egy IRC Mynotaur elsõ-hátsú gumi volt...Állati élmény volt, azóta kerózok intenzíven!
Most, bevállalnám ezt a gumit, de csak edzeni, a versenypályákra nem merészkednék ki vele
Meg nekem a mintája sem tetszik... A Swalbe Black Jak mintájától is hánytam... Sosem vettem meg, csak kipróbáltam, mert rengeteg haverom használta/használja.. és akkor sem jött be...
És igazad van, elõbb magadon könnyíts, aztán a bicón!
De ezek a gumik nem a gumianyagtól nehezek! Nem lesznek akkora tüsketörõk... De a defektvédelem ellen létezik egy olyan hogy defektszalag, amit rányomsz a belsõre, aztán bele a külsõbe.... Ez a cucc NEM 1X használatos valami..! De házilag is megoldhatod ha nem akarsz érte kidobni annyi pénzt! Egy rossz belsõt, amit már ragasztani sem lehet, kettévágsz, amit ráraksz a belsõre, és utána bele a külsõbe az egész......
Ez a Rubena gumi mennyibe kerül? Lehet hogy ennyiért vehetsz vmi jobbat is...
Ilyen 1,2-1,5K körül...
Meg ha súlyt akarok csökkenteni, akkor a rajtam lévõ 10-15kg plusszal kezdek
rihi: És milyen volt? Elméletileg jó aszfalton, tûrhetõ terepen, és nem nagy sárral is megbírkózik. De a gyakorlat soxor mást mutat mint amit a mintából gondolnánk...
Nahát, pont ilyen gumim volt gyárilag a Metro-s Active bicómnak! :lol1:
Bocs, de tényleg....
Mindenesetre.... Ez mennyibe kerül?