Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15891 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Tapasztalatokat kérnék az alábbi külsõkrõl:

IRC Mibro
IRC Notos
IRC Mythos
IRC Serac

Köszi!

A Serac defektvédelme elég siralmas, már ami a tüskéket illeti. Amúgy haladós, jellegre kb. mint a Conti Explorer, allround tipusnak mondható.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
meggyûlnek azok a pici lukak sárral-olyan építkezés elõtti teherautó felhordóssal-fitti lehet nedves aszfalton. amugy jól néz ki naon!

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Ez teccik még új guma nincs lekopva a mintázat!:)
Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Na megvettem a SportContactokat. Hát pazar a látvány :)
McGywer! Thx az infót, nagyon olcsó volt :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor nekem valók a kemény slick gumik, mert jól tudok korcsolyázni :)
Egy rubena slick gumim van, a féktáv brutális.

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Tapasztalatokat kérnék az alábbi külsõkrõl:

IRC Mibro
IRC Notos
IRC Mythos
IRC Serac

Köszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kezdem igazan szeretni az explorereimet.

vizes aszfalton mar estem vele pofara, de sarban tok jol mukodik.

amugy a slick nem csuszik nagyon betonon, ha kelloen puha az osszetetele. Ha kokemeny, akkor korcsolyapalya.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
a slic gummák esöben egy kicsit csúsznak de ezt rövid idö alat meg lehet szokni ami gáz ha nagyon poros az ut és elered az esö ekkor ezem a nyálkán rohadtul tud csuszni de ilyenkor szerintem mindegy mien guma van fent na meg az esö szépen le mosa a trutyit ja és sportcontact rohat jó kösz mindenkinek a tanácsot eddig nem bántam meg hogy megvettem

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Másfél éve járok 1,6-os SportContact-okkal, nagyon szeretem õket, amíg nem esik pár csepp esõ. Onnantól félelmetesek. (De ezt mindenki tudja, ugye.)
Õszi-téli alternatíva, melyet nyugodt szívvel ajánlhatok bárkinek: Panaracer Pasela 1,75. Vizes/nyálkás aszfalton is majdnem ugyanúgy lehet vele döntögetni, mint a SportContact-al, szárazon! Ja, és alig lomhább, mint ez utóbbi, épp hogy csak "zümmög" egy kissé...

Nekem még nem volt bajom esõben a sportcontacttal, a többi contival sem.
Eddig csak a sárban hagyott cserben, de ez annyira nem meglepõ, a slick nem éppen sárba való.:)

PTamás, no para, legfeljebb te is majd úgy nyomod mint a salakmotorosok, nekem már egész jól megy, igaz csak az explorerrel, a slick eddig nem csúszott ki alólam.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Na ettõl tartok kicsit. Ha elmegyek messze és elered az esõ, hogy kerülök haza egydarabban? :D Vagy nem ilyen rossz a helyzet?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,037 posts
  • LocationKelenföld
Másfél éve járok 1,6-os SportContact-okkal, nagyon szeretem õket, amíg nem esik pár csepp esõ. Onnantól félelmetesek. (De ezt mindenki tudja, ugye.)
Õszi-téli alternatíva, melyet nyugodt szívvel ajánlhatok bárkinek: Panaracer Pasela 1,75. Vizes/nyálkás aszfalton is majdnem ugyanúgy lehet vele döntögetni, mint a SportContact-al, szárazon! Ja, és alig lomhább, mint ez utóbbi, épp hogy csak "zümmög" egy kissé...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Köszönöm a segítséget :)
SpotContact lesz.
White Horse

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Omg :) Slicket...
Eddig oké, csak itt esett szó 1-2 gumiról. ebben a témában abszolút 0 vagyok, mert nem volt még slickem :)
Szóval pl. ez a Conti SportContact jó választás lenne?

Nekem Conti Sportcontactom van, Dantének Maxxis Xenith, nekem még nem volt vele defektem, neki már volt 1. :) A Conti talán nehezebb a defektvédõ réteg miatt, nálam az üvegszilánk is csak beleállt, de nem szúrta át. Ha a Contit választod akkor az 1,6"-ost javaslom, a 1,3as nagyon csirke(29mm), az 1,6os 35mm széles. Bringabutikba nézz be, kb. 5e-bõl megvan belsõstül, ha még van.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Omg Slicket...
Eddig oké, csak itt esett szó 1-2 gumiról. ebben a témában abszolút 0 vagyok, mert nem volt még slickem :)

Conti Sportcontact, Maxxis Xenith, mindkettõ jó, igazából különbséget nem nagyon sikerült felfedeznem közöttük :)
Lényeg, hogy mindkettõ sokkal pörgõsebb lesz érzésre, mint eddig bármilyen montis külsõd :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

most azt leszámítva h jó rücskös mire gondolsz?:D
milyne felhasználásra?:P

mindenhova sarazni terep utca minden!nembaj ha zúg az aszfalton:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igen.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Slicket :) , néhány oldallal ezelõtt beszéltünk konkrét típusokról, lapozz vissza.

Omg :) Slicket...
White Horse

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Slicket :) , néhány oldallal ezelõtt beszéltünk konkrét típusokról, lapozz vissza.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Aszfaltozni (nem, nem lapáttal és talicskával :) ) milyen gumit ajánlotok?
White Horse

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
:D:D

amugy gyújts egy kicsit és vegyél spec. enduro-t. olcsó és jó