Megbeszéljük. A Turner-t úgyis ki kell már vinni terepre.már megérte:D:D
ha érdekel vmelyik összefutunk és megmutatom felszerelve.

Megbeszéljük. A Turner-t úgyis ki kell már vinni terepre.már megérte:D:D
ha érdekel vmelyik összefutunk és megmutatom felszerelve.
svábli.....2,25 ösben az egyik legjobb gumi, az általam próbáltak közül, és elég könnyû is.....a virsliket nem próbáltam de akiknek van szeretik, én simán elvagyok vele sárban is......Az IRC Notos-ról csak jót tudok írni. Nekem az 1.8-as változat van, viszonylag könnyû, mivel kevláros, abszolút baráti áron van. Én Specialized Adrenalin - az ominózus zalaszentgróti futam - után vettem. Vizes, sáros pályán nagyon jól szerepelt, pl.: Duna maratonon már nem ragadtam be. Hátránya talán, hogy betonon kopik, bár bõven elfogadható módon.
Defektem még nem volt vele, bár terepen csak maratonokon voltam, betonon annál többet...
Más...
Nobby Nic-rõl tud nekem valaki írni néhány infót ? Milyen márka ? Ha jól tudom sárban jó...továbbá ár és súly érdekelne.
Elõre is kösz a segítséget.
A tüske nem számít, én általában felütéssel kapok defektet. Kanyarstabilitás, sokoldalúság a fontos, meg legalább két évig bírja.A Serac defektvédelme elég siralmas, már ami a tüskéket illeti. Amúgy haladós, jellegre kb. mint a Conti Explorer, allround tipusnak mondható.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]