Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

van két gumim ami kb 1 évig lábon volt tárolva (gondolom leeresztve). most van benne két szép hupli és üt mint az ingaóra. ez már tartós alakváltozás, vagy van esélyem hogy használat során visszanyeri kerek formáját?

csinálj belölük alsócsõvédõt.. :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

van két gumim ami kb 1 évig lábon volt tárolva (gondolom leeresztve). most van benne két szép hupli és üt mint az ingaóra. ez már tartós alakváltozás, vagy van esélyem hogy használat során visszanyeri kerek formáját?

Én vadi új Scwable SmartSam gumival jártam igy. Tökre örültem mert kézzel fel tudtam tenni a felnire, aztán felfújtam és ütött de úgy hogy rázta a kormányt (nem oldalra ütött hanem volt egy nagy horpadás a futó felületen). Kb 15 ször leengedtem igazitottam feltettem 14 szer rossz volt 15-jére tökéletes lett. Remélem sosem kapok defektet.

A gond az szerintem hogy kicsit nagy a kerék és ballonos mikor elkezdem fújni ha nem egyenletesen van a felnin a belsõ rosszul nyomja a felnire és utána már nem mozdul.

Probálkozz hátha csak ez a baj.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Megpróbálkozhatsz azzal, hogy jelentõsen túlfújod, hátha kicsit visszalakul, de ez mondjuk egy öreg, fáradt guminál elég kockázatos.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem ezek mar ugy vesztek.

egyszer vettem valami learazott panaracer 2.1-es gumit, orultem, mert tok olcso volt, de amikor feltettem mar latszott hogy miert. valami regebbi modell volt, es valszeg meghajolva fekudt egy doboz aljan sokaig, sose jott ki belole a hupli. haverok mindig azzal jottek, hogy 8as van a kerekemben. kozben meg a felni tok egyenes volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
OFF
b****eg azt jelenti ha erre gondolsz...
ON Schwalbe Blizzard Sportól mi a véleményetek?a piros színû nagyon bejön fõleg az ára.nem versenyzésre kell csak szabadidõs tekergésre

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Camping Joe tudsz arrol hogy a b+ nem csak egy márka?

Amugy meg néha kérdezés helyett mi lenne ha gondolkodnál? Tudom hogy megeröltetö dolog, de hosszu távon hidd el hogy kifizetödik...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
de akkor tökmind1 milyen, csak latexeset ne?olvastam itt h azt sokszor kell pumpálni...
amúgy már elõre gonolkodsz thez vettem észre:D ne zaklassalak titeket a hülye kérdéseimmel:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ne használj defektes, lyukas belsõt, és akkor nem ereszt le.
amúgy normál belsõ, szingó vagy autószelepes, attól függ melyeiket kedveled jobban.
és mielött megkérded: egyik sem jobb a másiknál.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

úszógumit b+

aszittem mán' elküldtök a b**ös p***ába ezzel a kérdéssel:D
és belsõgumi az milyen legyen?maxxisnak valami dh-s cuccosa az jó?olyan kell ami terepen nem ereszt le félig 10 perc alatt mert a mostani olyan(szerelõ tette bele nemtom milyen)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

azt tudom,de homokra pont jó lenne, bár nem hszem hogy minden nap kijárnék tenyõszigetre...
tisza medrébe milyen gumit ajánlotok????de olyan kell ami kibírja aztis ha 5 m mély a víz

úszógumit b+
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
azt tudom,de homokra pont jó lenne, bár nem hszem hogy minden nap kijárnék tenyõszigetre...
tisza medrébe milyen gumit ajánlotok????de olyan kell ami kibírja aztis ha 5 m mély a víz

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A swampthingre, az a gumi csak nagy sárban és nagyon laza talajon jó, aszfalton szétráz.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Hál' Isten...

OFF:ezt melyikre mondtad?ON

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hál' Isten...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
bocsi all, lebeszéltek a swampthingrõl marad az explorer de csak ha anyáék elengednek egy maratonra akkor veszem meg;)

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
aha. nekem haverom vett most, igaz országútira, de teljesen meg van vele elégedve. egy árban volt a contikkal, csak annak nem jött be a színe, azért vette rubenát..:)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
mondtam én nem véletlen ajánlották nekem is!de attól függetlenül marad a swampthing!!eldöntöttem!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Charybdis-t 2 éve használok, agresszív túra gumi. Harpie hasonló csak durvább. Acris-t használtam még, de az elég gyenge terepen.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Harpie-t, Tritont, Charybdys-t teszteltük, mindhárom fasza volt