Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
heheheheheheheheeheh

nagyon komikus a fórumlakosság :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

nincs pumpám..... :I ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
felfoghatatlan...

hát levegõ nélkül, nem csoda ha lefordul...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
nincs pumpám..... :I ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
felfoghatatlan...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Cseréld meg az elsõ hátsó gumit és ha úgy is leesik a hátsó akkor dobd jó messzire a felnit, egyéb esetben a külsõ a hibás.

A sebesség mindent megold.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
most vettem ezt a felnit!!!! mi a kukit csináljak vele? :D

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

mach 1 freeride...bazi erõs... :D mivel még kezdõ vagyok..párszor odavágtam a a még nekem magasabb lépcsõknél..de eddig semmi..
single track helyett ajánlotta a szervízes...olcsóbb volt mint a ST.
valaki tanácsolta nekem hogy felkéne próbálni másik felnire a gumit.. pl. a single trackemre elöl, csak...ott meg hogy próbálom ki hogy lefordul?? ... hmm :\

az ügyességemrõl annyit, hogy amikor kicsit dinamikusabban mozgatom a hátsókereket oldalirányban,leérkezem és hoppá kibuggyan a belsõ..és persze a külsõ is azon a szakaszon lejön..szóval még a 90 fok is rizikos.. :D

Tegyél hátra is Single Track-et... ;)
Nekem nem jön le róla a 2.7-es High Roller... :)

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
mach 1 freeride...bazi erõs... :D mivel még kezdõ vagyok..párszor odavágtam a a még nekem magasabb lépcsõknél..de eddig semmi..
single track helyett ajánlotta a szervízes...olcsóbb volt mint a ST.
valaki tanácsolta nekem hogy felkéne próbálni másik felnire a gumit.. pl. a single trackemre elöl, csak...ott meg hogy próbálom ki hogy lefordul?? ... hmm :\

az ügyességemrõl annyit, hogy amikor kicsit dinamikusabban mozgatom a hátsókereket oldalirányban,leérkezem és hoppá kibuggyan a belsõ..és persze a külsõ is azon a szakaszon lejön..szóval még a 90 fok is rizikos.. :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
neked nem egy fasza street gumi kéne, hanem egy jó szervízes, aki egy sörér' felrakja neked jól és felfújja rendesen, hogy ne váljon le. vagy sok gyakorlás. vagy az, hogy leírod, hogy milyen felnid van, így könnyebben tudunk segíteni.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
szevasztok

kéne nekem valami fasza street gumi...jelenleg holy roller van hátul..de mindig lefordul a felnimrõõ..genyóját neki.. ennek mi oka lehet?? mintha nagyobb lenne a gumi besõ peremének a kerülete mint a felniben a férõhelynek..nemértem..
valaki?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Nah hétfõn megjött hátra a High Roller... Remélem jól fog szerepelni! :)
Végre lekaphattam a hulladék Duro-t... :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
1 defektõl már megmentett a latex belsõ, 1 tüske átszúrta 2-3mm-t a külsõt, de a belsõ nem lyukadt ki.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

És meglett, hogy mi szúrta ki hátul?

Egy tüske...

Roky

Roky

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Speed Kinget próbált vki? Elsõsorban 2.3-asra gondoltam. Nem a bikemagos marketingre vagyok kiváncsi.:)
Vmi ballonos(2.2-2.4) gumit szeretnék jó tömeggel, elérhetõ áron.

Hali
nekem volt egy speed kingem(2,3) de, sajnos amennyire az elején frankónak tünt, annyira megutáltam mikor kb 100-150km után az oldalfala kiszakdt, egy enyhe döngölt földes lejtmenet, egyik kanyarjában.(kicsit megilyedtem:) ) nem tolom durván, de ilyet?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
És meglett, hogy mi szúrta ki hátul?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

A múltheti 8 defektem hatására úgy döntöttem, beruházok egy pár latex belsõre (131g, 137g). Holnap írok tapasztalatokat.

Hello!
8 defekt... az durva. Nekem eddig 5 a max.
Engem az idegesített, amikor a 2007. évi csesztvei verseny közben szerintem az 5. hely környékén voltam, kaptam egy defektet a 6 körbõl természetesen az utolsóban, és így lecsúsztam a 9. helyre... Eléggé kiakasztott. Vettem latex belsõket, jól bírja, de idõnként fújni kell bele, mert ereszt, nem csak az én belsõm... még a leírásban is írják. Azért írom itt már egyesszámba, mert már csak egy van belõlük...
A KOX után hazafelé jöttem egy kicsit aszfaltúton, gondoltam egy kis dimbes-dombos terület nem árt levezetésnek... végülis... na mindegy, hazaértem (Dabas(Alföld)) minden jó... berakom a Bringát a bringatárolóba.
Megyek holnap ki... benézek a bringatartóba... végignézek a Bringán... a hátsó full-lapos... kicsit ezen is ki voltam akadva, de visszagondoltam, hogy, ha már verseny közben kaptam volna, még ennél is jobban ki voltam volna akadva... nem szerettem volna, ha megfosztanak a 3. helyezésemtõl...
Egyébként szerintem jó, viszonylag könnyû belsõ... Én már a Pilis Kupától kezdve ezt használom... Az elsõ kerekemben még mindig ilyen van... Semmi bajom nincs vele, azon kívül, hogy néha-néha fújni kell bele...

Egyébként szerintem ebbe a defekt-kapás/nem kapás dologba beleszól a SZERENCSE és a KÜLSÕ is.
Volt egy pár drótperemes Rubena külsõm... végigmentem az erdõn, már szedegethettem is ki a tüskéket a külsõkbõl és ragasztgathattam meg a belsõket. Vettem egy pár sárga kevláros Continental Explorer Pro- t azóta nem kaptam defektet, csak azon a két eseten, amit a leírtakban elmeséltem...

Sok szerencsét a belsõhöz!

Üdv, János

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A múltheti 8 defektem hatására úgy döntöttem, beruházok egy pár latex belsõre (131g, 137g). Holnap írok tapasztalatokat.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

segitsetek
szerintetek mi a max ami befér a tabletopba???
(azt már tom h 2.3 a leirás szeint de nem fér be egyel nagyobb???
tapasztalat ötlet???
elöre kösz

Szerintem max a 2.3-as abba, havernak már nem fért bele a 2.35-ös Schwalbe Space se... Ugyhogy... :lol1: :D

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
köszi a válaszodat, rémhörcsög. nekem jelenleg elõl-hátul 2.3-as Hutchinson Barracuda van. bár jó gumik, elég drágák és nehezen beszerezhetõek, ezért más gumival vagyok kénytelen helyettesíteni õket ha majd kikoptak. profil alapján megtetszett a schwalbe fat albert. ránézésre jól kellene mûködnie köves, murvás stb talajon hátsó gumiként (nekem a nobby nick nem jött be hátul). szívesen olvasnám a további tapasztalataidat!

aurél

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts

meg a bikemagos "marketing" is más volt (mountain king), a speedkinget is teszteltük _is_, megint nem olvasol, csak beszélsz ;)

Szoktam olvasni is néha.:) Csak nem volt nálam épp a mag, de arra emlékeztem, hogy vmi King.:)
Slash pro-n gondolkozom még, Verticalt próbáltam, az inkább elöl tetszett.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát, mivel még csak egy napos, így túl sok tapasztalattal nem rendelkezem, de így elsõ blikkre: Az egerszegi CC pálya legmeredekebb részén kiállva SEM kapart el, mondjuk ez erdei terep, bár egyik részen még laza a talaj, mert új a nyom...
Én direkt azért vettem hogy köves terepen nyomuljak majd vele, majd meglátjuk milyen lesz ott, de szerintem a viszonylag ritkás mintázat miatt ott is jó lesz. Meg hát nem is olyan drága, 2900-ért simán megéri.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala