amúgy ha már sárgumi: UST-s sárgumikat mondjatok nekem!

RAUH-Welt
B E G R I F F
OFF
MJani: az avatarodban lévõ kép szerepelt egyszer a MBA olvasói levelek/fotók rovatában? vagy tévedek?
ON
A sebesség mindent megold.
... és ezért nem értem, minek kell mindenkinek 1.8"-as schwalbe, mikor az kb tyúkbél.
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
2.25" RR van fenn nekem a 19 mm-eres ritchey wcs felniken. szerinted?mert a 2,25 elég nagynak tûnik, a 317-es meg viszonylag keskeny, cc-s felni.
:tuptup: amúgy még mindig ua.a kérdés ami foglalkoztat :jogging: :
NN 2,25 vagy conti MK 2,2 (protection) ? :chin:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
még a 2,4-es simán használható rajta..NN 2,25 jó lehet mavic 317 felnin? nem lesz túl nagy (lefordulásveszélyes?) ?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Tartós használatra, 3e km-t mentem ilyen gumival. Arra érdemes figyelni, hogy ne legyenek éles részek a folton, ragasztó csak a folt és a gumi között legyen, a többit nem árt lecsiszolni.
Danténak is van valamilyen megoldása erre a problémára, egyszer már beírta ide.
Lehet kapni kifejezetten külsõre foltot, de egyesek szerint nagyon nyúlik (én még ezt nem próbáltam).
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"