Arra tervezték.
A végeinél viszont szoktam egy kevés átfedést hagyni.
Köszönöm.
Arra tervezték.
A végeinél viszont szoktam egy kevés átfedést hagyni.
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Szereztem schwalbe öntapadós felniszalagot. Vajon 1 rétegben elég lehet?
A sebesség mindent megold.
Tig / Balu vagy többiek? Ti min tároljátok a gumikat? Most egy ruhafogastartót néztem ki a garázsban.. Megfelel a célnak?
nekem szét vannak dobálva a padlónTig / Balu vagy többiek? Ti min tároljátok a gumikat? Most egy ruhafogastartót néztem ki a garázsban.. Megfelel a célnak?
Használ valaki olyan gumibelsõt, amiben van valami folyadék, és ha defektes lesz a belsõ, az eltömíti a lyukat?Hányszor nehezebb, mint a normál belsõ, mert már így is dögnehéz a kerekem.
Leginkább az érdekelne, hogy mennyire mûködik a dolog.
Ha valaki használ ilyet, mondana véleményt?
ja mondom én 504 és 530 g között mértem õketköszi. amúgy 525 g-ot mértem 2,25" méretben.
Talán használhatnád a keresõt...
Nekem Schwalbe Doc Blue van az elsõ belsõmbe töltve, 50ml/belsõ amivel számolni lehet, ez kb. 50g-ot jelent. Mûködött a dolog, de egyszer nem, emiatt van hátul új belsõm, michelin latex, de ez már lötty nélkül. Viszonyításként egy maxxis flyweight belsõ kb. 100g, löttyel már 150g, egy normál akármilyen belsõ 170-200g, és a michelin latex 120-130g.
úgy. hátra így / \ , elõre így \ /
Használ valaki olyan gumibelsõt, amiben van valami folyadék, és ha defektes lesz a belsõ, az eltömíti a lyukat?Hányszor nehezebb, mint a normál belsõ, mert már így is dögnehéz a kerekem.
Leginkább az érdekelne, hogy mennyire mûködik a dolog.
Ha valaki használ ilyet, mondana véleményt?
úgy. hátra így / \ , elõre így \ /hello! A ralphokat akkor a gumin jelölt módon érdemes felrakni?