Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

A kombóról tapasztalatom nincs de valami német magazinban azt írták hogy tökéletes párosítás. :)

Köszönöm!Lehet jövõre benevezek egy ilyen párosra, úgyis rég volt már Contim.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
igen.
érzékenyebb a belsõ és könnyebben dörzsölõdik ki, az ellen kell bõségesen.

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

fogadd meg a tapasztaltak tanácsát és kiló hintõporral rakd össze. :o

életben nem raktam még a gumiba foltozásnál használtam max. Rakni kell 1 kis adagot gondolom a külsõbe és körbeforgatom?

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Nap meglepetése: autószelepes michelin belsõ miatt fúrnom kellene a felnit. Keresem a fúrót sehol nincs.. Oldalborda vidáman közli, hogy kölcsönadta, ebbõl így holnap se lesz bringázás :S

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
fogadd meg a tapasztaltak tanácsát és kiló hintõporral rakd össze. :o

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Elég combos ára van.
Pár hete felhívott egy haverom, hogy ott van a soroksári Decathlonban és le van akciózva a latex belsõ 3000Ft-ról 1200Ft-ra. Csak auto szelepes volt, de mivel nekem az kell, gyorsan vetettem vele kettõt tartalékba. Tehát, ha jársz Decathlon felé, nézz be, akció nélkül is 3K szokott lenni az ára.
Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek légkamra MICHELIN - 26X 1.5 - 2.2 LATEX gumibelső MICHELIN - MTB kerékpározáshoz, a defekt kialakulásának csökkentésére. Könnyű súly, optimális teljesítmény és ütéscsillapítás.

Köszi a tippet, ma eljutottam a soroksári Deca-ba és tényleg 1200 forint akcióban. Vettem is 3db-t és ahogy néztem 10-15 van még nekik, ha esetleg vki még szeretne venni.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Elõl X-King hátul Race-King kombóról mi a véleményetek?Eddig NN-RaRa-t használtam de gondoltam kipróbálom a Contit is.Az X-King miben lehet más az NN-tõl?

A kombóról tapasztalatom nincs de valami német magazinban azt írták hogy tökéletes párosítás. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Csak megerõsíteni tudom Itózs kolléga állítását a Rocket Ronról. Most eléggé korlátozottak a keró szerelõi lehetõségeim (a költözés már csak ilyen), így "ez van most a kerón, ezt használom" alapon volt fenn hátul a Rocket Ron, elöl az S-Works The Captain. Piszok jó páros. Mindkettõ nagyon gördül, nagyon lehet velük haladni és nagyon stabilak is. Se megcsúszás, se bizonytalanság sehol, mennek át mindenen, mint a barom :) Maradnak is fenn!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Elõl X-King hátul Race-King kombóról mi a véleményetek?Eddig NN-RaRa-t használtam de gondoltam kipróbálom a Contit is.Az X-King miben lehet más az NN-tõl?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

gondolkodtam a 2.4esen is, de ha el is ferne, nagyon szukosen. igy is iszonyat retket kap az elso valto, annyira kozel forog a kerek a geo miatt.

A problémádra a megoldás, hogy nem kell elsõváltó! :D
A 2,4es RacingRalph-ot elsõkerékre szánom a fullrigid gépemre, hátra van még 2db 2,25ös belõle. Durvulni/edzeni meg ott a pár 2,4es Ardentem.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Én sem használtam eddig Contit nem rég vettem egy X-kinget 26"-os 2.2-es, 55mm széles, 110 kg vagyok defektem nem volt vele pedig kapott már jó pár száz kilómétert aszfaltot egész jól bírja és nekem terepen is teljesen jó tart ahol meg elforog ott minden elforogna :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Vakon, teszt olvasás nélkül vettem egy Conti X-king-et, 29-est. Nem vagyok nagy rajongója a Continak, de ez a gumi nagyon jó. Elsõ keréken használtam, nagyon jól gördül és jól tart mindenhol. És még a németeknek is tetszik:-)
Rocket Ron nem gurul jól? Na ez nekem új. Tapasztalataim sem ezt mutatják és a német Bike-ban is olvastam valami tesztet (szokásos mûszeres alaposságút:-) ami igen jó gördülési adatot mutatott.
Arn: Szerintem az X king jó lesz neked. És a Maxxis Ardent is egy nagyon jó mindenes gumi. 2.2-esben 1.8 baron megyek vele és imádom. (menetkészen 85 kg vagyok:)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
gondolkodtam a 2.4esen is, de ha el is ferne, nagyon szukosen. igy is iszonyat retket kap az elso valto, annyira kozel forog a kerek a geo miatt.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A kép alá odaírtam, hogy 29x2,4, a 600-pár gramm ebben a méretben dícséretes, emlékeim szerint a katalógusadat 40-50g-mal több.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

singlespeed.nl-rõl, miért érdekes?

mert egesz nemetorszagban nem talalok 2.25oset. vagy ez 2.4es (sulyabol)? de ugy nezem itt meg draga, mint a rosseb...

ez kb jol mutatja a helyzetet :) van minden raktaron, kiveve azt. bar igazabol a 2012es lenne jo, de az meg nincs.
http://www.bike-comp...dell-2011-.html

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

honnan vettel racing ralphot? :)

singlespeed.nl-rõl, miért érdekes?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Balaton körön hány bárra fújnátok egy Scwalbe BigApple 26 x 2.15"-ös gummát?

Na megvolt a Balaton-kör szombaton. BigApple egy álom volt. 3 Bar-ra fújtam. Kellemesen gördült, és közben kényelmesen csillapított is.
Aszfaltra ezek után nyugodt szívvel tudom ajánlani olyanoknak, akiknek szúrja a szemét a hurka gumi. Az infókat meg köszi vele kapcsolatban.

Egyébként ez a Balaton-kör nem egy nagy cucc. Inkább csak hosszú. Még izomlázam sem volt, csak a púzóm fájt. Északi parton egy vicc ahogy megoldották az utat, le fel tekereg ahelyett hogy elõre haladna. És valóban vannak seggrepesztõ gyökér kitüremkedések az aszfalton, ami teló nélkül érdekes lehet. Országutival halálos lenne. De nagy almával és telóval nem volt gond ez sem. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
honnan vettel racing ralphot? :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Némi 29es külsõ, mérlegen fotózva: KLM 29er gumijai | deviantmtb - egyszeregy

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nezd meg, hogy melyik aruhazukban van - amugy mar regota joval olcsobb naluk, de sajna nem kepesek atvinni a masik aruhazba a kedves vevonek. valszeg elfekvo, mert presta mar reg nincs naluk.