Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15880 hozzászólás a témában

adamsss

adamsss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Tudnátok ... gumit, amibõl van 28as és 25ös is?

Continetal Ultrasport, egyik legkönnyebb a 28-as méretben, én is ezt használom. (Talán még nem horror az ára, bár rendelve jobban is ki lehet jönni, de tudom, hogy nem akarsz, csak megjegyeztem zárójelben)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Üdv!

Tudnátok a (csúnya krém/fekete) Michelin Dynamic Classicon kívül vmi outi/fitness gumit, amibõl van 28as és 25ös is? Vmi Rubena V70/V66 félét keresek, ami némi por és víz esetén is használható, nem kopasz gumit.
Úgy tûnik elképzelhetõ hogy a Sprint Whisperbe tényleg nem fér be 28mm-es; de remélem nem így van... De ha mégis, lenne-e valami gumi alternatíva ami kapható (itthon, nem túl drágán).
Köszönöm!

esõben semmit nem számít, hogy mintás vagy sem, jól felfújt kerékpárgumi nem tud felúszni általad elérhetõ sebességen

valahol valaki számolta, hogy többszáz km/h-val kéne haladni hozzá

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Az jó, de messze nem a keresett méretben van sajna...

A Schwalbe Marathon Plus-ra gondolsz? Az 25-622-ben és 28-622-ben is van, tuti, vettem is már mindkettõbõl.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Az jó, de messze nem a keresett méretben van sajna...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

.. Tudnátok a (csúnya krém/fekete) Michelin Dynamic Classicon kívül vmi outi/fitness gumit, amibõl van 28as és 25ös is? Vmi Rubena V70/V66 félét keresek, ami némi por és víz esetén is használható, nem kopasz gumit.
Köszönöm!

Schwalbe Marathon Plus. Kõnehéz, de nagyon nehéz kilyukasztani is.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Üdv!

Tudnátok a (csúnya krém/fekete) Michelin Dynamic Classicon kívül vmi outi/fitness gumit, amibõl van 28as és 25ös is? Vmi Rubena V70/V66 félét keresek, ami némi por és víz esetén is használható, nem kopasz gumit.
Úgy tûnik elképzelhetõ hogy a Sprint Whisperbe tényleg nem fér be 28mm-es; de remélem nem így van... De ha mégis, lenne-e valami gumi alternatíva ami kapható (itthon, nem túl drágán).
Köszönöm!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
miert lenne gyorsabb azonos nyomas mellett? vekonyabb gumiba eleve tobb kell. nekem volt hatul, eleg vekonyka. ami tetszett, hogy aprobbak rajta a mintak.

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
azonos nyomás mellett nem lehet "gyorsabb" a 2,1-es? mondjuk, ha tényleg olyan 1.9 széles az azért kevés lesz, nem akarok bûvészkedni lefelé :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mitol furgebb? :) a sulya miatt? tobbet szamithat a szelesebb gumi jobb gordulese. a schwalbe 2.1 az kb 1.9. a 2.25 az olyan 2.15.

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
A versenyszezonra szeretnék rendelni Schwalbe gumikat (RARA, RORO). Nem tudom eldönteni, hogy 2,1-es vagy 2,25-ös méretûek legyenek. XC-re. Érdemes cipelni a szélesebbet? Annyira nem vagyok nehéz, hogy 2-2.5bar-on felüssem a 2.1-est. Inkább a fürgébb 2.1 felé hajlok. Szerintetek?

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

ismét vettem 1,75-ös conti contactot hajtogatós kivitelben

hát.... basszus...... annyival kényelmesebb és jobban gurul az 1.5-ös city contactnál, hogy verem a fejem a falba, hogy minek szivattam magam azzal a keskeny gumival tizenezer km-en át azon a 26-os keréken. Szóval akinek 26-os kerékre 1,5-ös gumit ajánlottam valaha is, attól most ünnepélyesen elnézést kérek :)

Én meg nyûglõdõk, hogy 1,35 helyett 1.5 legyen van ne.... :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ismét vettem 1,75-ös conti contactot hajtogatós kivitelben

hát.... basszus...... annyival kényelmesebb és jobban gurul az 1.5-ös city contactnál, hogy verem a fejem a falba, hogy minek szivattam magam azzal a keskeny gumival tizenezer km-en át azon a 26-os keréken. Szóval akinek 26-os kerékre 1,5-ös gumit ajánlottam valaha is, attól most ünnepélyesen elnézést kérek :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Vittoria gumik milyenek?

esetleg az alábbi típusról konkrét tapasztalata van valakinek?

Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek gumi VITTORIA - Réflex 26x1.50 túra gumi VITTORIA - kerékpárokhoz. Gyors, sokoldalú, megbízható gumiköpeny fényvisszaverõ csíkkal. Hosszú élettartam, jó úttartás minden helyzetben.

40 mmm széles, ami pont jó lenne, és 510 gramm

csak nem tudom, hogy a már bevált continentál helyett meg merjem-e venni, ami mellette szólna, hogy ez elvileg pont a kicsit keskeny 37x559 és 47x559 contact között van méretben, pont amilyen optimális lenne nekem

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Üdv!

Tudtok ajánlani valami jó boltot, ahol outi szingós gumit tudok venni normális áron ?

decathlon

NorbZ

NorbZ

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Üdv!

Tudtok ajánlani valami jó boltot, ahol outi szingós gumit tudok venni normális áron ?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
29er xkingbol csinalhatnanak vmi konnyebb verziot.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Szerintem tökéletes választás és párositás!!

Tyler Durden

Tyler Durden

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Sziasztok,

Joe's No Flats belsõ használ vki, megéri a pénzét vagy csak parasztvakítás? A michelin latex annyira nem jött be és ezért szeretnék váltani. Valamint most tervezek külsõ cserét is, itt az X-King + Race king kombót néztem ki, ezzel van vkinek tapasztalata?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem hiszem hogy errõl van szó, 2 belsõ is leeresztett...

Viszont vettem mérgemben egy CST Cheyenne Comp 2,4. 800g lehet és vagy 2mm-rel szélesebb csak mint a Fasttrak LK 2,0. Kiderül milyen lesz...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Szívat a külsõ...3-4 alkalommal átnéztem, nem találtam benne semmi szilánkot / tüskét. mégis már harmadjára ereszt le 0-ra a belsõ. Küllõ nem lehet ludas, Schwalbe szalag a helyén. Ötlet?,
X

két bringán jártam úgy, hogy valahogy kicsavarodott a szelep (schwalbe xxlight prestás). az országútin csak annyira, hogy 10-12 nap alatt eresztett le, de víz alatt nem látszott buborék, pedig néztem erõsen. aztán ezen-nem-múlhat alapon szétszedtem a szelepet és becsavartam erõsen, és most nem ereszt. hátha...