Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2012. March 07. - 15:17
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2012. March 07. - 15:15
részemrõl R.Ralph/N.nick esetleg Rocket ron a nn helyett elõre.
magamnak meg idén xking/mountain king, nagyrészt visgrádi hg-pilis a terep, de amig nem próbáltam nem ajánlanám..
X-King+Mountain King kettõs nagyon ott van, én nagyon merem ajánlani!
Posted 2012. March 07. - 15:14
Akkor Schwalbe a király mostanság? RR van az apróban egy pár, 6k/db. Lehet rámozdulok...
Mi újság Hutchinson-Maxxis-Panaracer-Specialized háza táján? Fasttrak LK nem volt rossz!
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2012. March 07. - 15:08
magamnak meg idén xking/mountain king, nagyrészt visgrádi hg-pilis a terep, de amig nem próbáltam nem ajánlanám..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. March 07. - 15:03
...viszont kellene egy tipp, mit vegyek FastTrak LK helyett, 26"). Nem elsõdleges mennyibe kerül, az sem hogy aszfalton mennyire kopik. Ami számít, az az hogy terepen (Bükk, Pilis) maximálisan megbízható, kiszámítható legyen. Emellett persze az sem baj ha nem 1 kg.
Köszi,
X
Ide valami jó tipp..?
Posted 2012. March 07. - 10:12
Sziasztok!
Összeszedtem egy méretes tüskét! Latex belsõ mivel javítható, javítható egyáltalán?
Posted 2012. March 07. - 09:55
Összeszedtem egy méretes tüskét! Latex belsõ mivel javítható, javítható egyáltalán?
Posted 2012. March 04. - 23:06
Szívat a külsõ...3-4 alkalommal átnéztem, nem találtam benne semmi szilánkot / tüskét. mégis már harmadjára ereszt le 0-ra a belsõ. Küllõ nem lehet ludas, Schwalbe szalag a helyén. Ötlet?
X
Bátyám cst gumijából úgy szedtem ki üvegszilánk darabkát, hogy belülrõl kellett már kipiszkálni. Szépen átrágta magát a külsõn és mindig kivágta a belsõt, de ha végigtapogatta az ember belül akkor nem karcolt, mert csak a terhelt guminál bújt elõ
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2012. March 04. - 22:41
Lötyi nem szimpi, lehet rendelek latex belsõt.
Viszont, egyelõre külsõ kellene, eléggé kopott is ami van
Posted 2012. March 04. - 22:40
Sziasztok!
Használ vagy használt valaki közületek Schwalbe Marathon Racert? Érdekelne a véleményetek. Köszi
Én is azt használom a téli rombolón (sárhányos 1x9er rigid), s már 4 éve hibátlan, kegyetlen sok kilométerrel, s irgalmatlan mocsokban üzemeltetve. Ja és soha nem volt még vele defektem. Persze mocskosul drága volt, de megérte. 4 év után a reflexcsík kissé azért kezd leválni.
Nekem 1.75-ös van, de a valóságban annyira 1.5, hogy csak na...(tipikus Schwalbe)
Amúgy meg vegyél defektmentesítõ folyadékot, vagy azzal töltött belsõt és nagyjából elfelejtheted a defekteket.
Nagyjából elfelejtheted a belsõt is...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2012. March 04. - 22:32
Amúgy meg vegyél defektmentesítõ folyadékot, vagy azzal töltött belsõt és nagyjából elfelejtheted a defekteket.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2012. March 04. - 22:03
Ha nem lesz meg az ok, kicseszem a kukába. Ekkor viszont kellene egy tipp, mit vegyek FastTrak LK helyett, 26"). Nem elsõdleges mennyibe kerül, az sem hogy aszfalton mennyire kopik. Ami számít, az az hogy terepen (Bükk, Pilis) maximálisan megbízható, kiszámítható legyen. Emellett persze az sem baj ha nem 1 kg.
Köszi,
X
Posted 2012. March 03. - 21:58
Nekem most Kojak van 26x1.35-ös. Azon gondolkozok, hogy maradjak ennél, vagy az 1.5-ös Marathon Racer legyen. Lehet kényelmesebb lenne egy kicsit az 1.5 és a minta miatt több helyen használható.....
nálam lassan az 1,5-ös contact cseréje lesz aktuális, és én is azon gondolkozom, hogy 1,75-ösre cserélem
contact amúgy elég jól bírja, az enyében közel 14 ezer km van és még minta is van rajta egy kevés
Posted 2012. March 03. - 21:52
Posted 2012. March 03. - 21:29
Milyen méretû van neked?
Posted 2012. March 03. - 21:13
Posted 2012. March 03. - 20:54
Sziasztok!
Használ vagy használt valaki közületek Schwalbe Marathon Racert? Érdekelne a véleményetek. Köszi
Posted 2012. March 03. - 18:41
Posted 2012. March 03. - 14:12
Üdv!
Szeretnék venni két új külsõt, de tanácstalan vagyok, melyiket. Fõleg aszfalton használnám, de olykor betévedek az erdõbe is (70% / 30%), egyszóval túrázásra. Most Continental Double Fighter II-m van, de halálfélelmem van vele pici sárban is. Schwalbe Land Cruiser-t néztem ki, de aztán olvasva a testbike-os véleményeket, el is ment a kedvem tõle. Maxxis Wormdrive is tetszik, de az meg már nem kapható. Szóval, milyen vegyes használatra való gumit érdemes most venni? Lehetõleg 1.9" széles legyen, esetleg 2" (26" átmérõvel persze), 5-6eFt/db-ig, nem kell, hogy hajtogatható legyen, de azért ne legyen baromi nehéz. Ennél fogva defektvédelem meg egyéb dolgok se kellenek, azt megoldom a belsõbe nyomott takonnyal (tehát nem UST kell).
Elõre is köszi!
én ma vettem le a land crusiereket a bringáról, mert csak télen használom õket
semmi baj velük, nyugodtan megveheted õket, pont arra lettek kitalálva, amire szánod õket
Posted 2012. March 03. - 13:24
speed kingÜdv!
Szeretnék venni két új külsõt, de tanácstalan vagyok, melyiket. Fõleg aszfalton használnám, de olykor betévedek az erdõbe is (70% / 30%), egyszóval túrázásra. Most Continental Double Fighter II-m van, de halálfélelmem van vele pici sárban is. Schwalbe Land Cruiser-t néztem ki, de aztán olvasva a testbike-os véleményeket, el is ment a kedvem tõle. Maxxis Wormdrive is tetszik, de az meg már nem kapható. Szóval, milyen vegyes használatra való gumit érdemes most venni? Lehetõleg 1.9" széles legyen, esetleg 2" (26" átmérõvel persze), 5-6eFt/db-ig, nem kell, hogy hajtogatható legyen, de azért ne legyen baromi nehéz. Ennél fogva defektvédelem meg egyéb dolgok se kellenek, azt megoldom a belsõbe nyomott takonnyal (tehát nem UST kell).
Elõre is köszi!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!