Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2008. augusztus 18. - 13:00

Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2008. augusztus 17. - 18:12

Írta 2008. augusztus 17. - 17:50

KCNC Sc Wing stucni-ról valakinek van tapasztalata,hogy birná a 75-80kg-ot?
GT-Atee
Írta 2008. augusztus 12. - 22:34

www.sintesibikes.com
Írta 2008. augusztus 12. - 20:00

Írta 2008. július 30. - 22:33

Amúgy én most 1 BBB CTL-es nyerget használok (lyukas verzió) 197 gramm,nekem teljesen bejött, ->>az SLR könnyebb 62 grammal, majd legközelebb;)
Nem kötekedésbõl mondom , de nekem is ilyen nyergem van 2 is, de csak papíron 197g valójában meg 210g körül.
100km után már nem annyira kényelmes ráadásul szerintem "kiültem" ahol a se..em hozzáér a nyereghez két bemélyedés található rajta kb 8000km után.
Írta 2008. július 30. - 14:02

Sajnos most megint olyan dolgokon vitatkoznak itt a forumon amiról fogalmuk sincs, ez a gép a gramosok csúcsa (ezt én mondom akinek a merev corratec monti gépe 6,9kg) és ilyen fékem is van ami nem csak egy versenyt de egy szezont is kibir, utálok hivatkozni másra de Melts Andrisal is van alkalmam a Börzsönyben tekerni, ezzel a fékkel és tuti.
A fék egyetlen hibálya, hogy defekt esetén nem lehet annyira szétnyitni, így kicsit lassab a szerelés ballonos gumi esetén, most 2,2-est használok, így a gép csak 7,4kg.
Ui:
véleményt meg használat esetén mondjon valaki, amúgy a nyergem még mindig a magyar BLACK RIDERS kcnc kombó 230g és kényelmes.
Írta 2008. július 30. - 11:56

az hogy marketingszempontok alapján egy szponzorált versenyzõ alá mit tolnak abszolut nem mérvadó
edit : Zotyo gyorsabb vót
edit : Zotyo gyorsabb vót
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. július 30. - 11:55

És ha így is, gondolod azért, mert kevés?
Pont egy világkupa futamra?
Ébredj fel, szponzorok diktálnak: tárcsát kapsz, azzal mész, arról ,fogod nyilatkozni, hogy milyenqrvajó.
(15 éve Tomac koskormányos, merev kantifékes géppel ment, akkor az volt a technikai szint csúcsa. Annyival nem keményebb egy mai xc pálya sem, hogy ne lehessen menni rajta v-fékkel.)
Amúgy szépnek szép az a Scott, lehet hogy a Tune kolbász, de szerencsére nem gurult el a srác gyógyszere, hogy karbon tányérokat és hasonló agymenéseket tegyen fel)
Pont egy világkupa futamra?
Ébredj fel, szponzorok diktálnak: tárcsát kapsz, azzal mész, arról ,fogod nyilatkozni, hogy milyenqrvajó.
(15 éve Tomac koskormányos, merev kantifékes géppel ment, akkor az volt a technikai szint csúcsa. Annyival nem keményebb egy mai xc pálya sem, hogy ne lehessen menni rajta v-fékkel.)
Amúgy szépnek szép az a Scott, lehet hogy a Tune kolbász, de szerencsére nem gurult el a srác gyógyszere, hogy karbon tányérokat és hasonló agymenéseket tegyen fel)
Írta 2008. július 30. - 11:44

szerintem most még használd a modosít gombot
avagy hallgattál volna bölcsebb maradtál volna
vagy ezt a hülyeséget ki mondta neked ?
világkupa futamokon se látni v-fékes bringákat,de lehet,hogy csak vak vagyok.:wow:
Írta 2008. július 30. - 11:40

szerintem most még használd a modosít gombotlehet,hogy az illetõnek bejön,de egy olimpiai xco futamon kevés.

avagy hallgattál volna bölcsebb maradtál volna
vagy ezt a hülyeséget ki mondta neked ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2008. július 30. - 11:39

nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.
lehet,hogy az illetõnek bejön,de egy olimpiai xco futamon kevés.
Írta 2008. július 30. - 11:36

nem értelek, ha neki bejön a V-fék simán indulhat vele.miért ne indulna?!
v-fék :no: miatt,pedig nekem nagyon tetszik,,idõvel szeretnék én is egy ilyet.
Tig: szted, egy versenynél többet kell kibírnia?
Meg sztem a srác nem ami súlyunkban van..
Írta 2008. július 30. - 11:36

hát óvatos használattal egy versenyt talán kibír.miért ne indulna?!
azt mondjuk nem fogom, az olimpián vagy bármely más cc versenyen mért ne lehetne v-fékkel indulni.
Írta 2008. július 30. - 11:34

[quote name='kela14']miért ne indulna?
miért ne indulna?!Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.
Írta 2008. július 30. - 11:23

Ha ezzel valaki elindul olimpián az elõtt le a kalappal:D,az a Tune hajtókar durva.
Amúgy én most 1 BBB CTL-es nyerget használok (lyukas verzió) 197 gramm,nekem teljesen bejött,ez elõtt 1 már szétkopott középen géles Flite volt,de ez kényelmesebb nekem.
az SLR könnyebb 62 grammal, majd legközelebb;)
www.sintesibikes.com
Írta 2008. július 30. - 10:34

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. július 30. - 08:38

ebay at,de ,com :-) csak idõ kérdése, de most megfogott az sdg lehet az lesz :-)
Köszi a tippet vv.
Köszi a tippet vv.
Írta 2008. július 29. - 20:54

egy ideje fizik gobi van a valagam alatt és nagyon meg vagyok vele elégedve. a wtb-t is nagyon kényelmesnek mondták, de ezt még annál is jobbnak érzem.
titán sín+überrugalmas középsõ rész mindent überel. Törni nem töri a feneket viszont ha túl sokat ülsz benne, akkor a bré egy idõ után érzéketlenné válik, mivel nincs a nyergen ilyen pro-sztata kivágás/mélyedés.
viszont hogy olcsón hol fogsz találni, az jó kérdés
titán sín+überrugalmas középsõ rész mindent überel. Törni nem töri a feneket viszont ha túl sokat ülsz benne, akkor a bré egy idõ után érzéketlenné válik, mivel nincs a nyergen ilyen pro-sztata kivágás/mélyedés.
viszont hogy olcsón hol fogsz találni, az jó kérdés

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel