Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én ezt tapasztaltam is a Gardán, Schladmingban, és még pár helyen. Mondjuk ez fékfüggõ.Juicy fogyott már el úgy, hogy 4 ujjal kellett fékezni:D Ezért volt Saint a cc gépemen:) Ha viszont sár van, akkor a v-féknek annyi.
Mostanában inkább megtanultam keveset fékezni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Biztos lányok voltak én mindig viszek magammal vizet amihez a belsõ szerveimmel speciális tárcsa hûtõ folyadékká alakitok és hordok speciális börtömlöt is az anyag célba juttatására:lol1:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

OFF Én igen, mivel láttam már XTR meg Juicy Ultimate tárcsásokat is elvérezni 2000 szint durva belejtõzés után. A tárcsát a kulacsból hûtötték, hogy a kanyarokat be tudják venni. :D Sajnos ez a tárcsáknál megoldatlan.

Butus, az a fékerõ tuning :D
Cukros lével locsolgatják, hogy jobban tapadjon a pofa :D

edit; lehet, leveszem a vigyorit, TÉNYLEG láttam már olyan triálost, aki kátrányozás után még kólával is megkínálta a felnit :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Én igen, mivel láttam már XTR meg Juicy Ultimate tárcsásokat is elvérezni 2000 szint durva belejtõzés után. A tárcsát a kulacsból hûtötték, hogy a kanyarokat be tudják venni. :D Sajnos ez a tárcsáknál megoldatlan.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Az a múzeális. :D Mondod ezt persze most, de megdöglesz tárcsával ott, ahol én v-fékkel lejövök. :chin:

Ebben azért nem lennék biztos a helyedben:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az a múzeális. :D Mondod ezt persze most, de megdöglesz tárcsával ott, ahol én v-fékkel lejövök. :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nem, úgy azért nem. :) De nincsenek ésszerûtlen könnyítések benne - talán annyi a kompromisszum, hogy v-fékes, de én már így szeretem.

A v-fék az az, amikorvalami dróton rángatod a gumidarabokat?:D Muzeális darab:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem könnyû a váz amúgy, 2.25 asszem a vége (taggal), de amúgy ez már fully piacon nehéznek számít.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
mit akarsz, mûanyag NRS :) ha ólommal öntenéd ki a csöveket, akkor lenne esélyed 11 fölé menni :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem, úgy azért nem. :) De nincsenek ésszerûtlen könnyítések benne - talán annyi a kompromisszum, hogy v-fékes, de én már így szeretem.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Személyeskedtek itt össze-vissza :) Amikor azt írta, h az új bringája tizessel kezdõdik, az árára utalt ;) Mármint arra az árra, amit nektek kéne érte fizetni :D

Dante; kit ismersz, aki NEM szériaalkatrészeket használ? :) ( így belegondolva, engem :) ) Arra gondoltál, h gyári setuppal 10.4, nem?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem is szériaalkatrészekkel 10.4 a gépem, noha fully. Ráadásul jó nehéz nyeregcsõ és kormány van benne. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

és menni idõ múlva fog 0-ra kopni az elsõ szett kûlsõ róla ? :)

Nem személyeskedünk, de ha annyit megy vele, mint a Stereoval:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Amennyit hasznalni fogja kb 3 ev :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

az uj gépem 10-essel fog kezdõdni :)
persze nem merev.

és menni idõ múlva fog 0-ra kopni az elsõ szett kûlsõ róla ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az uj gépem 10-essel fog kezdõdni :)
persze nem merev.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
az én merevseggû konám úgy volt 10,4 kiló hogy semmi grammos alaktrész nem volt a konfigban illetve simán bírta a 100+ kilómat. de ha érdekelt volna a súlya fél kiló még simán faragható lett volna úgy hogy bírja (fox helyett új sid, xtr hmû, ultimate tfék, karbon nyeregcsõ, xl helyett st kerékszett, 2,25-helyett 2,1-es külsõk, már kb több is mint 600 gramm)

szal a könnyû bicikli valahol 9 kiló és alatta kezdõdik, a 11 fölött meg már kilógrammánia :)
edit : amennyiben merevseggûrõl beszélünk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

úgy meg már nem is igazán könnyû, legalábbis annyi pénzért.

Igazából ennyi pénzért a bótba:) ilyen súllyal kapsz szériagépet ... sajnos ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a személyeskedés pedig innentõl maradjon kivül a topic-on.
aki nem fogja, máris egy figyelmeztetéssel lesz gazdagabb.
remélem tiszta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
úgy meg már nem is igazán könnyû, legalábbis annyi pénzért.