Akkor a pedál téma befejezve ebben a topikban mert mi a f*s szót nem szeretjük! >
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2004. április 29. - 15:53
Írta 2004. április 28. - 19:45
Írta 2004. április 28. - 18:37
egyébként egy pedálon nem csak csapágy van. én is spd-t használok és utálom. shimano szabvány olyan is. utálom a dokkoló részét. kopik kotyog lötyög fos. nem iparist meg többnyire rémálom belõni. alig van hely a kónusznál.
ja de azért gyõzõdj meg róla hogy kapható e hozzá csapágy. egyébként meg mindjárt áthelyezem magam a pedálos topicba.
:
ja de azért gyõzõdj meg róla hogy kapható e hozzá csapágy. egyébként meg mindjárt áthelyezem magam a pedálos topicba.
:
Írta 2004. április 28. - 17:03
Én már kb egy hónapja használom az új Bike+ SPD pedált, ami egyébként Wellgo. Ipari csapágyak, vhogy 350g körüli értéket mértem a kettõnek. Állítható rugóerõsség (alap dolog). Nincs vele semmi gond eddig. Koppkopp. És 10e-be is kerül, szal én ezt ajánlom.
Írta 2004. április 28. - 16:39
A TIME -ról mondanám, hogy az ipari csapágyas Atac úgy kotyog a haveromnak, mint állat és az 1ik csapágyat (2 van pedálonként) nem is lehet cserélni.
2 évet használta, igaz azt keményen.
Shimano-k nagyon tartósak csapágyazás szempontjából. Az 540-es szerintem nagyon jo vétel. Könnyü, jó a sárban is, jó a csapágyazása.
Mondjuk nem a legolcsóbb a piacon, de valamit valamiért.
MARCI
2 évet használta, igaz azt keményen.
Shimano-k nagyon tartósak csapágyazás szempontjából. Az 540-es szerintem nagyon jo vétel. Könnyü, jó a sárban is, jó a csapágyazása.
Mondjuk nem a legolcsóbb a piacon, de valamit valamiért.
MARCI
Írta 2004. április 28. - 16:26
A Time kõnehéz és te annyit úgysem tekesz hogy szétverj egy sima csapágyas, Bike+, Wellgo, Shimano. A Ritchey ua. mint a Shimano, szerintem az utóbbi a jobb.
Írta 2004. április 28. - 15:03
Írta 2004. április 28. - 14:48
Írta 2004. április 28. - 14:39
country: az a baj a Time-al, hogy mostanra úgy érzem megszoktam az SPD-t (3 éve használom) és nemtom mennyire más lenne egy Time. (ugye cipõt nem kell cserélni hozzá, simán rámegy a stopli a "Shimano-kompatibis" cipõmre?)
esetleg pontosabb helyet nem tudsz mondani, hogy hol láttad akciósan?
Gyk.
esetleg pontosabb helyet nem tudsz mondani, hogy hol láttad akciósan?
Gyk.
Írta 2004. április 28. - 13:12
láttam akciósan time aliumot. ha csak egy bringád van meggondolandó. asszoem nyolc ronggyal volt olcsóbb.
Írta 2004. április 28. - 12:40
Írta 2004. április 28. - 11:54
Halihó!
Segítséget szeretnék kérni.
Elérkezettnek látom az idõt az SPD-m cseréjére. Nem tudna valaki ajánlani egy jó pedált 10e Ft körüli áron?
(akár jó minõségû használt is lehet)
Kicsit már nézelõdtem és az Shimano egyik új pedálja, a PD-M540-es elég jópofának tûnik (XTR felépítés, csak nem olyan igényes anyagokból, viszont csak 350gr - na itt kapcsolódok a topikhoz ;D )
Hallottatok esetleg errõl valamit?
Elõre is kösz mindenkinek.
Gyk. voltam
Segítséget szeretnék kérni.
Elérkezettnek látom az idõt az SPD-m cseréjére. Nem tudna valaki ajánlani egy jó pedált 10e Ft körüli áron?
(akár jó minõségû használt is lehet)
Kicsit már nézelõdtem és az Shimano egyik új pedálja, a PD-M540-es elég jópofának tûnik (XTR felépítés, csak nem olyan igényes anyagokból, viszont csak 350gr - na itt kapcsolódok a topikhoz ;D )
Hallottatok esetleg errõl valamit?
Elõre is kösz mindenkinek.
Gyk. voltam
Írta 2004. április 22. - 22:05
Thommey:
errõl a panaracer Xair belsõrõl mi a véleményed?
szerintük másfélszer elasztikusabb, mint a latex:
http://www.panaracer...e_xc.html#mxcin
errõl a panaracer Xair belsõrõl mi a véleményed?
szerintük másfélszer elasztikusabb, mint a latex:
http://www.panaracer...e_xc.html#mxcin
Írta 2004. április 22. - 15:18
A Bikernél elõsször több mint egy éve láttam A-Class kerekeket, amiben American Classic agyak voltam saját logóval. A Zoggie agy is Amercan Classic tesó, meg a Ritchey, meg a WTB, meg a Syncros is.
Írta 2004. április 21. - 15:20
Hát szóval ideraktatok egy linket, ha arra kattintok akkor a kerekeket nézve van rajt:
- A-Class ALX 300
- A-Class ALX320
- A-Class ALX400
- A Class ALX430
- A-Class ALX600
- A-Class Vectra D2
- American Classic CR-350
Az A-Class és az American Classic teljesen más.
Szerintem nem próbálják átvágni az embereket, mert végülis rendesen kiírták a nevüket a kerekeknek. Amúgy meg a fényképek alapján is meg lehet õket különböztetni:
- A-Class: El kell képzelni egy téglalapot és az egyik átlója vagy piros vagy sárga, az általa kettéosztott terület meg szürke-fekete. Persze a "téglalap" valójába egy körív...
- American Classic: sárga paca
Egyébként ez van még a kerekemen egy pici matricán:
USA ROLF PATENT
NO. 5931
844 CANADA
ROLF PATENT
NO. 2136053
- A-Class ALX 300
- A-Class ALX320
- A-Class ALX400
- A Class ALX430
- A-Class ALX600
- A-Class Vectra D2
- American Classic CR-350
Az A-Class és az American Classic teljesen más.
Szerintem nem próbálják átvágni az embereket, mert végülis rendesen kiírták a nevüket a kerekeknek. Amúgy meg a fényképek alapján is meg lehet õket különböztetni:
- A-Class: El kell képzelni egy téglalapot és az egyik átlója vagy piros vagy sárga, az általa kettéosztott terület meg szürke-fekete. Persze a "téglalap" valójába egy körív...
- American Classic: sárga paca
Egyébként ez van még a kerekemen egy pici matricán:
USA ROLF PATENT
NO. 5931
844 CANADA
ROLF PATENT
NO. 2136053
Írta 2004. április 21. - 13:51
A wtb kerekek viszonylag olcsóak és könnyûek, ezt már én is megcsodáltam. Viszont az mtbren van néhány negatív vélemény (az agyak estek szét) a korábbi évjáratokra vonatkozóan.
Nagy csodák ritkán fordulnak elõ, ha olcsó és könnyû akkor nem valószínû hogy erõs és tartós lenne. olcsó és könnyû persze relatív, de 1775g 47 e ft-ért nem rossz. (Disces változatban)
Puding próbája az evés....
Nagy csodák ritkán fordulnak elõ, ha olcsó és könnyû akkor nem valószínû hogy erõs és tartós lenne. olcsó és könnyû persze relatív, de 1775g 47 e ft-ért nem rossz. (Disces változatban)
Puding próbája az evés....
Írta 2004. április 21. - 12:31
Hát ennek én is beugrottam, egymás alatt van az AmClassic (pl. CR-350) és A-Classic (pl. ALX400). Most vagy direkt csinálják, vagy õk sem tudják hogy a kettõ nem ugyanaz! Ennyit az itthoni szintrõl...
Írta 2004. április 21. - 12:25
A Biker árlistájában nincsenek kerekek...
Az alkatrészeknél írják az árakat is. Tény, hogy kicsit zavaró. Egyébként nekem az a gyanúm, hogy ezek az amclassic tavalyi modelljei.
Az alkatrészeknél írják az árakat is. Tény, hogy kicsit zavaró. Egyébként nekem az a gyanúm, hogy ezek az amclassic tavalyi modelljei.