Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Thanks mindenkinek a segítséget a döntésben. Már csak az a kérdés, hogy szerintetek hol lehet a legolcsóbban beszerezni a cucot? ;D
Az egész országban járok (ingyen) így nem gáz ha az istenhátamögött is van eldugva, csak vadizsír legyen és olcsóbb, mint az eredeti ár! 8)
TD

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nem kell parázni! Lightos alaktészekkel nem kell durvulni. Ha arra használod amire való és figyelsz rá, tuti nem lesz vele gond.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
nahat ennek nem orulok, amiket hallok itt, mert szinte zsir uj az AC agyam hatul.
es az elsot meg be sem fuzettem

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
A hope agyammal nem lenne problémád.az életben nem megy szét...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Mostanában egyre több helyrõl hallom hogy szok az AC agyak :(. Én alattam már 2 éve bírják, (jó mondjuk csak versenyezni használtam õket), ráadásul elöl a 68g-st radiálra fûzve, húzott küllõvel és semmi gond nem volt velük. A hátsó agy kajlamos ugyan a kotyogásra, de ez a kontraanyák lazulásából eredhet. Ha sikerül frankón beállítani a csapágy elõfeszítését, az anyákkal akkor semmi problem az aggyal. Kicsi oldalirányú mozgása biztos hogy lesz, mert nem szoros a csapágyak illesztése a tengelyen, nameg a csapágynak is forognia kell, tehát ott is van egy kis mozgás. Nekem beváltak, mondjuk elsõ szériások, meg ahogy Thommey kolléga is emlegette vaságyastól..... :) (64kg)

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Köszi Marci!
Egyébként én csak - tessék szörnyûlködni - 49 kg vagyok...nekem talán müxik az am.classic agy pár?
TD

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Am.Classic agyakat gondold át. A 64kg -os haverom alatt (normál xc-hajtás, semmi durva) 3 hónap után úgy kotyogott az agy, hogy a felninél 3-4mm játéka volt a keréknek.
Szóval, gondold át ! Nem hiszem, hogy egyik évrõl a másikra nagyon megváltoznának.
MARCI

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
A könnyû agyakról csak anyi lenne a kérdésem, hogy az Am.Classic 2004-es agyairõl ki és mit tud? A tavalyiakból ismerõsöm elhajtogatott egy párat és most félve raknék be egy párat, ha végre döntenék mellettük.
TD

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Hol is van a tárcsás SL ára most kb?

Itthon sajna marha drága. Érdemesebb külföldrõl hozni/rendelni/hozatni! Ára 540-650 euro között mozog beszerzési helytõl függõen.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

thy.:
érdekelne, hogy igy elsõre mi a vélemény a hoperól. fékerõben hol van kb az avid mechanikushoz képest? nem mintha grammmmániás lennék, de elõre nekem is ilyen jön, aztán jó lenne tudni.
kössz
málna

hope-ok jó súlyban vannak,fõleg a tárcsás hátsó agyam,ami most kerékbe is van fûzve,és pont eladó.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hol is van a tárcsás SL ára most kb?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
thy.:
érdekelne, hogy igy elsõre mi a vélemény a hoperól. fékerõben hol van kb az avid mechanikushoz képest? nem mintha grammmmániás lennék, de elõre nekem is ilyen jön, aztán jó lenne tudni.
kössz
málna

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Én meg csak elméleti alapon írtam ::), mert húzott küllõt még nem próbáltam annyira. A 36 db 2mm es küllõ (réz anya), aero felnibe fûzve, egyik irányba sem volt túl rugalmas, viszont nem is illik ebbe a topicba. :P
Viszont az ugrálásokat jó lesz majd azzal gyakorolni, mert az SL-t nem szívesen gyilkolnám szét, mert a legnagyobb negatívuma mégiscsak az ára... :-\

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Egyetértek az elõttem szólóval kerék ügyben. Valami ilyesmit akartam én is írni. Tapasztalatból írtam, mert én is V fékes SL-t nyúzok, s nem csak 5 percig próbáltam. ;)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Az XTR ugyan kibírta a gardát, csak éppen nem volt fékereje. Nekem a beégéskor is egy újjal volt húzva,pixel meg kettõ hárommal tépte

::) Akkor még egy ujjal, de ha nem béreltek az utolsó nap bringát, hanem ezzel kellett volna menned, akkor is jobb lett volna, mint az XTR?
Bár most már mindegy, a hope úgyis viszi a pálmát ;D

A SL-t meg annyira ne húzd le, mert ez a disces változat volt, mit fogsz akkor szólni a v-fékeshez, abban elöl ha jól emlékeszem csak 18 küllõ van nem 24....
Másrészt ez az oldalra megtolom izomból teszt a lapított aero küllõk miatt elég gázos, de a csavaró erõknek biztos jobban ellen áll, mint a húzott 1.8-1.5 küllõk. Plusz függõlegesen is merevebb lehet, (csak ezeket nehéz kipróbálni) és CCre inkább ezek számítanak.

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
bocsesz a html-ért

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

Ha esetleg megkérdezed tõle:
Emitt

az övé 46-os méretû, és nem tudja a tömegét,már beszéltem vele felsõcsõhossz ügyben...atomjaira szétszedni meg nem fogja a két szép szememért :)

az 1-2 kg tipp nagy segítség volt, köszi ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha esetleg megkérdezed tõle:
Emitt

Egyébként valahol 1 és két kiló között. ;D ;D ;D
bocsesz 8)

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
sziasztok!

meg tudná nekem valaki mondani mekkora a tömege egy Heavytools Pico váznak 50-es méretben? saccc/kb is elég lenne..

köszi elõre is!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Dolomiti-Superbikán volt kis bringásbolt és felszerelés kiállitás. 25 Euro-ért (kb.6300Ft) lõttem 1 Vetta-Carbon nyerget. Az ülés tök puha, jó kényelmes. Csak 1 hibát találtam benne, hogy a nyereg ad 1 kis hangot, mikor mocorgok rajta, szóval kicsit zörög. Nem mértem, de 150gr volt kiirva a nyeregre. Ez már elég grammániás! ::)