Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...
Melyikek jártak így? Gondolom a tárcsafékek elterjedté válását megelõzõ, kevés tapasztalattal rendelkezõ évek modeljei. Vagy tévednék?
Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...ok elhiszem látatlanban is... biztosan sokat nyúzták õket
Pedig van/volt igen sok..... egyszer láttam egyet a BikeAttack-ben, kettõt Yasec mûhelyében.....
Leszögezem, hogy még nem volt össztelósom, de szerintem, ha bármelyik cc-re való össztelósba beleraknak egy vékony falú karbon, vagy titán nyeregcsövet (ami azért csillapítja a rezgéseket rendesen), meg egy jól megtervezett titánpálcás nyerget (ami szintén mozog rendesen), akkor az nem lehet egy nagyon seggtörõ érzés.Össztelóson SLR... Beteg dolog.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Törött CAAD4? Kicsit elfogult vagyok, de hiszem ha látom. Az biztos, hogy a Cyclopia-ban, Bike-Attacban még nem láttak olyat, pedig ezek igen nagy Cannondale dealerek Bécsben.
:beer:
Pár napja volt szó a tárcsaféket könnyû vázra kérdésrõl. Látot már valaki olyan vázat (könnyû cc-sre gondolok) ami a tárcsafék miatt tört el? Kép esetleg?
lehet...szerintemMa megmertem a bringamat. 11 kg lett nagyjabol. Azert nagyjabol, mert egy logatos merleggel mertem, ami nem grammra pontos. Lehet 10 korulre menni tarcsas bringaval? Vagy inkabb V fek? Vagy csak hulye grammanias vagyok?
Merida CX500
akkor próbáld ki hogy ugyanaz a nyereg milyen egy merevseggûben...5km után vissza kivánod a fullyt...
akkor próbáld ki hogy ugyanaz a nyereg milyen egy merevseggûben...5km után vissza kivánod a fullyt...(mondjuk 1ébként is ) ..a coileren ha nagyon muszáj én megyek betét nélk gatyába, a speckon semmi pénzért..(most nem az elugrok a boltba táv)hát azt nem tudom, hogyez a cucc milyen kemény/kényelmetlen, de az én nyergem irdatlanul kemény, és hiába van alatta 1X cm rugóút, attól még kényelmetlen marad...
attól független hogy én soha semmi pénzért nem vennék ilyen kinzópadot, esetleg nem lehetséges hogy pont a hátsó rugózás miatt ez a betonkeménység nem érzõdik olyan borzasztóan ?..és nyilván a fully tulajok is használnak betétet mint arra Thommey is utalt...Mert az egy kõkemény _országúti_ nyereg, amit párnázott nadrággal használ, akinek van esze. Semmi értelme feltenni egy össztelósra, hogy frankón szétzúzza a segged. Az a 100g, amit megspórolsz, nem ér sokat ha bukod a komfortot.
nem..de pld. a kona kulára, ami elég könnyû váz (íszton ultralájt csõ) pld nem is tudsz v-féket tenni, sõt idén még a szkandium változatára sem...és azok sem törnek tucatjával...:beer:
Pár napja volt szó a tárcsaféket könnyû vázra kérdésrõl. Látot már valaki olyan vázat (könnyû cc-sre gondolok) ami a tárcsafék miatt tört el? Kép esetleg?
:beer:Szted az össztelóson nem használnak betétes gatyát??