Lehet alkatrészeket könnyíteni lukak fúrásával? Azt tudom, hogy felnit szoktak, de mondjuk pl. vázat lehet?
de szigorúan csak a csövek találkozásánál levõ varratnál szabad!
a varrat úgyis nehezebb,mint a csõ
Lehet alkatrészeket könnyíteni lukak fúrásával? Azt tudom, hogy felnit szoktak, de mondjuk pl. vázat lehet?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
www.google.comfelteszem itt is: Cane Creek Direct Curve 3 fék beszerzésére ötlet?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ezekre elég volt tárcsaféket tenni...sajnos...nem kevés modell járt így...ok elhiszem látatlanban is... biztosan sokat nyúzták õket
Pedig van/volt igen sok..... egyszer láttam egyet a BikeAttack-ben, kettõt Yasec mûhelyében.....
Leszögezem, hogy még nem volt össztelósom, de szerintem, ha bármelyik cc-re való össztelósba beleraknak egy vékony falú karbon, vagy titán nyeregcsövet (ami azért csillapítja a rezgéseket rendesen), meg egy jól megtervezett titánpálcás nyerget (ami szintén mozog rendesen), akkor az nem lehet egy nagyon seggtörõ érzés.Össztelóson SLR... Beteg dolog.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Törött CAAD4? Kicsit elfogult vagyok, de hiszem ha látom. Az biztos, hogy a Cyclopia-ban, Bike-Attacban még nem láttak olyat, pedig ezek igen nagy Cannondale dealerek Bécsben.
:beer:
Pár napja volt szó a tárcsaféket könnyû vázra kérdésrõl. Látot már valaki olyan vázat (könnyû cc-sre gondolok) ami a tárcsafék miatt tört el? Kép esetleg?
lehet...szerintemMa megmertem a bringamat. 11 kg lett nagyjabol. Azert nagyjabol, mert egy logatos merleggel mertem, ami nem grammra pontos. Lehet 10 korulre menni tarcsas bringaval? Vagy inkabb V fek? Vagy csak hulye grammanias vagyok?
Merida CX500