Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2010. június 07. - 20:58
Írta 2010. június 06. - 22:11
Írta 2010. június 06. - 22:04
Írta 2010. június 06. - 22:00
/karbon lábak, váll és nyakcsõ (200mm)/
1259 gramm
gyári speciális csillaggal és zárókupakkal együtt: 1304 gramm
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 02. - 19:04
A bringán a legtöbb acélcsavart aluba tekered. Ez ráadásul keményebb anyag, mint egy átlag stucni vagy fékkar. Az alucsavarnál is elõbb a fej szakad le, nem a menet. A lánctányércsavar erõsségét meg biztosan ismered.
Pontosan így van.
Nyugodtan húzd meg rendesen.30.7 mm-es. Azért nem merem jobban meghúzni, mert az anya benne alu, az meg tuti elõbb szétmegy mint a csavar, akkor aztán végleg cseszhetem, mert olyan anyát max külön lehet gyártatni. Jovan, végülis Hope hibátlan csak elég szarul néz ki mer ilyen brutális méretû, ez meg olyan kicsi, szép volt, meg színben is tök jól mutatott a vázhoz.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 02. - 14:20
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. május 02. - 14:06
A bringán a legtöbb acélcsavart aluba tekered. Ez ráadásul keményebb anyag, mint egy átlag stucni vagy fékkar. Az alucsavarnál is elõbb a fej szakad le, nem a menet. A lánctányércsavar erõsségét meg biztosan ismered.U én meg beszoptam a KCNC nyeregcsõbilinccsel, mert amennyire meg merem húzni az M5ös titán csavart, csúszik befele a vázba.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. május 02. - 13:03
Írta 2010. május 02. - 12:22
teljesen fix a rendszer, lánctányérhoz lett gyártva (34-36T).Nagyon pöpec és inspiráló
Az kérdésem lenne, hogy a terelõk fixek és a lánctányérhoz gyártottad õket, vagy valahogy megoldottad az állíthatóságot?
Írta 2010. május 02. - 11:12
Húzd meg jobban, maximum eltörik a csavar. Vagy cseréld ki acél csavarra.
Egyébként mekkora átmérõjû a nyeregcsõbilincsed?
30.7 mm-es. Azért nem merem jobban meghúzni, mert az anya benne alu, az meg tuti elõbb szétmegy mint a csavar, akkor aztán végleg cseszhetem, mert olyan anyát max külön lehet gyártatni. Jovan, végülis Hope hibátlan csak elég szarul néz ki mer ilyen brutális méretû, ez meg olyan kicsi, szép volt, meg színben is tök jól mutatott a vázhoz.
Írta 2010. május 02. - 10:32
buktad, sorry!
rétegelt fa lemez,flex,kézi marógép állt renelkezésemre+ az eredeti terelõm amirõl a nagy lyuk átmérõjét mértem le!innentõl kezdve minden próbára ment!
felpróbál,farag,felpróbál,farag...
tuti könnyebb lenne,bár a görgõt is el lehetne nyugodtan felejteni!
enyémben nincs görgõ,egy danamid darabon csúszik a lánc!
Nagyon pöpec és inspiráló
Az kérdésem lenne, hogy a terelõk fixek és a lánctányérhoz gyártottad õket, vagy valahogy megoldottad az állíthatóságot?
Írta 2010. május 02. - 10:24
U én meg beszoptam a KCNC nyeregcsõbilinccsel, mert amennyire meg merem húzni az M5ös titán csavart, csúszik befele a vázba.
Szal megy vissza a hope.
Húzd meg jobban, maximum eltörik a csavar. Vagy cseréld ki acél csavarra.
Egyébként mekkora átmérõjû a nyeregcsõbilincsed?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 02. - 09:56
Szal megy vissza a hope.
Írta 2010. április 26. - 06:17
Írta 2010. április 24. - 09:51
Lezyne CO2 patron 16 grammos - 59 gramm
Lezyne S-Caddy nyeregtáska - 63 gramm
(egy darab 170 grammos mtb belsõ (tehát nem túl kis méretû), a lenti foltkészlet és a fenti CO2-s pumpa is belefért. belül külön zseb pénznek, gumileszedõnek. Az M-es méretû 82 gramm, nagyjából egy marokszerszámnyival és egy pár gumileszedõnyivel van benn több hely)
Lezyne Metal Kit - 25 gramm
(öntapadós foltok tesztelve - tökéletesen mûködik)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. április 11. - 12:25
buktad, sorry!Egy tervrajzot nagyonnagyon megköszönnék esetleg priviben, nálam is ugyanez a project van tervben, csak nem találtam még másolandó alanyt.
rétegelt fa lemez,flex,kézi marógép állt renelkezésemre+ az eredeti terelõm amirõl a nagy lyuk átmérõjét mértem le!innentõl kezdve minden próbára ment!
felpróbál,farag,felpróbál,farag...
tuti könnyebb lenne,bár a görgõt is el lehetne nyugodtan felejteni!Hm! szép lett!
Blackspire stinger vajon mennyivel lenne könnyebb karbonból?
http://www.bikebling...ensioner-2T.jpg Az alu 82g görgõvel.
enyémben nincs görgõ,egy danamid darabon csúszik a lánc!
Írta 2010. április 11. - 11:55
Blackspire stinger vajon mennyivel lenne könnyebb karbonból?
http://www.bikebling...ensioner-2T.jpg Az alu 82g görgõvel.
Írta 2010. április 11. - 11:49
Ezt tojta a nyúl
saját mérés:129g
100% home made
Egy tervrajzot nagyonnagyon megköszönnék esetleg priviben, nálam is ugyanez a project van tervben, csak nem találtam még másolandó alanyt.