Ha úgy érzem igazam van, akkor kitartok az állításom mellett. Természetesen az általam felállított tézis adathalmaza nem reprezentatív, hiszen nem volt több ezres mintavétel nem használtam SPSS-t, nem volt súlyozás sem...de azt hiszem itt senki más sem. Másrészt nem presztízsrõl beszéltünk, hanem divatról, és nagy darabszámokról. Ki tudja azt hitelesen megmondani, hogy a Kona azért divat, mert sok, vagy azért presztízs, mert drága?vagy azért divat, mert olcsó?vagy kinek mi az olcsó?vagy kinek mi a presztízs? Neked lehet pl presztizs a Speci...nekem egy bringa...nekem a presztizs a Litespeed Niota, Merlin Cielo, vagy Rocky Mountai ETSX Team, vagy egy Yasec. Nekem...de lehet másnak más...Valakinek a Colnago az...nekem az már tajvani tucatbringa szép festésselthommey egy költõi kérdés volt már olyan, hogy beláttad, hogy másnak is lehet igaza, vagy ez a baki még nem történt meg veled?
szerinted reprezentativ az a felhozatal amit a gardánál lehet látni? a canyon-t és a fusion-t pedig egy kalap alá venni akárhogy is, de badarság. a fusion nem csomagküldõ. ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az otto-ból vett discman meg a sony ugyanaz....
specializedet meg oakley-t nem CSAK azért vesznek az emberek, mert jó. azért IS veszik mert presztizst jelent. azt jelenti, hogy igen, van pénzem arra, hogy megvegyem. a rudy és a merida soha nem fogja ezt jelenteni.
Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Írta 2006. október 06. - 12:56
Írta 2006. október 06. - 12:43
szerinted reprezentativ az a felhozatal amit a gardánál lehet látni? a canyon-t és a fusion-t pedig egy kalap alá venni akárhogy is, de badarság. a fusion nem csomagküldõ. ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az otto-ból vett discman meg a sony ugyanaz....
specializedet meg oakley-t nem CSAK azért vesznek az emberek, mert jó. azért IS veszik mert presztizst jelent. azt jelenti, hogy igen, van pénzem arra, hogy megvegyem. a rudy és a merida soha nem fogja ezt jelenteni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 06. - 12:15
Ezt cáfolnám pl a magyarországi Specialized eladásokkal. Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy rockhopper megéri az árát, vagy a karbon epic sworks, amit olcsóbbb külön összerakni...és mégis mennyi van belõle az országban? Lásd Oakley szemüveg...anno 8-9 évvel ezelõtt sokak hónapokig spóroltak erre a mûanyag vacakra...nekem is volt, de semmivel sem különb, mint a rudy pl...csak az 3-ad annyiba kerül...az nem lehet divat ami vagyonokba kerül (jo,pl a scott YZ széria nem drága, de cannondalebõl nincs olcsó!)
Írta 2006. október 06. - 12:13
vegyél Yasecot. kb 1,5 kiló és nem divatváz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. október 06. - 12:04
Írta 2006. október 06. - 12:03
Írta 2006. október 06. - 12:03
Írta 2006. október 06. - 11:01
azért a fusion nem éppen divatváz, fõleg össztelósban nem. annak ellenére sem, hogy kiket szponzorálnak/szponzoráltak.A Magelan is divatmárka...gondolj a Pyxis-re, vagy a PolarX-re..A Merida is, meg a Speckó is, meg a Fusion is, meg a Scott is, meg a Cannondale is. Ugyanis manapság szerencsére divat JÓ bringát venni. Mert, ha az ember megteheti, akkor miért vegyen szart? Soxor lefikázzák az emberek az SWorks-ömet, hogy mért 3x annyiba kerül, mint egy magellán, vagy egy merida csúcs váz..erre csak azt mondom, hogy egyszer menjen egy ilyennel, és rájön. És ezt nem mutatják a fokok, meg grammok..
Neki egyébként meglepõ módon Kona-ja van:)
Üdv:Thy
vesd össze a konával pl...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 06. - 10:50
A Magelan is divatmárka...gondolj a Pyxis-re, vagy a PolarX-re..A Merida is, meg a Speckó is, meg a Fusion is, meg a Scott is, meg a Cannondale is. Ugyanis manapság szerencsére divat JÓ bringát venni. Mert, ha az ember megteheti, akkor miért vegyen szart? Soxor lefikázzák az emberek az SWorks-ömet, hogy mért 3x annyiba kerül, mint egy magellán, vagy egy merida csúcs váz..erre csak azt mondom, hogy egyszer menjen egy ilyennel, és rájön. És ezt nem mutatják a fokok, meg grammok..
scott,cannondale, és fõleg FUSION? MINT DIVATMÁRKAAAA?? az nem lehet divat ami vagyonokba kerül (jo,pl a scott YZ széria nem drága, de cannondalebõl nincs olcsó!)
értessz, yves st laurin (jol irtam?) is divatos ruhákat gyárt,mégse látsz olyat sok emberen.
és a fusion-t abszolut nem értem miért soroltad ide, sokkal kevésbé ismert, és sokkal ritkább, jó ha 2t láttam belõle az országban.mig pl cannondale-böl akármilyen drága is pl most a 24h-son is láttam jópárat.
Írta 2006. október 06. - 09:42
Írta 2006. október 06. - 09:36
offHány gramm a macska?
6800 körül /zsírdisznó/
képet majd másik topikba
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 06. - 09:30
Írta 2006. október 06. - 09:24
erre gondoltál ? :
Tigger! Aranyos a macsekod! Esetleg kozelebbi kep?
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. október 06. - 09:22
Írta 2006. október 06. - 09:04
A Magelan is divatmárka...gondolj a Pyxis-re, vagy a PolarX-re..A Merida is, meg a Speckó is, meg a Fusion is, meg a Scott is, meg a Cannondale is. Ugyanis manapság szerencsére divat JÓ bringát venni. Mert, ha az ember megteheti, akkor miért vegyen szart? Soxor lefikázzák az emberek az SWorks-ömet, hogy mért 3x annyiba kerül, mint egy magellán, vagy egy merida csúcs váz..erre csak azt mondom, hogy egyszer menjen egy ilyennel, és rájön. És ezt nem mutatják a fokok, meg grammok..
Hali! Uh miket irtok. A KONA nagyon yo márka és az összestöbbi felsorolt is.
egyszerûen én szeretem a kicsi, kis szériás ritka dolgokat, vagy legalább ami Magyarországon az.
A Konaval max. az abayom hogy a közép -alsó kategóriában a bringáik többe kerülnek mint más gyártóié..és pl. a váz kõ nehéz eszt a CC-re értem csak!!
Ya és nekem iyeneim voltak,vannak. (semmi Kona! ez honnan gondoltad?)
-Marin Pine Mountain
-Parkpre pro 825, Parkpre Comp Limited
-Orbea Lanza
és egyik sem került vagyonba! sõt....
Írta 2006. október 06. - 08:30
A Magelan is divatmárka...gondolj a Pyxis-re, vagy a PolarX-re..A Merida is, meg a Speckó is, meg a Fusion is, meg a Scott is, meg a Cannondale is. Ugyanis manapság szerencsére divat JÓ bringát venni. Mert, ha az ember megteheti, akkor miért vegyen szart? Soxor lefikázzák az emberek az SWorks-ömet, hogy mért 3x annyiba kerül, mint egy magellán, vagy egy merida csúcs váz..erre csak azt mondom, hogy egyszer menjen egy ilyennel, és rájön. És ezt nem mutatják a fokok, meg grammok..Talan Magellan... vagy Merida???????
YOBO:
Kona aztan kurva nagy divat.... divat.. hmmmm.. kb 6-8 eve???? De lehet hogy tobb. Szerintem a fekete szovetkabaton kivul semmi nem maradt iljen sokaig divatban. Amugy nekem volt konam, egy Kula es imadtam! Jo geometria, AR ERTEK ARANYBAN SZERINTEM JO!
Neked mi a nem divatmarka??????
Miljen bringad van neked???
Írta 2006. október 06. - 08:11
erre gondoltál ? :
jó fogás!
ja, és hogy konstruktív is legyek: én az enyémet konyhai mérlegen mértem, kerekek nélkül, a kerekeket meg külön. tudjátok, az a régi analóg súlytologatós.
Írta 2006. október 05. - 21:38
Írta 2006. október 05. - 21:34
Yobo ha jövõ 7ig ráér beviszem a melóhelyre lemérhetjük, de most nem tudok pontosat mondani hogy mikor
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való