tudsz ilyen vázat venni a kedvenc bringaboltomban-ban.....van egy L-esismét felmerül a kérdés, hogy hány grammos a macska?
...öööö úgyértem eddig úgy tudtam, hogy nekem nem kellene össztelós bringa, de a képek alapján lehet hogy rosszul tudtam.

tudsz ilyen vázat venni a kedvenc bringaboltomban-ban.....van egy L-esismét felmerül a kérdés, hogy hány grammos a macska?
...öööö úgyértem eddig úgy tudtam, hogy nekem nem kellene össztelós bringa, de a képek alapján lehet hogy rosszul tudtam.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
karbon? szerintem inkább hegesztett aluminium lapokból állhat, de homályosíts már fel plzÚj világrekord: 238 gr
http://www.leichtbau...m5_kurbel_3.jpg
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
próbáltam karbonvázat (cc-re), és köröket vert az aluvázamra kényelemben.
)
Más tulajdonságai vannak - anyagából eredõen.
Ez nem összefüggõ. Itt a kompozitban a teherviselõ a szál, ami jelentõsen anizotróp: szálirányba sokkal-sokkal nagyobb igénybevételt bír ki. De nem azért, mert keresztbe pedig nem sokat.tudom, írtam is, de kitöröltem. jobban bír bizonyos irányú terheléseket, viszont sokat pont ezért kevésbbé.
kicsit hímestojás érzése van a dolognak.
de megmaradok magamnak asszem. valahogy lehet hogy nehezebb az alu, de sokkal kevesebb odafigyelést igényel.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Más tulajdonságai vannak - anyagából eredõen.de akkor meg miben tud többet?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
azért egy cc vázban egy 200 gramm lefaragható, tartós cuccal is...és egy grammozos topikban 200 gramm ugyefenét nem.
mindennek aminek nagy neve van, az trendi. de ez hol probléma?
van akinek státusz van akinek csak egy bringa.
amúgy a karbonmániát a mai napig nem értem.
nagyon jó súlyú bringákat lehet gyártani belõle, de az max 1-2 versenyes. ezt csak gazdagok, és szponzoráltak engedhetik meg maguknak, így erõsebb verzióban gyártják õket szériába - elérhetõbb áron. de ezek súlyban már nem nagyon különböznek(számottevõen) egy azonos élettartamu aluváztól. csak a májerfaktor az, ami...
de akkor meg miben tud többet?