Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6541 hozzászólás a témában

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Én szintén 2 lánctányérosra akarom +csinálni a régi XTR-emet de sztem nekem is 42-29 lesz 11-34-es hátsó sorral hogy még bárhol fel tudjak menni, mondjuk jobb lenne egy 44-es nagytányér, csak nem tudom hogy felvenné-e még normálisan a láncot saras körülmények között is...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
42 - 29?

okos gondolat
bár inkább 44 - 30/31

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Hát ha Sausernek megfelel a Dura-Ace, akkor mûködnie kell

Azért a hajtómûve sem egyszerû...
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Berohadt alu küllõanya ellen zsírozni kell fûzéskor, ha meg berohad el kell vágni a küllõt, ez a legegyszerûbb.
:)

Ja, mikor fûzettem, nem gondoltam hogy be fog rohadni, az elvágás ellen az szólt hogy nem volt lóvém másik küllõket venni... Úgyhogy szivtunk a szétszedéssel mint a torkosborz...
De nem is ezért említettem, hanem példaképpen hogy mit is bír a jófajta DT küllõ....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Berohadt alu küllõanya ellen zsírozni kell fûzéskor, ha meg berohad el kell vágni a küllõt, ez a legegyszerûbb.
:)

A sebesség mindent megold.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

most mivan?? csak 4x kellett uyrafûzni meg stb...??
és akkor ezért ayánlod?
vagy én kapcsolok lassan?

Te a Szabitól Zsétõl kérdfezd meg már a felettet kérdésemet..hátha.... Zsé mintha említette volna régen hogy van valami színes nippli arrafelé.

Zsé fogya fûzni a szuperkönnyû kerekedet?

Nem,
Nem azért ajánlom, a hátsó kereket hanem mert 3 esetben azért kellett újrafûzni mert meghalt a felni (fékfelület-elkopás + 2 felütés) 1 esetben meg azért mert berohadt a sz@r alu B+ küllõanya miatt és nem lehetett centirozni... és a mach küllõ nem biztos h. kibirná ezt /de nem tudom mivel nem próbáltam, ellentétben a DT-vel/, Ja amikor berohadt a küllõanya akkor csõfogóval tudtunk csak leszedni 1-2 anyát, a küllõ is elvékonyodott/megsérült kissé és még mindíg jó, nem szakadt

Nekem nem lazult, de igy utólag mondom, be kell kenni gyenge menetfixálóval... Ja, és rugalmas de szerintem legalább annyira mint az 1.8-1.6-1.8 amiet venni akarsz

Amúgy mindent lehet kapni ha vár az ember max 3 hétig... Addig még külföldrõl is meghozzák neki a cuccot...
Jelenleg nem hiszem hogy van 1.8 átmérõjû színes alu küllõanyájuk de ha rendelsz, tuti hoznak, mert láttam h. az egyik kereket iennel szerelik...

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
most mivan?? csak 4x kellett uyrafûzni meg stb...??
és akkor ezért ayánlod?
vagy én kapcsolok lassan?

Nekem csak pályakerékben volt DT 2-1.5-2 ..és eléggé jharmónikás volt az érzés..állandóan centírozni kellett (volna) mert lazultak szinte 2 hetente..

Te a Szabitól Zsétõl kérdfezd meg már a felettet kérdésemet..hátha.... Zsé mintha említette volna régen hogy van valami színes nippli arrafelé.

Zsé fogya fûzni a szuperkönnyû kerekedet?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát nem profi kerekek.. olyan olcsón-jót típus:
Hátsó:
XT agy + Mach IV felni + DT 2-1.5-2 küllõk
Elsõ:
LX agy(2000 huf volt, bûn lett volna kihagyni) + Mach IV felni + DT 2-1.5-2 küllõk
És ha jót akarsz magadnak ne vedd meg ezeket a kerekeket... 14 versenyen voltak idén, a hátsóagynak 2X beállt a racsnija, 4 X fûzettem ujra, az elsõ kerék fékezõfelülete sztem meg annyira el van kopva hogy életveszély...

MJani: A teló is és a kerék is rugalmas ;) sajnos :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet, hogy nem is a telód rugalmas, hanem a kereked? :)

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
milyen kereked van?
agy-felni?
eladó? ;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Szerintem ha húzott küllõt veszel akkor a DT nemtommianevére essen a választásod : 2-1.5-2 nekem is ilyen van, a hátsó kerék 4X lett újrafûzve és nagyon sokszor centírozva... A küllõ még mindíg sirály 1 db sem tört/szakadt el pedig kapta az ívet rendesen, a mostani felni is fel van ütve de ezt már nem fûzöm át... Lesz 1 új kerék remélem, de abban is ilyen küllõ fog virítani....
Ha meg nagyon extrát akarsz akkor ott vannak a sapimnak a lapitott küllõi : 2 mm széles és 0.3 mm vastag csak az egyetlen gáz vele az ára: 400 ft per küllõ, Ja a DT az kb 130-150 ft/ küllõ, de sokkal jobban megéri mint egy sz@r küllõ miatt szívni...

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
köszii de rendelni nem akrok csak nippliket....
Magyarországon esetleg fellelhetõ??

más tudnék olcsón Mch 1 küllõket 1.8-1.6-1.8
viszont tömege adatokat nem találtam kivéve egy 405g/72db-ra (de a hossz nem volt feltüntetve)
tudnátok adattal szolgálni? ill. használ valaki mach1 küllõt?

saynos 2mm-esben leletem de 1.8ast még nem..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
60,5 Ft darabja
http://www.starbike....ang=en&pid=5624

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
Sziasztok keresek aluminium nippliket 1.8 mm-est!!!!!! piros/bordó vagy valamilyen eloxált színben.
tudna valaki segíteni.

(tehát a "gyakori" 2.0 mmes nem yó mivel 1.8-1.6-1.8 as a küllõ)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Feltöltött kép

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
http://fotos.light-bikes.de/main.php

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Szabcsi, ez vicces! Emlékszem is, hogy mondtad, hogy nem ott dolgozol, de az tévesztett meg, hogy olyan otthonosan mozogtál a boltban! :D Köszi a segítséget!
Ja, és igen, ilyen szép cuccokat jó ajándékba kapni. Én abból indultam ki, hogy magamnak is megvenném. Bár most a Hope cuccokra kattantam rá.
Na ON (sorry)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
off:
yobo: ja most holtszezon van, aztán kicsit feledésbe merült a fórum nála, de majd szólok neki, hogy nézegessen be ide is ;-)

SzabcsiPro: ez vicces, illetve az is, hogy a méretet is megtudta valahogy, pedig azért eléggé el lehet veszni itt a számok között :)
on:

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
ggx

tényleg a barátnõd már régóta nincs itt fórumon. hogyhogy?
pedig a mangafilm rayongás közös volt.

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

szerintem ez az a kategória, amit ember magának nem nagyon vesz meg, de hát ajándék volt!!!

Feltöltött kép

Beszaras, ezt en adtam el a baratnodnek! :)
Visszamentem a regi munkahelyre meglatogatni a skaccokat es besegitettem egy lelegzetvetelnyire... es ezt en kovettem el! :)
Tenyleg szep ajandek!!!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com