Ez az alig van valami, ez nagyon erõs volt!
Édes istenem ! Köszönöm, hogy én itt élhetek, a földi Menyországban, Magyarországon és nem 1 olyan lepusztult, ótvaros putri országban, mint Anglia, ahol még 1 nyomorult stucnit sem lehet kapni.
De most komolyan !!!! A Syntace-el mi a bajod ? Tök könnyû, dög erõs - teszteket sorra nyeri, nem is olyan dúrva az ára (ez persze viszonylagos), 10 év gari. O.K! Sajnos csak feketében van.
Azt mondod, nem lehet Angliában kapni ? ÉÉÉÉÉÉS akkor mi van ? Internetes rendelés ??? 1 héten belül a bringádon van.
Ha kiküldik kis hazánkba, oda is küldenek bármit.
o.O
bocsi, nem akartam megbantani senkit a nyavajgasommal.
de nekem olyan cucc kell, ami angol nagykerbol szarmazik, mert csak azt veszem olcson. Te se vasarolnal syntace-t fogyasztoi aron, ha tudnal alternativat hasonlo sulyban, feleannyiert, mert a boltod ahol dolgozol megrendeli neked, nem? ha nem boltban dolgoznek, akkor mar valszeg talaltam volna valamit az ebayen.
ennek fenyeben, es hozzavetolegesen ismerve a nagyobb nagykerek kinalatat mar nem annyira rozsas a helyzet.
szal most kb meg mindig ott jaork, hogy easton monkeylite xc kormany, EA70 stucni, es EC70 nyeregcso. mert ezek nincsenek tulzottan orult arban, sulyuk jo, meg birom rendelni oket gond nelkul, es meg tetszenek is