69 olyan sok? Esetleg Race Face Deus, de ha ingyen van akkor Truvativ Noire.xtr hajtomure alternativa? kicsit sokallom...
![;)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/wink.png)
Vagy várd meg az új XT-t, talán megújítják jövõre.
69 olyan sok? Esetleg Race Face Deus, de ha ingyen van akkor Truvativ Noire.xtr hajtomure alternativa? kicsit sokallom...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
itt egy példa, amiben semmi egyedi szélsõségesen lekõnnyített cucc nincs csak behelyettesíthetõ tömeggyártott alkatrészek, : -ja pedáélt nem szoktam számolni-
Váz 1200
Teló 1300
K.csapágy 100
Stucni 100
Kormány 120
Váltókar 200
Elsõ váltó 140
Hátsó váltó 200
Fék 600
Kerekek 1400
Gumik 1200
Nyeregcsõ 250
Nyereg 200
Fogas sor 220
Lánc 300
Hajtómû 770
Markolat, bowdenházak 100
Gyorszszárak 100
Összesen 8500
De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig? (.
Christoph Sauser karbon Specialized géppel nyomta végig a Cape Epic Maratont.De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig?
offAz én régi montim 12-körül volt, a mostani picit van 10 alatt.
Érdekes módon nem felfelé érzem a különbséget, hanem lefelé.
Valószínû a könnyebb kerék miatt SOKKAL fordulékonyabb.
Ugyanakkor nem érzem kevésbé merevnek.
A 10 kiló körüli cucc még biztos nem gáz.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
könnyû ember 8,5 kilóst még simán bevállalhat, én magamnak /legjobb súlyom 90 körül/ olyan 10 kiló körülre merném faragni tácsafékkel.... csak értelmét nem látomFélelemmel teljes tisztelettel szoktam olvasgatni a monti weeightweenieseket (itt is)! Merthogy oútiknál feltesznek hiperkönnyû cuccokat, talán még nem életveszélyes (mármint a külföldi utakon használva), bár az egyik közelmúltban futott uci versenyen nyílt szét egy fullkarbon villa egy rider alatt 45 km/h környékén(!!). De hogy terepen..., elég nehéz elképzelni, teleszkópos villával 7-8 kg.-os montik (vagy itt 8,5 kg)... tényleg lehet használni és meddig? (Az 5 kg.-ról nem is szólva, ami kb. vitrinbike) Oútiknál is elég nehéz 8 kg alá menni Mo.-on (a valós és teljes kerékpár tömegét értem rajta), már ami a biztonságot, költséget illeti.
de a tied is faja xabi!!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Elõbb törik el a salamander váz, mint a carbon kormány.
Mondjuk amikor nekem az ebike csomagküldõ meghozta meglepõdtem. Jó-jó, hogy 110 gramm, de amikor megfogod...mint 5 szelet párizsi
Hát, amikor megláttam, hogy még a poploc karhoz is egy nokon bovdenház fut, nekem az tette be a kaput :scared:
X.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!