![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
valami tuning megoldást kellene találni rá.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nekem a nem a karon hanem a fejen van a felirat, és harmad annyi mint az eredeti és csak 10 gr a többlet.Emberek! A karon van a felirat! Itt sokan az miatt vesznek meg bármilyen alkatrészt!!!! (én is:))
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írtam, hogy 1000 Ft... Szaladgálós olcsóbiciklibe lehet csavarost tenni, de rendes montiba nem érdemes. Egy csavaros gyorszár oldaása 5 mp-cel tart tovább.
nekem is van pár wcs alkatrészem (karbon nyeregcsõ 160pár gramm, girder wcs felnik 410g asszem, oversize stucni ~120g) és veszek is (egy fejcsapágyat) de mégsem sorolom az azóta hirhedté vált hármasomhoz. igen: nem elég sznobCsendben kérdezem, mert ha jól rémlik nem szeretitek itt a fórumon: Ritchey?
Nekem ami lehet minden wcs kiegészítõk terén, nyereg, nyeregcsõ, kormány. Stucnim ugye a Cannondale méret miatt nem lehet wcs. Maximálisan meg vagyok elégedve velük. A carbon cuccokat nem ismerem csak azt tudom, hogy nagyon szépek (ez olyan lányos mondat volt)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
Írtam, hogy 1000 Ft... Szaladgálós olcsóbiciklibe lehet csavarost tenni, de rendes montiba nem érdemes. Egy csavaros gyorszár oldaása 5 mp-cel tart tovább.De mibe fáj egy olyan gyorszár-pár, ami 80-90gr/pár?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem nem ér annyit a csavaros gyorszár, hogy defektnél és szállításnál imbusszal kelljen variálnom.
Évekig mentem 1000 Ft-os Acorral és sosem volt vele sem. 10-15 gr nem ér ennyit.
Nekem nem ér annyit a csavaros gyorszár, hogy defektnél és szállításnál imbusszal kelljen variálnom.
Évekig mentem 1000 Ft-os Acorral és sosem volt vele sem. 10-15 gr nem ér ennyit.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nekem a lopásállóság miatt van a városiban és kb 1 cm-re lóg ki a pálca vége.
Én nem rövidítettem, hátha egyszer máshoz is kell.
juteszembe, ha a gyz. helyére ilyen imbuszos pálcát veszek, akkor azt acélvázhoz/villához rövidítenem kell, a keskenyebb papucs miatt, igaz?