Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6548 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a hátsó agyam meg 17-es villás kulccsal rögzül :)
valami tuning megoldást kellene találni rá.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
vagy a hozzá szükséges imbuszkulcsot gyorsabban elõkapod a táskából, mint a régi 15-ös kulcsot..... :chin:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Gyorsan csavarod!:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Emberek! A karon van a felirat! Itt sokan az miatt vesznek meg bármilyen alkatrészt!!!! (én is:))

Nekem a nem a karon hanem a fejen van a felirat, és harmad annyi mint az eredeti és csak 10 gr a többlet. :)
A csavaros kerékrögzítésbõl hogy lesz gyorszár?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
ahogy a sárga vázban hátul a tárcsafék-merevítõ kicsi támasztórúdjánál behajtom a Novatec gyoszárat, na az nekem is esztétikai élmény, pedig sznob alkatrészeknek nyoma se! :)
/ez off is volt, mert Novatec ;)/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez alap. Ezert dupla majerfaktor az enyem. Mert van rajta S betu, meg titanbol van a palcaja. :matrix:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Emberek! A karon van a felirat! Itt sokan az miatt vesznek meg bármilyen alkatrészt!!!! (én is:))

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tulajdonkeppen aki nem ersenyzik annak tokeletesen megteszi az imbuszos megoldas. En speciel sose megyek sehova 5-os imbusz nelkul bringaval, a kioldas meg tenyleg csak plusz 5mp.

de a karos nekem jobban tetszik :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.074 hozzászólás

Írtam, hogy 1000 Ft... Szaladgálós olcsóbiciklibe lehet csavarost tenni, de rendes montiba nem érdemes. Egy csavaros gyorszár oldaása 5 mp-cel tart tovább.

Melyik (karos) gyorszár kerül egy ezresbe, ami benne van ebben a 80-90gr/pár súlyban? (Csak mert tényleg nem tudom..)
Az a plusz 5mp hol számít? Ha nem versenyzel, szvsz nincs jelentõsége. Meg a csavaros (szerintem) jobban is néz ki.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Csendben kérdezem, mert ha jól rémlik nem szeretitek itt a fórumon: Ritchey?
Nekem ami lehet minden wcs kiegészítõk terén, nyereg, nyeregcsõ, kormány. Stucnim ugye a Cannondale méret miatt nem lehet wcs. Maximálisan meg vagyok elégedve velük. A carbon cuccokat nem ismerem csak azt tudom, hogy nagyon szépek (ez olyan lányos mondat volt) :D

nekem is van pár wcs alkatrészem (karbon nyeregcsõ 160pár gramm, girder wcs felnik 410g asszem, oversize stucni ~120g) és veszek is (egy fejcsapágyat) de mégsem sorolom az azóta hirhedté vált hármasomhoz. igen: nem elég sznob :) meg mostanában mintha nem jó irányba fejlõdne a ritchey. fél karbon-fél alu stucni? ugyanmár.... ha csinálunk valamit ne sz*rakodjunk

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Maggi, a tengely ugyanaz a 4,8mm-s acéltengely, mint a többi átlagos gyorszárban, csak amiatt könnyebb, hogy nincs rajta kar.
5mp :) , ha verseny közben szerelned kell akkor úgyis mindegy.

A sebesség mindent megold.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

De mibe fáj egy olyan gyorszár-pár, ami 80-90gr/pár?

Írtam, hogy 1000 Ft... Szaladgálós olcsóbiciklibe lehet csavarost tenni, de rendes montiba nem érdemes. Egy csavaros gyorszár oldaása 5 mp-cel tart tovább.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tengelye kb ugyanolyan erõs?
én attól félek, hogy nyomok elõl egy satut oszt repül az elsõkerék :Q

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.074 hozzászólás

Nekem nem ér annyit a csavaros gyorszár, hogy defektnél és szállításnál imbusszal kelljen variálnom.
Évekig mentem 1000 Ft-os Acorral és sosem volt vele sem. 10-15 gr nem ér ennyit.

De mibe fáj egy olyan gyorszár-pár, ami 80-90gr/pár? (A sima shimano zárak kb 150-165gr/pár,asszem) Ehhez képest a csavaros párja kb. 75gr. és 2eFt.

"Más meg ne matassa" Bizony! plusz valahogy sokkal "precízebb érzés" (van ilyen kifejezés egyáltalán??:chin: ) a kereket csavarossal rögzíteni.Nem szeretem a gyorszárat.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Nekem nem ér annyit a csavaros gyorszár, hogy defektnél és szállításnál imbusszal kelljen variálnom.
Évekig mentem 1000 Ft-os Acorral és sosem volt vele sem. 10-15 gr nem ér ennyit.

én sem a súly miatt gondolkodom rajta, viszont imbuszos készlet mindig van nálam. más meg ne matassa..

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
1-2e ft.

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
A ezek árban mit képviselnek? mert én is nézegettem,fõleg a lopásállóság miatt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Nekem a lopásállóság miatt van a városiban és kb 1 cm-re lóg ki a pálca vége.
Én nem rövidítettem, hátha egyszer máshoz is kell.

aha, az nem jutott eszembe, hogy ennek is kilóghat egyik oldalán a menet, ahogy a gyorszárakén... (:

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

juteszembe, ha a gyz. helyére ilyen imbuszos pálcát veszek, akkor azt acélvázhoz/villához rövidítenem kell, a keskenyebb papucs miatt, igaz?

Nekem a lopásállóság miatt van a városiban és kb 1 cm-re lóg ki a pálca vége.
Én nem rövidítettem, hátha egyszer máshoz is kell.