Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6540 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Easton rulez!!
2500-ért a zsibogós ember hozta az EA70-emet! :D :)
És azóta is ZSírkirály!
Ja a feleségem kerekeit teszteltem most néhány sör után bátrabban 177 kilóval.
Mind a 40 küllõjével jól vannak köszönik. :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hat ehhez csak annyit, hogy hahaha... (hany eves is vagy?) :D

Itt azert angolhonban kicsi tobben hasznallnak nivosabb alkatreszeket mint otthon. Nem vagyok en meg itt oreg roka, de lattam, lecsoffadt easton nyeregcsovet (carbont es alut is! ja es az alu nyeregcso yulaja egy 56kg-os srac volt..)volt szerencsem megmakkant thompson stucnihoz es torott syntace kormanyhoz is..nos...
Meg igy utolag annyit, hogy volt made in usa easton kormanyom es most van made in china...es a belsejet elnezve eg es fold a ketto! A monkey lite sl-embol (ez a kinai) logtak ki a szovetdarabok ket oldalt mikor megjott... (biztos kaveszunet volt, mikor lesesett a gyartosor vegen)

es hol lattal azon a megmakkant stucnin P betut? ;)

a tobbire:

amugy szep es jo hogy most hirtelen ilyen okosak vagyunk, de megis mindenki jobban gerjed a RaceFace karbon nyeregcsore, mint a Bikepositive alura a kimilyen bringaval stb topikban.

hogyisvanez? :wtf:

ruszkiversenyt mindenkinek? acelfelnivel? en inkabb vagyok hulye es elhiszem hogy jo az Easton. buzi-e vagyok?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

;) jogos
de ez nem változtat azon, hogy az 5 év gari magában még nem = a feltétlen minõséggel

ez meg szintén abszolút így van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
;) jogos
de ez nem változtat azon, hogy az 5 év gari magában még nem = a feltétlen minõséggel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ok, szuper az 5 év gari, és az easton biztos minõséget állít elõ, de mennyiért is ad egy szénkormányt? 20-30e Ft? elõállítási költsége nem több 1000Ft-nál. Tehát ha 5 év alatt 5x kicseréli még akkor is vastagon megérte neki ez a marketing fogás. Mikor megveszed az eastont kifizeted rögtön a jövõbeli esetleges cseréket is ne aggódj.

mellesleg a Te vázad elõállítási költsége sem több kb 30 dollárnál (és az már egy igényes drága váz).....úgyhogy ilyen szempontból a mi mennyibe került inkább hagyjuk...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja és megbizhatóság: Egyik 4X-es orsz. bajnok ismerõsömnek még mindig az edzõbringáján van a tizenvalahány éves Answer (karbon? (asszem igen))kormány. Volt használva.
Ugyanitt szpesölájzd acélváz, kicsit már repedten, de ezt legalább kicserélik. Elég pöpec..
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

az easton a nasa-nak is dolgozik.
szeritnem értenek ahhoz amit csinálnak. ott ugyanis nem lehet hibázni.
mondjatok egy másik céget aki szintén ért hozzá, és felveszem a listámba ;)

Hat ehhez csak annyit, hogy hahaha... (hany eves is vagy?) :D

Itt azert angolhonban kicsi tobben hasznallnak nivosabb alkatreszeket mint otthon. Nem vagyok en meg itt oreg roka, de lattam, lecsoffadt easton nyeregcsovet (carbont es alut is! ja es az alu nyeregcso yulaja egy 56kg-os srac volt..)volt szerencsem megmakkant thompson stucnihoz es torott syntace kormanyhoz is..nos...
Meg igy utolag annyit, hogy volt made in usa easton kormanyom es most van made in china...es a belsejet elnezve eg es fold a ketto! A monkey lite sl-embol (ez a kinai) logtak ki a szovetdarabok ket oldalt mikor megjott... (biztos kaveszunet volt, mikor lesesett a gyartosor vegen)
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
ok, szuper az 5 év gari, és az easton biztos minõséget állít elõ, de mennyiért is ad egy szénkormányt? 20-30e Ft? elõállítási költsége nem több 1000Ft-nál. Tehát ha 5 év alatt 5x kicseréli még akkor is vastagon megérte neki ez a marketing fogás. Mikor megveszed az eastont kifizeted rögtön a jövõbeli esetleges cseréket is ne aggódj.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

de ha valaki 5 ev, vagy annal tobb [akar elettartam] garanciat vallal egy 150grammos karbonkormanyra, az velem azt hiteti el, hogy bizhatok benne.

Nekem csak a reményt adja, hogy talán nem lesz az adott cuccal gond. Valószínûleg a gyártó bízik annyira magában és termékében, hogy rendeltetésszerû felhasználás mellett tényleg (várhatóan) nem lesz probléma. Az igazság úgyis a gyakorlatban derül ki. Az, hogy valaki 5 év vagy élettartam garanciát vállal, még nem jelenti azt, hogy a cumó tényleg soha nem fog lecsoffadni. Persze, szvsz a képletben valahol ott lehet az is, hogy a montis cumókat (meg általában a bringás alkatrészeket) amúgy is cseréli az ember 1-2-3-4-5 évente. (Van, aki 1-2-3-4-5 havonta, ugye Thez? :D ) Ennél tovább nem nagyon használ egy-egy cucccot olyan júzer, aki komolyan veszi a sportot technikai oldalról is. Mert (legyen az a marketingesek által táplált erkölcsi vagy valós, technikai fejlesztés miatti) avulás miatt úgyis újat vesz.

Az az élettartam garncia amúgy is vicces dolog.. Kinek/minek az élettartama? Ha a júzeré, akkor még mindig jön a kérdés, hogy mi van olyankor, ha a júzer élettartama rövidebb lesz a vártnál, pont a kezében kettétört kormány miatt? Akkor ki érvényesíti a garit? (Ok, ez utóbbi csak kötözködés, de akkor is.) Ha meg a cumó élettartama, akkor meg az egész duma csak egy pofon a sz@rnak, mert ha lecsoffadt, lehet rá mondani, hogy "ilyen felhasználás mellett ez ennyit bírt, a hiba nem gyártási probléma miatt állt be".

Egy cég sem gyárt hibátlan terméket, az easton, a thomson és a syntace sem. Max egyik megbizhatóbb a másiknál, nem kell isteniteni semelyik terméket.

Ott a pont!

A Honeywell rengeteg repülõgépgyárnak dolgozik, a hodályokban meg ott az 1999 Ft-os kínai ventillátora.

Az Alcoa is gyárt repülõgép alkatrészeket, meg nagyhatalom az üdítõs dobozok terén is.

Ja, az Avon meg gyárt kozmetikumokat, meg gumiabroncsot is... :D

Bazz, mennyit írtam..:wtf:

Kezd "szétoffolódni" a topic..

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A Honeywell rengeteg repülõgépgyárnak dolgozik, a hodályokban meg ott az 1999 Ft-os kínai ventillátora.
Az Alcoa is gyárt repülõgép alkatrészeket, meg nagyhatalom az üdítõs dobozok terén is.
Egyikrõl sem tudom, hogy hány gramm...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

off
Persze hogy nem lehet hibázni... Azért lett szép szines tüzijáték az ûrsiklóból, meg azért qrtak el egy több millio dolláros ûrszondát a mars felett ippen mostanában és mi minden van amirõl nem tudunk... Egy cég sem gyárt hibátlan terméket, az easton, a thomson és a syntace sem. Max egyik megbizhatóbb a másiknál, nem kell isteniteni semelyik terméket, eastont pl tuti nem vennék
on
mod: lassu vagyok
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Attól, hogy a NASA-nak dolgoznak, még nem fogok hanyatt esni tõle. A NASA felemlegetése egyébként is a Challenger-el és a Columbia-val történtek után nem igazán pozitív dolog.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem meg van easton jégkorong ütõm, korongom, kulacsom. Elég sok sportfelszerelést, -eszközt gyárt.

A sebesség mindent megold.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Van EASTON nyílvesszõm is.

hány grammos? :)

OFF: és milyen íjhoz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
apollo 13 :)

Van EASTON nyílvesszõm is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
minden alkatreszbol ki lehet fogni egy hibas peldanyt, senki sem dolgozik 0% hibaval. Es mindent lehet esznelkul hasznalni. Ugyhogy mindig fognak torni a kormanyok, fuggetlenul attol, hogy mi van rajuk irva.

de ha valaki 5 ev, vagy annal tobb [akar elettartam] garanciat vallal egy 150grammos karbonkormanyra, az velem azt hiteti el, hogy bizhatok benne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

F99-bol csak 105-os es 135-os van. mindketto out of stock. amugy 108euro a listaar, erre kapok 35% kedvezmenyt.
http://www.syntace.c...fm?pid=9&pk=390

kár, de azért köszönöm :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.

Mondjuk törés-próbákon az Easton sem mindig jeleskedik...
Ettõl függetlenül szimpi a syntace akciója.

szerk: A 12/06-os számban (többek közt) az egyik CNT kormány konyult le idõ elött...bár azért még vállalnám...;)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás

plusz ha az összes gyártó alávetné ugyanolyan terhelésnek a termékeit mint a syntace, akkor nem is lehetne mást kapni csak eastont, thomsont meg syntace-t mert a többirõl mindrõl kiderülne hogy életveszélyes.

Ezt a tapasztalat mondatja veled, vagy mibõl gondolod? :chin: