Na ez aztán nem kicsit aberrált... egy hernyócsavar, két menetes résszel, amiknek különbözõ a menetemelkedése, és a stucniban is kétféle menet van.
....
Bazzeg, mennyi egy csavar fejének a súlya? 0,5g? És mennyi utánajárásba/pénzbe fog kerülni ebbe pótcsavart szerezni, ha kell? Vagy mi van, ha megszakad az egyik menet? Ráadásul a nagy emelkedésû menet felõl van az imbusz nyílás, szóval balmenetesként viselkedik... bizti lesz, aki rossz irányban próbálja kinyitni.
A gondolat mindenestre érdekes és szerintük jobban elosztja a szorító erõket. Hmmm.
igen. épp ezért is linkeltem mert gondoltam h lesz rajtam kivül más is aki még nem látott ilyet viszont érdeklik a teknikai megoldások.
egyébként én mikor megláttam h nincs a csavarnak feje. elöször hirtelen azt hittem h ugy müködik az egyik részben balmenet van a másikba meg jobb és akkor igy huzza össze, de ezt a gondolatot hamar el kell vessük hiszen ez akkor bennszülött csavar lenne...
2 különbözö menetemelkedés van valoban de értelmetlen volt bal menetre csinálni :wallbange /habár rajta van a nyil.../
viszont ha belegondolunk az valóban igaz h egyenletesebben osztja el a szorító eröt!
tittyman linkje nálam meg hibás....
dante linkelte rácsos vázakat meg soha életemben nem értettem minek ilyet csinálni. ok h suly meg erös is lehet de akkor is...