Ez nem teljesen így igaz....
Azért kíváncsi lennék, hogy az Acor is ugyanolyan technológiával készül-e, és olyan ötvözetbõl, mint a Syntace? Én mentem F99-el és ugyanolyan merev, mint a mostani Pro Bart szériás stucnim. Vajon fillérekért hozza ezt az Acor? Plusz a Mali gari-s dolgairól inkább ne beszéljünk. A Syntace kissé komolyabb cég.
Szerintem...
Engem baromira nem érdekel, hogy milyen technológiával készül a Syntace.
Az tuti, hogy a kisebb cégek egy idõ után lekoppintják a nagyok termékeit.
Nekem egy dolog számít, bírja vagy nem bírja a starpát.- és ezt csak egyféleképpen tudom megállapítani ha tesztelem.
Nehogy azt higgyétek hogy mali , meg acor stb "hulladék márkák" megszálottja vagyok.
Fejembe vettem, hogy olyan mtb-t építek/lehetõleg olcsón, figyelve a súlyra/, amihez nem szükséges minden alkatrésznek neves gyártó termékének lennie, és ráadásul szerintem elég jól haladok 9,4 kiló körül járok.
/pl nem akarom isteníteni a vázam 1516g , de hol kapsz te 25e ért ilyen könnyû vázat, minden neves gyártó terméke 100 körül kezdõdik.
Az már más kérdés, hogy mennyi ideig bírja a starpát./versenyen is voltam vele és a közeljövõben is szeretnék indulni , eddig no problemo./
Más példa:
Külföldrõl hozattam egy Nike sportcipõt/uj ára 160euro/, örültem neki mint majom a farkának,
légpárnák stb, aztán két hónapon belül szétrepedt mindkettõ talpa holott csak az utcán ballagtam benne.-no sporthasználat
Ezek szerint a nike nem komoly cég?