eszerint 150 :Hello!
Nem tudjátok, hogy párban hány gramm pontosan az Avid SD SL fékkar?
Köszi
Üdv, János
http://weightweenies...ype=brakelevers
de kb reális is lehet
eszerint 150 :Hello!
Nem tudjátok, hogy párban hány gramm pontosan az Avid SD SL fékkar?
Köszi
Üdv, János
's jól mûködik?
nálam ez: wtb epicwolf 1,95 500 gr
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
sajat mert adat?
ugyanilyen gumim most boven 700 felett van. butykokbol mennyit faragtak? Semi slick nem kell. a mostani NN boven jo sarba is. [tapasztalat]
A Fúriusz Fred nem sok mindenre lesz használható legalábbis versenykörülmények között.Amire érdems figyelni jövõre:
Schwalbe Nobby Nic Evo Tubeless 26x2.1-625g
Schwalbe Nobby Nic Evo 26x2.1-495g
Schwalbe Racing Ralph Evo Tubeless 26x2.1-590g
Schwalbe Racing Ralph Evo 26x2.1-460g
Schwalbe Furious Fred Evo Tubeless 26x2.00-425g!!!
Scwalbe Furious Fred Evo 26x2.00-295g!!!
attól függ, mire használod a bmxedet.Sziasztok!
Bmxen milyen könnyitéseknek van érteleme???
Elõre is köszönöm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
offAkkor csak neked:
Schwalbe Racing Ralph EVO 26x2.25 20g-ot fogyott 2008-ra:)
Itt pihen mindkettõ és nem tudom. De ez volt eddig a legjobb vázam (2005-FSR S-Works), és újra ilyet akarok...csak hát ami a gáz, hogy a 2006-os alu S-Works-nek a tag csavarja szabvány méretû, ezért a Braines 500g-os szart el tudom adni belõle, és mehet bele az S-Type, ezzel a Braines karbon súlya alatt vagyok kb 100 g-al. Annak viszont oversize méretû a csavarja, tehát vagy le kell gyártatnom hozzá csavart (mint az Sx-Trailhez is), vagy marad a Brain. Merthogy csak a specinek csinál a Fox ilyen tagot, és kb fél év beszerezni....
hátra racing ralph, elõre nibby nic...részemrõl.....Amire érdems figyelni jövõre:
Schwalbe Nobby Nic Evo Tubeless 26x1.8-540g
Schwalbe Nobby Nic Evo 26x2.1-495g
Schwalbe Racing Ralph Evo Tubeless 26x2.1-590g
Schwalbe Racing Ralph Evo 26x2.1-460g
Schwalbe Furious Fred Evo Tubeless 26x2.00-425g!!!
Scwalbe Furious Fred Evo 26x2.00-295g!!!
Asszem lesz mibõl válogatni, és már egy jó kis táblázat is, hogy milyen pályára milyen kombóval érdemes menni.
Big: nem érdemes a szezont a jól ismert dologgal keverni.
Majd ha neked is lesz egy 15cm-es vágás a hasadon rájössz, hogy nem mindegy a technológia! Csak neked ebben az esetben lehet a szádtól a füledig lesz...
Én nem szeretek kísérleti nyúl lenni...
Ha megszállott vagyok, és kell a 15g nyereség, akkor kiadok 100 EUR-t érte, ha csak sznob...
Nekem nem érte meg...
Most nézegetem, hogy FSR S-Works alu vagy Carbon? 2694 vs 2871g 2000 HUF/g majd kiderül...