Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem azt mondtam szép, azt mondtam, elég könnyû :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
vmi ilyesmi lehet? :chin:

http://www.pro-bike....li/400/2193.jpg

vagy ez is ashimna de ez sztem ronda: http://www.goodbikes...HIMA_ARO-06.jpg

jah ez az ami elvileg 86 g (160mm) http://www.bikeavenu...aro08_168px.jpg

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
esetleg befér a témába

ashima féktárcsa (linket nem tudok) 160-asban 82 g (mért) . és +bizható vélemények szerint jó is. és olcsó.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
A speci topickba én tettem bele... :)
anyira vágott a témába mint a velotrade linkje.... :) amin keresztül eljutottam hozzá!!!!

tamaska, nálad meg savanyú uborka a menü? ........ :P

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Eh. Hát a Speci topicba ne nagyon tegyünk már Cube-ot:mad:

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Ha már nem Angol humor, akkor az máááá nem is jó ?? :-)))
Marci

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
raadasul ezt a specialized topikban is ellotte. biztos trefa-repa volt reggelire vagy ilyesmi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Tam: :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hu de jot nevettunk
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ti itt a kerekeken bajlódtok... én inkább csak annyit mondanék: "Vegyetek egy ilyet, egy ilyennel mindent megnyersz: http://www.lanchaloz...rkakod=5&kezd=0 "

NÉZD A TÖMEGÉT!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:D Igen. Jó lett volna bele egy SL, de így is nagyon sok pénzben lett annak ellenére, hogy a 9.9es vázat kaptam egy törött 9800 helyett, az XTR szett, a kerekek meg a villa fizetõs volt

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tudom. nem egy kategoria ;)

ennyi erovel hozhatnam fonokom Giant TCR advanced full dura-ace gepet is. mert az meg 7 kilo. :)

Súlyhatár fölött van, szóval nehéz. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na eccer összeszámolom a 9.9es Trek-em. Full XTR, Rock Shox WC, Crossmax XL, Conti Supersonic, blablabla. Megemeled és azt mondod, b@zmeeeeg:krol:

és ha az atomnehéz nehéz crossmax xl helyett mondjuk egy slr lenne akkor el is férne a topikban :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudom. nem egy kategoria ;)

ennyi erovel hozhatnam fonokom Giant TCR advanced full dura-ace gepet is. mert az meg 7 kilo. :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

en csak azt tudom, hogy odaalsz melle, felemeled, es csak annyit tudsz hirtelen mondani, hogy "anyaaaaaad!"

es ez szamit :)

Na eccer összeszámolom a 9.9es Trek-em. Full XTR, Rock Shox WC, Crossmax XL, Conti Supersonic, blablabla. Megemeled és azt mondod, b@zmeeeeg:krol:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

gumik 580 grammosak nálam, fékek XTR dual control (szerintem egy súlyban lehet az xt kar + xtr váltókar kombóval) a hajtókar, fogaskeréksor, féktárcsák ugyanazok. fejcsapágy szintén. nyeregcsõ karbon syntace P6, ami ~170g
stucni ~150g, kormány 211g, nyereg 225g - ezeknek az összege nincs 200g-mal nehezebb mint a tamé. vázam 2970g, itt van 150g különbség, a villa is 1900g körül mozog, az megint 200g. ez eddig 550g. a kerekem azért nincs egy kilóval nehezebb....

váz 70, teló 100, kerekek 280, hmû 70, nycsõ 50, nyereg 100, kormány 60, stucni 70, gumik 320, váltók 50, ez nálam 1170....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en csak azt tudom, hogy odaalsz melle, felemeled, es csak annyit tudsz hirtelen mondani, hogy "anyaaaaaad!"

es ez szamit :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szerintem kijöhet

enyémre ha rátesszük azokat a pedálokat akkor 12,5, és összejön az az 1 kiló apránként (fõleg kerekeken és gumikon)

gumik 580 grammosak nálam, fékek XTR dual control (szerintem egy súlyban lehet az xt kar + xtr váltókar kombóval) a hajtókar, fogaskeréksor, féktárcsák ugyanazok. fejcsapágy szintén. nyeregcsõ karbon syntace P6, ami ~170g
stucni ~150g, kormány 211g, nyereg 225g - ezeknek az összege nincs 200g-mal nehezebb mint a tamé. vázam 2970g, itt van 150g különbség, a villa is 1900g körül mozog, az megint 200g. ez eddig 550g. a kerekem azért nincs egy kilóval nehezebb....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

én nem mértem azokat a kerekeket, de nagyon beteg :D
az én biciklim kompletten 12,65kg mérve, pedállal. amiben a tam gépe jóval könnyebb, az 3-400 grammnyi kerék meg 200 grammnyi villa.
de szerintem a 11,5 nem jön ki akkor sem, ha egyszer mérlegre tesszük :)

szerintem kijöhet

enyémre ha rátesszük azokat a pedálokat akkor 12,5, és összejön az az 1 kiló apránként (fõleg kerekeken és gumikon)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
holnap lemerhetjuk a hulladek furdoszoba merleg segitsegevel ha gondolod. de arra sokat nem adok

RAUH-Welt
B E G R I F F